Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@archanjel007 no ved konecne naposledy bol chory tak dufam ze teraz tam uz bude....rano tam mam byt o 9:15
@lilianna1xs si sikulka, ked knedliky robis domace - muz ma z Teba radost, co? 😉....Ja som to nikdy neskusala...🙂
@olylili nemusis mat po porode "uplne po spanku"!...Ktovie, mozno Ta princ prekvapi a bude krasne spinkavat a Ty si budes moc aj pospat s nim, ci oddychnut trosku...Aj ked teraz je v brusenku "akcny", na svete bude mozno kludas 😉...Prajem Ti, nech je to pohodovy "Maly princ 👶"...😘
@diduska777 Fuuuha, takeho DUCHA som este v zivote nevidela 😲 ...Si si ista, ze je to DUCH? 😉...Srandujem 😍...WAU; krasne //...Gratulujem a uzivaj zdrave tehulkovanie 🤰 ...Daj nam potom info po prvej kontrole 😘
@kotatko12345 pri prvom tehu mi napr. "zalievana kava" zacala smrdiet, ked si muz robil rano, no fuj...Takze tu som vobec nepila, uplne ze prilezitostne som si dala nescu, alebo viedensku, ku koncu tehu mi kamoska odporucila, nech skusim CARO - bezkofeinovu a ta mi veru chutila...Pila som ju este dlhe roky aj po porode 😉...Pri druhom som pila nescu, ale len 1-2 denne, no slabucke a s mlieckom, alebo slahackou - podla nalady...Mala som dni, ked som si vobec nedala ziadnu 🙂
Dievcata, jedla som vcera vecer gulas, hned potom ma prvykrat v zivote palila zaha, dala som si pancreolan,ustupilo to...no o 3 v noci som sa zobudila na take krce v zaludku,ze som stenu skrabala 😩 zase som dala pancreolan,vypila colu... asi po hodine preslo,no teraz rano zas to iste ... uz som myslela ,ze sanitku budeme volat ale po pancreolane preslo... obavam sa,ze sa to zase vrati... pancreolanov viac asi nemozem :( co na to ???
@luta13 Diki ja robím všetko doma dokonca ešte aj cestovinu do polievky.Jasne že ma radosť majú radi jest.Ked bude mala neviem neviem či budem stíhať už robiť všetko domáce ))))).Rychlo budem musieť niesť do školy malého z malou potom zasa po neho takze určite schudnem do troch mesiacov.😍
@kotatko12345 áno? Nepoznám tu kávu skúsim ju aj ja ale ja len keď nemám doma po ruke kapučínko tak si spravím kávu ale to je také slabé že ani necítim ale bez mlieka by som nepila hih stále iba s mliekom hih pozerám že si v 11tt teraz ti to bude utekať ako mne už som 26tt strašne rýchlo to uteká už vieš aj čo to bude ? Drž sa s drobcekom 👶 🌷 🌞
@milasik10 ahoj mne osobne pomáha na pálenie záhy mlieko to hneď zahasi a je to dobre a spí trošku vyššie podlož vankúšom tablety nepomáhajú to je len také akože skús to mlieko a zrejme ti vadí ten guláš už ho radšej Nepapaj 🙂 drž sa potom daj vedieť
@milasik10 ja som cele tehu "žula" gaviscon. Na miernejsie priznaky pomaha aj mlieko, nesolene mandle, citronova voda a kysla kapusta.
@ariana195195
@karmela
@simonkazga
krce zmizli ale bolest zaludka citim stale :( no ked mi takto bude po kazdom jedle,tak ti to asi hodim 😞😞😞 takto zle mi este asi nikdy nebolo
@olylili tak vies,ja som ani nepomyslela na to,ze by mi nieco mohlo byt,kedze fakt ziadne priznaky tehu nemam 😞 toto je asi prvy... uz si budem davat pozor
@simonkazga pre gaviscon vyslem draheho ked pride domov... vdaka za radu 👍
Ahojte dievcata uz idem od Dr.Babenku krasne bilo srdiecko💜 len bolo mensie ako mi tu na MK vypisuje...dnes som bola len 9+4 cize o 2tt zase k dr a vtedy uz mi budu robit vsetky merania atd...
@kotatko12345 aké všetky merania už si ich dávno mala mať aj vstupné krvné odbery

@gabcca ahoj 🙂 ja som spinila vkuse bez prestávky od 8tt skoro 2tyzdne, doktor mi dal progesterón a povedal že je všetko v poriadku 🙂 telo sa cistilo 🙂