icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kotatko12345
8. máj 2017

@keksik09 ja si myslim ze ano..su tam pekne viditelne //

simbatko
8. máj 2017

@tonjadabik2 Vies co mi sa snazime viac ako rok a niv..a nakoniec sa zistilo ze mam polycystycke vajecniky.tak berem Duphaston.Inofolic a Clostylbegyt..mame uz jedno dieta chlapca a chcemd este jedno..;) Mne sa po porode telo poblaznilo.U DR si bola?

olylili
8. máj 2017

@keksik09 vyzerá to nádejné

karmela
8. máj 2017

@keksik09 ahoj presne takto som začínala ja ten istý test slabá čiarka a už sme na začiatku 8tt držím palčeky nech silnie..

kotatko12345
8. máj 2017

@karmela ahoj ty uz zacinas 8tt ja som vcera bola v 10tt takze dnes zacinam 11tt ze?

keksik09
8. máj 2017

@karmela ďakujem, snáď to bude pravda 🙏🏼

karmela
8. máj 2017

@kotatko12345 ahoj áno dnes som 7+3 a ty si o týždeň skor ako ja podľa TP tak by si mala byt 8+3,4,5, neviem presne takze 9tt si myslím

milasik10
8. máj 2017

@keksik09 urcite ano, ja som si tiez na zaciatku robila tento testik, dokonca moja ciarka bola asi slabsia nez tvoja... ☺️

lela123
8. máj 2017

@laauraa dnes test úplne čistý, už len čakám na ms ☹Tebe držím palce 🙏

karmela
8. máj 2017

@lela123 ty si mala ešte len dostať ms ?

kotatko12345
8. máj 2017

@karmela tu som si zadala datum a to mi ukazalo.ved uvidim v stredu co mi povie Dr.

karmela
8. máj 2017

@keksik09 a tu je môj
@keksik09 tebe som ho asi posielala na prirovnanie však?

tonjadabik2
8. máj 2017

@simbatko ahaa
.to su ake??? Vajecniky.. My mame uz deticky taze neako drasticky to neberem..rok?/to je dost.. My.sme vzdy do polroka otehotneli..chi asi dobre spermie.. Len teraz nic..ale asi to tak ma byt..asi uz nema byt dalsie

karmela
8. máj 2017

@kotatko12345 áno aj ja podľa dátumu poslednej ms som si dala ale u teba je to iné keďže si mala poslednú vo februári tuším..a dátum pôrodu si mala 15.12. Tuším však? Ja mám 22.12. No ešte sa to môže meniť podľa bábätka plus mínus pár dni

kotatko12345
8. máj 2017

@karmela ano ano nemylis sa...ved jasne...a co ako sa mas?? byva ti zle? mne zacina nechutit jest...a ake beries vitaminky?? ja som.zacala femibion...

archanjel007
8. máj 2017

@karmela ahojky ako sa mame?

kudusko
8. máj 2017

👍😉

lela123
8. máj 2017

@karmela áno dnes

karmela
8. máj 2017

@archanjel007 ahojky moja vieš čo nejaké nemotorne nemohlo sa zomna stalo a zábudlivé ešte dobre že viem ako sa volám 🙈 Aj moja dcéra 😃 Ináč nové nič pomaličky rastieme a 1.6. Na 7:00 som objednaná na 3D beriem aj malú zo sebou..a vy ako ? Oddychujete ?

karmela
8. máj 2017

@kudusko čo nové mojenko snaženie prebieha ? Držím ti silno palčeky a verím že tento rok všetky otehu babenky moje zlate.

karmela
8. máj 2017

@kotatko12345 zle mi nebýva len raz sa stalo mimču Asi niečo nesadlo ináč mi Raz chuti raz nie..áno femibion 1 beriem plus ovocie,zeleninu..a tebe dr nepovedal v ktorom tt si? Podľa sona mne na sone nepíše dátum pôrodu len tt tak podľa toho vieš zistiť

kotatko12345
8. máj 2017

@karmela naposledy som bola 7tt este v aprily a v stredu idem na kontrolu tak som zvedava co povie kolky tt som presne..

keksik09
8. máj 2017

@karmela waw ďakujem tak začínam sa trochu tešiť 😊 Snáď to bude pravda 😊

chorucka
8. máj 2017

@luta13 Dnes ides na preventivku? Ved je sviatok ! Ci?!

karmela
8. máj 2017

@keksik09 verím že bude.. a postupne budeš pridať silnejúce testy 😉

karmela
8. máj 2017

@kotatko12345 no uvidis podľa bábätka ako rastiete určite ti povie presnejší termín..a na 3D sono už ste objednaný?

archanjel007
8. máj 2017

@karmela hej odychujeme zajtra idem na krv tak asi aj sono mi spravi odkedy sa moze robit 3d rano som mala nizky tlak tak sa len tak motam unavena som a pali ma aj zaha🙂

archanjel007
8. máj 2017

@karmela take saty som si kupila na bratovu svadbu 10.6 sa zeni uvidim ake brusko budem mat 16 tyzden to bude🙂

karmela
8. máj 2017

@archanjel007 no my tiež počas dňa by sme pospali ja musím upratať cez víkend nebolo kedy tak musím dnes v robote bolo perne..no sono môže podľa mna robiť hocikedy tak má objednali keď som volala lebo už si chcem dohodnúť s primárom aj ďalšie sono v 20tt plus pôrod verím že sa k tomu aj dopracujeme..že uz mi rovno aj krv vezmú na tripple testy..aj ja mám chvalabohu teraz nižší tlak tak dúfam že to tak aj ostane do konca..

olylili
8. máj 2017

@karmela z 3D budú aj pekne fotečky? Potom nám tu nejakú prihoď😊👶 ja idem na usg budúci týždeň vo štvrtok ale obyčajný na prietoky budem pýtať foto 😊