Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@cvikla12
@archanjel007 tu je moje tuko tehu bruško dnes
@archanjel007
krv mi nebral este ze to az teraz ked dojdem..a srdiecko este nebilo ale babetko uz tam bolo lebo bolo vidiet v tom vaku malu bodecku ...🙂
@kotatko12345 chceme foto kedy ideš? Ja budúci štvrtok
@karmela jeej ake pekne brusko...a ja ze ja mam len take vecsie 🙂
@olylili jasne daaam 🙂 teraz v stredu 10.5 ale az na 9:30:angry:
@kotatko12345 tak ked si bola u lekara 26.4 bola si 6plua5 tak teraz budes ked som dobre pocitala tak 8 plus3 /9 tyzden ked dobre ratam tak malo byt bit srdiecko a velkost plodu od 14mm do 20 mm ..
@archanjel007 naposledy som bola 6+5tt a ano plod mal cca 20mm
@karmela krasne brusko 🙂a pekny usmev ;)
@archanjel007 ked budem presne vediet v ktorom tt som ja si to zmenim tu na MK..🙂
@kotatko12345 no rastieme pomaly ale isto..nevravím že pred tehu som mala ploche bol tam faldik fajny ale už pevnie 😂
@kotatko12345 v pohode ja až 10:40
Mne robili dnes v nemocke sono podla mrchy som 7+5 no podla velkosti 6+2 a bola aj akcia srdiečka.takze sono uz samotne vie vyratat dlzku tehotenstva od pociatku kedy vie tehotenstvo zachytit.ci sa mylim?
@kotatko12345 to este len teraz bude mat babo 20mm v tom tyzdni bolo vidiet len bodku ako si vravela to mohlo mat od 5 mm do 13mm ja som bola 6plus4 /7 tyzden lekar mi povedal ze uz je tam akcia srdiecka a plod mam 7.7mm tebe to tak lekar nevysvetlil nezmeral si to ?
@archanjel007 ďakujem moja ja brušku vravím že tučik môj 😍😃
@archanjel007
@matka295 kočky aj ja mam taký vnútorný pocit že dievčatko čakáme. Pred tým som sa cítila tak ináč keď som čakala nášho synčeka čo je v nebičku
@katra52 tak vie
@karmela tu je zase moje brusko 😉
@kotatko12345 pekne brušinko aj vy rastiete 😃
@kotatko12345 nehodis sem este raz tu prvu foto zo sona🙂
@cvikla12 tak presne tak 🙂
@natalia394 ahoj no mne už môj zohnal mala som samsung ale teraz mám darček v podobe lenovo vibe a som spokojná zatiaľ teda mám ho krátko ale snáď už budú tie dve čiarky vidno lepšie nabudúce 😉
@archanjel007 ahoj aj mne tak vychadza ovulka na 30.5. Podla kalendara..minuly.lesiac som mala 17.4.. Dnes vysoka teplota aj natahovaci vytok a som 6dc..taze uplny chaos
@archanjel007 no prvy krat co som tam bola povedal mi ze mam sliznicu moc vysoko ...druhy krat co som bola robil zase sono a potvrdil ze som tehu a spravila som si foto.a teraz idem 3x
@karmela ano ano uz zacinam stresovat ale bude brusko ked budem mat svadbu 😂😂

@olylili tak to som zvedava ako podrastlo babo od 26.4