Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 hihi ja sa teším po pôrode najviac na malú a spánok,týždeň som nespala vôbec dneska o štvrtej ráno som už upratovala a už cesto som pripravovala na knedliky.)))))Muz sa zobudil či som normálna ))))).
@lilianna1xs na spánok? Ja už teraz viem že keď sa malý narodí mám úplne po spánku 😂
Baby a pijete kavu?? ak ano aku a kolko??
@kotatko12345 ja nie a nikdy som ani nepila
@olylili aha tak to som.vôbec nevedela ďakujem za info
A to som.brala aj pri druhom a nikto nič také nespomenul
@bluebell0412 mne tiež nie až potom na neurologii a oni sú na to odborníci
@kotatko12345 ja pijem nesku inak by som nefungovala 😁
@olylili to jasné ze v tomto smere povie viac neurológ ako gynekológ.
Ďakujem aspoň viem niečo nové ☺
@olylili
@kotatko12345 ja ziadnu nepijem vodu a dzus
@nina4 ja tiez neviem bez kavy fungovat...1x nescu rano
@archanjel007 ja každé tehu ficim si riedim mangovy džús s minerálkou dojcenskou 😀 a ešte paradajkový džús a cviklovy
Baby chodím sem naďalej ,čítam vás,ale čím ďalej tým viac ma začína "zozierat" predstava že už som mohla byť v nejakom 15tt a miesto toho som o vajcovod "ľahšia" a musím len stále čakať na čosi 😑 prepáčte možno to sem nepatrí ale 😕😕
@olylili ano presne dojcensku mineralis a ja pomarancovy dzusik perliva ma z nej vies co🙂
@archanjel007 viem 😀 ja za deň vypijem 3 a pol litra non-stop som smädná a to nie sú ešte 30-tky 😀
@kotatko12345 pijem keď mám chuť ale slabú s mliekom 😀
@ariana195195 ano aj ja si davam mliecko do kavicky inak by mi nechutila.ale moj MM mi kupil ub INKU aby som tu pila tam nieje kofein...
@kotatko12345 ja som pila počas tehotenstva z Lidla tu bezkofeinovú
@looola taku som si tam ani nevsimla...zajtra pozriem idem aj tam 😉
Zienky zas to s tou kavou tak neprehanajte.Ak ste boli zvyknute na nu,tak si ju kludne doprajte.Mne povedala dr.,ze sa mozu aj 2slabsie za den.Ja som pocas tehu pila aj presso,kedze mam doma na to stroj.A niekedy som si dala iba nesku.Obcas aj 2 kavy za den a inokedy cely tyzden ani jednu.
@rebeka211 no ja som niekedy aj 4vypila ale teraz mi moc nechuti iba max 2 si dam.rano a poobede a vecer cajik ovocny
@kotatko12345 zajtra si na kolku objednana iste sa uz tesis
@laydy7777 no veru, nevidim tam nic vyraznejsie zatial, aj ked daco sa mi tam mari - no mam asi vidiny uz...No kolko mas do MS?...Ak Ti este nemeska, skus pockat, kym nebude termin MS, ak bude meskat, potom testni...Ak si stale nemala MS, drzim palceky, nech sa // este zjavia a ak to nevyjde tento cyklus, verim, ze coskoro sa vam zadari 🙏😘

@luta13 Som zvedavá júni koľko bude mat)))).Inac Dakujem krásne.😍