icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nita216
11. máj 2017

@nina4 ano mala som v poriadku teraz uz bol cisty!jej pekna fotka fazulky!drzte palcocky aby morfologia bolo ok!a tvojim detickam.prajem cim skorsie uzdravenie!testy som mala negstivne takze len morfologiu treba!a vcera zas ako ma strasil moj doki no to je potom stres!podla neho babo je moc zahnuty!hovorim mu tak necudo ked tlacil s usgm na brucho a on sa len branil!

miriamn76
11. máj 2017

@luta13 dakujem moja😘

ivanka192192
11. máj 2017

@luta13 Jeej Dakujem si zlata 🙂 Ano dam ked si spravim ... to aj ja dufam ze bude silniet

tonjadabik2
11. máj 2017

Baby ja takto..11dc..este skoro tak len skusam..co vy nato?

nina4
11. máj 2017

@ivanka192192 ja vidim dušíka a verim,ze bude silnieť😘

nina4
11. máj 2017

@nita216 a to dokyho bavi ta takto stresovat babusko je v poriadku a to je najhlavnesie dnes ti pekne ukaze co tam ma skovane za vybavu 😊 a budes sa uz spokovne gulkat do konca 😘 .
U mna gyn.apsolutne neriesi to smor ja som stresmen ked vsade ti plueskaju o uši vek a amnio tak som vyzvedala a in sa len zasmual,ze keby kazda jedna ma tak ukazkove vysledky ako ja a ze co sa furt stresujem tak som muvravela,ze pri predoslych tehu som bola vzdy aj chudokrvna velmi pri najmladsom som mala horšie vysledky co sa tykalo genetiky no amnio som odmietla a maly je ok.

ejuska2586
11. máj 2017

@luta13 Ďakujem moja. Teraz pre zmenu plačem ja. Krásne si to napísala. Áno, s mužíčkom sa veľmi milujeme a verím tomu, že to tak bude do konca života. Už nám fakt chýba len to malé klbôčko šťastia...

kessica
11. máj 2017

@tonjadabik2 11dc či DPO?

ejuska2586
11. máj 2017

@cvikla12 Krásne 🙂

tonjadabik2
11. máj 2017

@kessica 11dc.. Ja ciem este skoro

kessica
11. máj 2017

@tonjadabik2 a sak to si este nemala ovulaciu ????

suesue1983
11. máj 2017

@tonjadabik2 Ahoj veď to ešte ani ovulku si nemala...Nemiňaj zbytočne testiky)veď ovu až na taky 14-15dc bude..A testovať keď už tak aspoň tych 10dpo 😊pre nedočkave 😊

tonjadabik2
11. máj 2017

@kessica
@suesue1983 nie nemala.. Minuly mesiac bola 17..tento vraj az 30teho.. Podla kalendara.. Ale to je tehu testik

kessica
11. máj 2017

@tonjadabik2 a načo si robíš tehu testy keď si nemala ešte ovuláciu ... nemajú byť z čoho pozitívne 😐😐😐

tonjadabik2
11. máj 2017

@kessica ja viem ale mozno kvoli tomu ze som mala ms iba dva.dni.. Hej este urobim po ovu..

cvikla12
11. máj 2017

@luta13 ďakujem ti za nádherné slová. Ono tvoja polovička si možno časom uvedomí že treba trošku viac dať do vášho vzťahu pevne v to budem veriť aby to tak bolo. Ja mám naozaj šťastie že mám takého úžasného manžela už sme prežili veľa zlého a všetko mne a mojej rodine pomohol zvládnuť hlavne keď mojim nevlastním súrodencom umrela mamina keď mali 4 roky a môj otec potreboval pomoc tak neváhal a sme sa k nemu nasťahovali lebo by to môj otec nezvládol sám. Boli sme tam rok kým si nezvikol a teraz je to už super. A potom náš drobček umrel jaaaj ešte že mám takého úžasného manžela

diduska777
11. máj 2017

Ahojte, dnes som 9 DPO a tretí den mam slabunke spinenie. Dnes mal byt prvy den cyklu ale ovu prisla neskôr, tak ani neviem kedy mam ze mešká. Vidíte tam nieco? Dakujem

kotatko12345
11. máj 2017

@diduska777 ano je tam pekne vidiet // ale tak tieto duchuju .pre istotu si kup testik LADY MAX tie su TOP👍👍

kotatko12345
11. máj 2017

@diduska777 pozri 😆

nina4
11. máj 2017

Srdiecka moje veľmi by som vas poprosila o nazor kamaratka dnes robila testik cerveny ovu fialovy tehu .Ja tam po uprave tá spodná foto na tom tehu aj daco vidím len ja jej taaak želam to tehu ze tu čiarku tam asi tlačim pohľadom 😁
Ďakujem za každy jeden názor.
Zlatik a hlavne od teba @luta13

kotatko12345
11. máj 2017

@nina4 najlepsie nech si skusi kupit testik LADY MAX.kazdemu odporucam lebo su dobre...ale aj ja tam vidim dusika..

lienocka1988
11. máj 2017

@trblietava Ahoj ja som už tiež objednaná na laparku. Predoperačné mi budu robiť 17.5 a laparka je naplanovana na 24.5 a to budem predpokladám 9dc.

karmela
11. máj 2017

@diduska777 vidím a držím palce nech silnie nech to nieje falošné 😉

karmela
11. máj 2017

@diduska777 aspoň môj názor myslím si že tá čiarka bude silnieť 😊

kotatko12345
11. máj 2017

@karmela ahoj no ako dnes?? mne rano bolo uplne zle..som myslela ze nedojdem ani do skolky..ale potom som dala kusok rozteka z maslom a bolo uz ok...

kotatko12345
11. máj 2017

@karmela tak to urcite.tuto je dost silna😉

gabcca
11. máj 2017

Baby pred tyzdnom som bola v nemocnici spinila som. Lezala som tri dni a beriem 3krat denne askorutin a duphaston. Dnes rano som vstala a mala som krv pri utreti. Volala som doktorovi sestricka povedala ze mam lezat a ked mam lieky tak mam brat. Neviem z coho lebo len lezim nemaham sa. Do nemocnice uz naspat nechcem ist. Teraz uz som nemala na wc nic.

diduska777
11. máj 2017

@karmela
@kotatko12345 dakujem dievcata, nieco tam bolo vidieť, len som dúfala, ze to nemam halucinácie 🙂 dufam aj ja, minuly mesiac silnela tiez, len prisla ms a stratila sa uplne 😔

kotatko12345
11. máj 2017

@diduska777 tak si skus kupit testik LADY MAX.ked tam bude slaba ciarka tak je to tam...

olylili
11. máj 2017

@gabcca lieky máš ležíš už to je len na prírode u nás by ťa ani do nemocnice nedali v prvom trimestri to vôbec neriešia ja som v 12tt silno krvácala na pohotovosti mi len povedali keď je plod v poriadku sa udrží ak nie odíde a poslali ma domov