Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miriamn76 bože mne sa to az tazko všetko číta nie to co musis ty prežívať 😢 veľmi ma to mrzí ze musíš urobiť rozhodnutie ktoré ma veľa pre a proti ale choďte ešte na ten utz a rozhodnite sa ❤ prajem veľa sil
@butterfly333
@cvikla12 je mi to luto dievcata...inak dietatko sa da vyziadat na zaklade spec ziadosti...len nemaju nemocnice s tym skusenosti..je mala osveta...existuje projekt Tobi..da sa stiahnut tam ziadost plus vedia poradit ako postupovat
@smejka no teraz to už je jedno škoda že nám vtedy nikto neporadil.
@cvikla12
@butterfly333 viem ze o to to mate bolestivejsie...drzte sa
Preto treba o tom hovorit...
@luta13 dakujem, uz mam aj Lady Max, tak asi skusim ten. Krčok je stale nízko a dnes bola rano teplota 37C. Akurat ma zaráža ze ma vobec nebolia prsia.. co bol u mna 1. príznak. Teda cítila som pichanie v bradavkach ale inak nic...
@barborapavlikova ahoj moja jeeej aký fešák sa zľakol keď videl veľa ľudí nevadí aj moja plakala prvý krát a utekala kumne keď sa pomýlila..určite máš byt načo hrdá mojko 😍Krásny chlapček
@miriamn76 veľmi moc držím palce pri rozhodovaní , na tvojom mieste by som sa porozprávala s ľudmi, ktorý doma majú Deti s DS osobne poznám chlapčeka s DS a jeho maminka stále tvrdí ze on dokáže dať najviac lásky zo všetkých deti. Takéto postihnutia detičiek su veľmi citlivá téma, ale bohužiaľ aj ked sme v dnešnej dobe sa takéto detičky rodia. V takejto situácii sa ťažko hľadajú slova, a ťažko sa poskytuje rada. A v konečnom dôsledku celé rozhodnutie je na tebe , nenechaj sa nikým ovplyvniť pretože toto rozhodnutie ovplyvní veľmi vela Prajem ti vela vela vela síl. A akokoľvek sa rozhodneš bude to správne este raz silno držím palce
@paulimauli dakujem velmi pekne. Ideme v utorok do Hlohovca doktori brestanskemu na ultrazvuk podla toho sa rozhodneme aj ked by som velmi chcela verit v zazrak ze v nasom pripade zlyhal ludsky faktor a zle sa urobil ten rozbor z plodovky. Ale to by bol asi naozaj velky zazrak
@barborapavlikova mas zlatuckeho synceka 😉
@miriamn76 teraz som citala IP od Teba, no moja, musis vydrzat, kym nebudes mat 100% vysledky...Verim, ze Boh vam dal zdrave dietatko, treba verit do poslednej minuty...Ja tomu verim a velmi vam drzim palceky...Nech vysledky z amnio su mylne a nech sa potvrdi zdravie vasho babätka...Prajem Ti to z celeho ❤
@paulimauli krasne si to napisala pre Miriam...Presne si mi zobrala slova z ust 😉...Este podotykam jednu vec: "Co ked by sa dalsie dietatko potom uz nezadarilo?"...Beriem to z tohto hladiska, ze co potom?!...No vsetky tu verime, ze Miriamin drobcek je napokonn zdravucky ako rybicka a bez DS...Osobne by som tuto diagnozu prijala ako dar z Neba, pretoze ako Ty pises, tieto deticky su usmiate slniecka a dokazu dat cloveku neskutocne vela lasky a ukazu cloveku, co je v zivote skutocne dolezite 😉...V konecnom dosledku su ine diagnozy a ovela tazsieho charakteru...Nech sa stane Bozia vola v tomto pripade! 🙏
@tonjadabik2 testuj ako budes mat Ty potrebu, ci pocit, ze mas testovat...V tomto Ti ja neporadim, je to len a len na Tebe 😉...Ako citis, tak testuj 😉
@luta13 jasne neboj.budem testovat snad to vyslo uvidime..uz len pockat
@tonjadabik2 no kiezby si mala pravdu...Boh s Tebou a cakaj teda este - ved mas cas, nic Ti neutecie, ak nahodou drobcek uz je u Teba v brusenku...Myslim na Teba, snad to tak je...Ale vies, ze musis ratat pre istotu aj s druhou moznostou, nech nie si potom sklamana...Vyckaj, uvidis, co bude 😉...Prajem pekny vikend 😘🌷🌞
@luta13 ved mam kopec casu pisala som ti spravu.. Budeme pokracovatnv snazeni a uvidime.. Ty si zlaty clovek. Mam ta rada. A ty si na tom ako? Dari sa alebo ako to s tebou vlastne je? Neviem o tebe az tak vela
@cvikla12 nechcem to tu dlho rozoberat, no to co si napisala pre Miriam, mi zalialo oci slzami:
"moja hlavu hore teraz sa netráp ubližuješ aj drobčekovi hlavné je že to nie je nič horšie náš synček neprežil ale bola by som radšej keby tu bol s nami napr.aj s daundnouvim syndrómom"
Ja by som to asi takto brala tiez, keby som prisla o babätko...Stale mi je to velmi luto ze si prisla o drobceka, no viem, ze toto druhe babätko si krasne vynosis az do stastliveho konca...Ved predsa mas v Nebi svojho anjelicka, ktory dava na vas pozor 😇😘

@smejka to je velmi smutne čo si musela prežit. Ja som tiež prišla o dieta syna v 22tt no najhoršie je že mi ho ani nedali pochovat to ma trápi najviac.😢😢 takže mám v nebi 5 anjelikov.