Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 ona uz ovu mala uz caka na ciarky 🙂 ms jej mala prist vcera, a od soboty trochu rano spinila. myslim ze to bolo uhniezdovanie.
Ja sa ta chcem opýtať,ti vies poradit, mam nariadeny kludovy rezim beriem aj lieky, lezim chodim iba na wc a sem tam trochu prejdem po byte. Ak viac pochodim mam spinenie, nieje ho vela ale je, niekedy viac vo vytoku inokedy len taka akoby nitka. Dr povedal ze spinenie je v poriadku. Tak neviem obavam sa toho ze ci to je tym ze stale lezim potom sa to objavi ak trochu prejdem alebo.cim to moze byt? Vobec sa nenamaham naopak ma uz vsetko z toho lezania boli :(
@iva2795 mala si kupit 10-tku, ten je ovela citlivejsi a skor zachyti mozne tehu...No 25-tku by som skusila az po vynechani MS, ale tiez az po par dnoch...Moj nazor...No je to na Tebe, co urobis...Ak mas moznost, kup si este aj 10-tkove testy a tie pouzi ako prve, 25-tky si nechaj na neskor 😉
Takze opat nic z toho tehu test negativny. 😢
@gabcca s tym spinenim nemam skusenost, ja som nespinila ani pri jednom tehu, len raz a to bolo v case, kedy mala byt MS...Nebudem tu mudrovat, ked neviem na 100%, ale myslim si, ze to moze byt aj roztahovanim maternice, ci?...Ine zienky urcite s tymto skusenosti maju, skor Ti poradia...No ak si ulezana, sem-tam sa aj prejdi trosku, nech sa z toho nezblaznis...Drzim palceky, nech Ti to spinenie uplne ustupi a Ty si mozes veselo uzivat tehulkovanie...Pohladkaj za mna brusenko 😘
@luta13 dakujem no pri prvej som to mala iba dva krat a teraz viac krat tak neviem. Snazim sa len lezat a nechavam sa obskakovat. 🙂 babatku prihovaram aby pekne rastlo. Najradšej by som isla ku dr aby ma pozrel a povedal mi co to moze byt. Ale manzel nechce aby som zakazdym chodila.
@lilianna1xs tabulka vahy a dlzky babätka v brusku...Vsetko je len priemerne, takze male odchylky su v pohode 😉...Myslim, ze Tvoja princezna ma ukazkove miery 😘

@olylili to je pravda ha som teraz v druhom trimestri a veľmi sa s toho teším. No a hlavne dúfam že to morfologicke sono na ktoré ideme budúci utorok dopadne na 1