Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@tonjadabik2 Vies co mi sa snazime viac ako rok a niv..a nakoniec sa zistilo ze mam polycystycke vajecniky.tak berem Duphaston.Inofolic a Clostylbegyt..mame uz jedno dieta chlapca a chcemd este jedno..;) Mne sa po porode telo poblaznilo.U DR si bola?
@karmela ahoj ty uz zacinas 8tt ja som vcera bola v 10tt takze dnes zacinam 11tt ze?
@kotatko12345 ahoj áno dnes som 7+3 a ty si o týždeň skor ako ja podľa TP tak by si mala byt 8+3,4,5, neviem presne takze 9tt si myslím
@karmela tu som si zadala datum a to mi ukazalo.ved uvidim v stredu co mi povie Dr.
@simbatko ahaa
.to su ake??? Vajecniky.. My mame uz deticky taze neako drasticky to neberem..rok?/to je dost.. My.sme vzdy do polroka otehotneli..chi asi dobre spermie.. Len teraz nic..ale asi to tak ma byt..asi uz nema byt dalsie
@kotatko12345 áno aj ja podľa dátumu poslednej ms som si dala ale u teba je to iné keďže si mala poslednú vo februári tuším..a dátum pôrodu si mala 15.12. Tuším však? Ja mám 22.12. No ešte sa to môže meniť podľa bábätka plus mínus pár dni
@karmela ano ano nemylis sa...ved jasne...a co ako sa mas?? byva ti zle? mne zacina nechutit jest...a ake beries vitaminky?? ja som.zacala femibion...
@karmela ahojky ako sa mame?
👍😉
@archanjel007 ahojky moja vieš čo nejaké nemotorne nemohlo sa zomna stalo a zábudlivé ešte dobre že viem ako sa volám 🙈 Aj moja dcéra 😃 Ináč nové nič pomaličky rastieme a 1.6. Na 7:00 som objednaná na 3D beriem aj malú zo sebou..a vy ako ? Oddychujete ?
@kotatko12345 zle mi nebýva len raz sa stalo mimču Asi niečo nesadlo ináč mi Raz chuti raz nie..áno femibion 1 beriem plus ovocie,zeleninu..a tebe dr nepovedal v ktorom tt si? Podľa sona mne na sone nepíše dátum pôrodu len tt tak podľa toho vieš zistiť
@karmela naposledy som bola 7tt este v aprily a v stredu idem na kontrolu tak som zvedava co povie kolky tt som presne..
@kotatko12345 no uvidis podľa bábätka ako rastiete určite ti povie presnejší termín..a na 3D sono už ste objednaný?
@karmela hej odychujeme zajtra idem na krv tak asi aj sono mi spravi odkedy sa moze robit 3d rano som mala nizky tlak tak sa len tak motam unavena som a pali ma aj zaha🙂
@karmela take saty som si kupila na bratovu svadbu 10.6 sa zeni uvidim ake brusko budem mat 16 tyzden to bude🙂
@archanjel007 no my tiež počas dňa by sme pospali ja musím upratať cez víkend nebolo kedy tak musím dnes v robote bolo perne..no sono môže podľa mna robiť hocikedy tak má objednali keď som volala lebo už si chcem dohodnúť s primárom aj ďalšie sono v 20tt plus pôrod verím že sa k tomu aj dopracujeme..že uz mi rovno aj krv vezmú na tripple testy..aj ja mám chvalabohu teraz nižší tlak tak dúfam že to tak aj ostane do konca..

@keksik09 ja si myslim ze ano..su tam pekne viditelne //