icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

butterfly333
12. máj 2017

@smejka to je velmi smutne čo si musela prežit. Ja som tiež prišla o dieta syna v 22tt no najhoršie je že mi ho ani nedali pochovat to ma trápi najviac.😢😢 takže mám v nebi 5 anjelikov.

miriamn76
12. máj 2017

@smejka dakujem. Myslim ze na vyziadanie daju pochovat aj takto porodene dieta. Este som sa uplne nerozhodla poxkam na ten morfo ultraz. Ked malo vase dietatko ds aky postih mu este zistili na tom morfologickom

bluebell0412
12. máj 2017

@miriamn76 bože mne sa to az tazko všetko číta nie to co musis ty prežívať 😢 veľmi ma to mrzí ze musíš urobiť rozhodnutie ktoré ma veľa pre a proti ale choďte ešte na ten utz a rozhodnite sa ❤ prajem veľa sil

cvikla12
12. máj 2017

@miriamn76 aj mi sme boli pr d takouto voľbou ale za nás to vyriešil Boh a vzal si nášho anjelika k sebe skôr ako sme to mohli rozhodnúť mi.

barborapavlikova
12. máj 2017

@ karmela moja tak toto je môj syn Daniel. No Z vystupovania nebolo nič, len plač.musela som ísť pre neho na pódium A bolo.ale aj tak som bola hrdá mama 😍

cvikla12
12. máj 2017

@smejka moja viem čo prežívate doma mi sme na tom boli rovnako tiež sme boli rozhodnutý počkať a ak by synček prežil tak Di ho nechať ale v 25 tt nám povedali že srdiečko už nebije. Náš anjelik je v nebičku a dáva na nás pozor

smejka
12. máj 2017

@butterfly333
@cvikla12 je mi to luto dievcata...inak dietatko sa da vyziadat na zaklade spec ziadosti...len nemaju nemocnice s tym skusenosti..je mala osveta...existuje projekt Tobi..da sa stiahnut tam ziadost plus vedia poradit ako postupovat

cvikla12
12. máj 2017

@smejka no náš maličký išiel hneď na pitvu ani mi ho neukázali

butterfly333
12. máj 2017

@smejka no teraz to už je jedno škoda že nám vtedy nikto neporadil.

smejka
12. máj 2017

@cvikla12
@butterfly333 viem ze o to to mate bolestivejsie...drzte sa
Preto treba o tom hovorit...

cvikla12
12. máj 2017

@smejka mne veľmi pomohlo aj to že som znovu tehu

biba12
12. máj 2017

@miriamn76 Mirka, akokoľvek sa rozhodneš bude to správne rozhodnutie. Neskutočne má to mrzí, vôbec som to nečakala. Ťažko sa hľadajú slová moja, veľa síl v rozhodovaní.

diduska777
12. máj 2017

@luta13 dakujem, uz mam aj Lady Max, tak asi skusim ten. Krčok je stale nízko a dnes bola rano teplota 37C. Akurat ma zaráža ze ma vobec nebolia prsia.. co bol u mna 1. príznak. Teda cítila som pichanie v bradavkach ale inak nic...

karmela
13. máj 2017

@barborapavlikova ahoj moja jeeej aký fešák sa zľakol keď videl veľa ľudí nevadí aj moja plakala prvý krát a utekala kumne keď sa pomýlila..určite máš byt načo hrdá mojko 😍Krásny chlapček

paulimauli
13. máj 2017

@miriamn76 veľmi moc držím palce pri rozhodovaní , na tvojom mieste by som sa porozprávala s ľudmi, ktorý doma majú Deti s DS osobne poznám chlapčeka s DS a jeho maminka stále tvrdí ze on dokáže dať najviac lásky zo všetkých deti. Takéto postihnutia detičiek su veľmi citlivá téma, ale bohužiaľ aj ked sme v dnešnej dobe sa takéto detičky rodia. V takejto situácii sa ťažko hľadajú slova, a ťažko sa poskytuje rada. A v konečnom dôsledku celé rozhodnutie je na tebe , nenechaj sa nikým ovplyvniť pretože toto rozhodnutie ovplyvní veľmi vela Prajem ti vela vela vela síl. A akokoľvek sa rozhodneš bude to správne este raz silno držím palce

miriamn76
13. máj 2017

@paulimauli dakujem velmi pekne. Ideme v utorok do Hlohovca doktori brestanskemu na ultrazvuk podla toho sa rozhodneme aj ked by som velmi chcela verit v zazrak ze v nasom pripade zlyhal ludsky faktor a zle sa urobil ten rozbor z plodovky. Ale to by bol asi naozaj velky zazrak

luta13
13. máj 2017

@barborapavlikova mas zlatuckeho synceka 😉

luta13
13. máj 2017

@miriamn76 teraz som citala IP od Teba, no moja, musis vydrzat, kym nebudes mat 100% vysledky...Verim, ze Boh vam dal zdrave dietatko, treba verit do poslednej minuty...Ja tomu verim a velmi vam drzim palceky...Nech vysledky z amnio su mylne a nech sa potvrdi zdravie vasho babätka...Prajem Ti to z celeho ❤

luta13
13. máj 2017

@paulimauli krasne si to napisala pre Miriam...Presne si mi zobrala slova z ust 😉...Este podotykam jednu vec: "Co ked by sa dalsie dietatko potom uz nezadarilo?"...Beriem to z tohto hladiska, ze co potom?!...No vsetky tu verime, ze Miriamin drobcek je napokonn zdravucky ako rybicka a bez DS...Osobne by som tuto diagnozu prijala ako dar z Neba, pretoze ako Ty pises, tieto deticky su usmiate slniecka a dokazu dat cloveku neskutocne vela lasky a ukazu cloveku, co je v zivote skutocne dolezite 😉...V konecnom dosledku su ine diagnozy a ovela tazsieho charakteru...Nech sa stane Bozia vola v tomto pripade! 🙏

luta13
13. máj 2017

@tonjadabik2 testuj ako budes mat Ty potrebu, ci pocit, ze mas testovat...V tomto Ti ja neporadim, je to len a len na Tebe 😉...Ako citis, tak testuj 😉

luta13
13. máj 2017

@megulik na Tvojom teste z predvcera vidim slabeho ducha...Skusala si dnes testovat?...Ak nie, skus zajtra rano 😉...Drzim palceky, nech Ti dusik tmavne 🙂

luta13
13. máj 2017

@nita216 Gratulujem k dievcatku a prajem vela zdravicka nadalej...Uzivaj vsetko 😉

tonjadabik2
13. máj 2017

@luta13 jasne neboj.budem testovat snad to vyslo uvidime..uz len pockat

luta13
13. máj 2017

@adria88 ahoj, vidim dusika, testuj zas v pondelok, ako planujes...Bodaj by uz boli // dobre viditelene aj volnym okom bez priblizovania a uprav...Drzim Ti velmi palceky 🙏 ...Je to Lady max test? 😉

luta13
13. máj 2017

@adria88 zabudla som fotku 😅

luta13
13. máj 2017

@tonjadabik2 no kiezby si mala pravdu...Boh s Tebou a cakaj teda este - ved mas cas, nic Ti neutecie, ak nahodou drobcek uz je u Teba v brusenku...Myslim na Teba, snad to tak je...Ale vies, ze musis ratat pre istotu aj s druhou moznostou, nech nie si potom sklamana...Vyckaj, uvidis, co bude 😉...Prajem pekny vikend 😘🌷🌞

adria88
13. máj 2017

@luta13 Ďakujem mojko😘 no ms prišla zas raz🙈... tak ja už neviem, kašlem na to... idem si užívať slniečko, teplúčko a leto 🌞🙂

tonjadabik2
13. máj 2017

@luta13 ved mam kopec casu pisala som ti spravu.. Budeme pokracovatnv snazeni a uvidime.. Ty si zlaty clovek. Mam ta rada. A ty si na tom ako? Dari sa alebo ako to s tebou vlastne je? Neviem o tebe az tak vela

luta13
13. máj 2017

@cvikla12 nechcem to tu dlho rozoberat, no to co si napisala pre Miriam, mi zalialo oci slzami:

"moja hlavu hore teraz sa netráp ubližuješ aj drobčekovi hlavné je že to nie je nič horšie náš synček neprežil ale bola by som radšej keby tu bol s nami napr.aj s daundnouvim syndrómom"

Ja by som to asi takto brala tiez, keby som prisla o babätko...Stale mi je to velmi luto ze si prisla o drobceka, no viem, ze toto druhe babätko si krasne vynosis az do stastliveho konca...Ved predsa mas v Nebi svojho anjelicka, ktory dava na vas pozor 😇😘

luta13
13. máj 2017

@adria88 to vazne??? No mozno nebude normalna, ci? Uvidis, co bude....Drzim aj tak stale palceky...Mozno je to len spinenie, ci?