Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
zienky prosim vas drxte mi palce aby dnesna poradna dopadla dobre!minule som mala v moci krv hnis a bielkoviny .nech teraz uz mam ciste!a nech vsetko je ok!Dakujem!
@barboravalikova moja ako sa máte?
@nikuskaniky blahoželám k zásnubám 😍
@archanjel007 dakujem...samozrejme 😉
@luta13
dakujem....
@luta13 tak hlavne ze sa ti polepsilo
Žienky boli ste krasne nevesty ❤

Ahojte takze na nervy prisla som k dr a on chory.....sestricka ma preobjednala na utorok ..ale najlepsie sestricka mi hovori prave som vam sla volat aby ste nesli zbytocne ked som tam uz sedela..
@kotatko12345 áno zástup nebol? U nás potom zastupuje iný lekár
@olylili nie.bola tam iba sestricka a ona preobjednavala kazdeho...iba co kamoske som listok vybavila od sestricky...
@kotatko12345 mňa by porazilo
@matka295 ahoj 🙂 ktory den cyklu si bola na laparke?
Ahoj baby,tak dnes ma mali operovat,do rána som vsak dostala herpes asi zasiahla vyssia moc,podstupila som vsetko predoperacne,vsetky procedury,potom prisiel primar pozrel sa na mna povedal,ze operacia sa musi odlozit na 18 teho,kedze mi je stale viac nevolno,bol test a je ovela viac pozitivny,neverim,ze tie testy klamú az takto test prikladam,asi budem verit len panbožkovi
@kotatko12345 tak to je fakt na porazenie u nas vacsinou zastupuje niekto

@olylili tento Tvoj koment nema chybu:
ja jem non-stop nepozerám na čas niekedy ma prepadne o 3 ráno taký hlad že sa musím ísť najesť inak by mi malý rebrá vykopal 😀
8. máj o 22:04 • 2 deti - čaká bábätko, termín má v júli 2017 (30. tt) • Odpovedz • Už sa mi to nepáči • 2 • Pošli IP •