Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lilianna1xs ahoj, prepáč, že sa ti miešam do debaty, no ja som tiež malú nosila v perinke a teraz pokukujem po jednej tiež, keď sa nám zadarí 🙂 podľa mńa to k babatku patrí a je to strašne krásne 😍
@lilianna1xs presne si to napísala perinka by mala byt. Tie mlade to nevedia čo a ako. Ja by som tiež ked sa podarí perinku brala. Mala som ju pri oboch detoch a to som mala prveho syna v 21r.
@adria88
@butterfly333 Je to predsa aj pohodlnejšie pre babo i pre nás keď držíme babo v náručí ešte take malinké.Uz vidím že ani ortopedické gate a plienky látkové nedávajú už len pampersku ja som synovy dávala cez pampersku látkové plienky.No neviem čo sa to tak zmenilo čo starnem už.
@lilianna1xs presne aj ja som to tak davala synovi pred 17rokmi ale aj dcere pred 11r. Neviem prečo to už tak nerobia a prečo niektore bez zavinovačiek len tak to držia ako mača niekedy mi ten pohlad trhá srdce ako tie mlade nosia tie deti.
@lilianna1xs presne tak, ja som mala malú v 19 a radšej som riešila to, čo je pre babatko vhodnejšie a pohodlnejšie, samozrejme mi radila ešte mama a tak, ale kašlala som na okolie a všetko je v absolútnom poriadku do teraz a nemienim to riešiť ani v budúcnosti, nech si hovorí, kto chce čo chce 🙂
@butterfly333 Tu v Nemecku každá jedna nosí tak babo ešte ktomu bosé nohy ma a kabát mu da a na nohy nič )))).Mne svokra kúpila na Sk poslala mi pritom teraz majú take krásne ešte krajšie ako predtým keď som ori synovy kupovala 13 rokmi.
@adria88 Však jasne každá matka vie čo pre jej dieťa je najlepšie.ja som si dokonca objednala aj ortopedické gate a látkové plienky paru prvé mesiace ja dávam.
@lilianna1xs ved teraz je tolko krasnych periniek mne sa to velmi pači a aj tak deti spavali. Je to super.
@adria88 Ešte dokonca ja som stále prevážala vodu keď som išla kúpať malého však taká voda je sami chlór mal úplne inu pokožku ako kamoskin maly ona kúpala riadnej vode,potom sa ma pýtala aký olej dávam malému že ma taku krásnu pokožku.
@butterfly333
@lilianna1xs máte pravdu perinka je super síce pri malom som nevyužila kúpila som takú na suchý zips a hrôza.uz som ho. Do toho nedala keďže bol júlový. Ale teraz som alici kúpila na viazanie a úžasná vec.
@barborabl taku podobnú mám aj ja krásne pre dievčatka majú perinky som zvedavá keď pôjdem ku doktorke a uvidí perinku či povie Haha tunto nepoznajú.bude si myslieť že je to fusak ))))Júli dávam dieťa do fusaky ?haha
@barborabl je to super vec. Malinka krásnučka v tej perinke.
@olylili že by zadoček )))).Neviem aj ja tak mávam
@lilianna1xs skúsim sa teraz na ultrazvuku opýtať lekára že čo tam má rúčky nôžky spoznám a keď ho tam začnem skrabkat tak normálne drží a ticho je 😀
@olylili podla mňa zadoček. 😙
@olylili ja sa musím opýtať tiež lekára teraz asi vkuse kašlem mesiac a ma bolia rebrá aj na prvavej a ľavej strane že z čoho to je večer neviem ani spat na chrbte vôbec nemôžem spat Jak keby som dýchať nevedela,a na boku nemôžem spat čo som doteraz len ak spávala teraz už nemôžem tak ma bolia rebrá v noci sedím a tak zaspávam no na nervy mi to ide nee som vyspata tak o piatej ráno už som hore a upratujem ale som unavená Jak kôň .
@butterfly333 takže sa necháva skrabkat po zadočku no pekne čistý tatko 😀
@lilianna1xs tie rebrá aj mňa strašne bolia aj má páli koža pod prsiami neviem ako mám ležať sedieť minule mi až do revu išlo a dnes ceeeeeelu noc mi vpravo do rebrá udieral s tým už neurobíme nič
@olylili aj moje deti to tak robili ja som mala obe deti priečne až do porodu iba syn sa v den porodu otočil no dcera nie ta išla cisarskym.
@butterfly333 mne sa tiež zdá že je tak otočený podľa toho ako kope
@olylili ja si myslim ze zadocek🙂
@olylili aha takze to nieje z kašlú ja som si myslela že len ja to mám
@lilianna1xs nie drobci sú už veľký a tlačia
@archanjel007 aj mne sa zdá som zvedavá na usg 😀
@olylili potom das vediet ale malicky uz teraz je riadny sibal 🙂
@archanjel007 áno dám aj foto ho popytam ak bude dobre otočený....Nooo strašne vystrája pri chôdzi musím niekedy zastať a držať si brucho lebo mám pocit že mi vyletí 😀

@luta13 Ja určite perinku budem dávať je to dobre i pre dieťa.Nech pozerajú ))))).Tu tie mladé tie deti nosia ako bábiky umelé.))))