icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

dominika296
15. máj 2017

@gabcca ahoj 🙂 ja som spinila vkuse bez prestávky od 8tt skoro 2tyzdne, doktor mi dal progesterón a povedal že je všetko v poriadku 🙂 telo sa cistilo 🙂

kotatko12345
15. máj 2017

@archanjel007 no ved konecne naposledy bol chory tak dufam ze teraz tam uz bude....rano tam mam byt o 9:15

luta13
15. máj 2017

@lilianna1xs si sikulka, ked knedliky robis domace - muz ma z Teba radost, co? 😉....Ja som to nikdy neskusala...🙂

luta13
15. máj 2017

@olylili nemusis mat po porode "uplne po spanku"!...Ktovie, mozno Ta princ prekvapi a bude krasne spinkavat a Ty si budes moc aj pospat s nim, ci oddychnut trosku...Aj ked teraz je v brusenku "akcny", na svete bude mozno kludas 😉...Prajem Ti, nech je to pohodovy "Maly princ 👶"...😘

luta13
15. máj 2017

@diduska777 Fuuuha, takeho DUCHA som este v zivote nevidela 😲 ...Si si ista, ze je to DUCH? 😉...Srandujem 😍...WAU; krasne //...Gratulujem a uzivaj zdrave tehulkovanie 🤰 ...Daj nam potom info po prvej kontrole 😘

luta13
15. máj 2017

@rebeka211 Presne aj ja tak, obcas aj 2 slabsie kavy za den som vypila, iny den som na nu vobec chut nemala 😉

luta13
15. máj 2017

@kotatko12345 pri prvom tehu mi napr. "zalievana kava" zacala smrdiet, ked si muz robil rano, no fuj...Takze tu som vobec nepila, uplne ze prilezitostne som si dala nescu, alebo viedensku, ku koncu tehu mi kamoska odporucila, nech skusim CARO - bezkofeinovu a ta mi veru chutila...Pila som ju este dlhe roky aj po porode 😉...Pri druhom som pila nescu, ale len 1-2 denne, no slabucke a s mlieckom, alebo slahackou - podla nalady...Mala som dni, ked som si vobec nedala ziadnu 🙂

laydy7777
16. máj 2017

@luta13 praveze

laydy7777
16. máj 2017

@luta13 praveze mi meskali 2 tyzdne isla som doktorovi dal mi vyvolavacku a dnes2 tyzdne od nej co by tu mala byt mrcha a nnic. Takze mesiac meskania. Nikdy mi to neurobilo a to som chodila rok na vyvolavacky.

kaja173
16. máj 2017

ahojte...co myslite? mesiac pred tym sme sa snazili, ze ci nahodou, ved uz by bolo tretie. a ked nic, tento mesiac sme uz si davali pekne pozor a cez plodne dni ani nebolo nic , nebolo kedy .M mi meska 3 dni, co mi posledne mesiace chodila skor...

maryah
16. máj 2017

@kaja173 ahoj 🙂 Ja tam vidím krásnu druhú čiarku ❤ Gratulujem 👏

kaja173
16. máj 2017

@maryah manzela vykotí 😅

maryah
16. máj 2017

@kaja173 😂 ono to tak býva, že keď sa prestanete snažiť tak sa to podarí. Aj u nás to bolo v pri oboch tehotenstvach. Držím palce a užívaj si to 😉

karmela
16. máj 2017

@kaja173 áno vidím peknú druhu čiarku 😊

milasik10
16. máj 2017

Dievcata, jedla som vcera vecer gulas, hned potom ma prvykrat v zivote palila zaha, dala som si pancreolan,ustupilo to...no o 3 v noci som sa zobudila na take krce v zaludku,ze som stenu skrabala 😩 zase som dala pancreolan,vypila colu... asi po hodine preslo,no teraz rano zas to iste ... uz som myslela ,ze sanitku budeme volat ale po pancreolane preslo... obavam sa,ze sa to zase vrati... pancreolanov viac asi nemozem :( co na to ???

lilianna1xs
16. máj 2017

@luta13 Diki ja robím všetko doma dokonca ešte aj cestovinu do polievky.Jasne že ma radosť majú radi jest.Ked bude mala neviem neviem či budem stíhať už robiť všetko domáce ))))).Rychlo budem musieť niesť do školy malého z malou potom zasa po neho takze určite schudnem do troch mesiacov.😍

ariana195195
16. máj 2017

@kotatko12345 áno? Nepoznám tu kávu skúsim ju aj ja ale ja len keď nemám doma po ruke kapučínko tak si spravím kávu ale to je také slabé že ani necítim ale bez mlieka by som nepila hih stále iba s mliekom hih pozerám že si v 11tt teraz ti to bude utekať ako mne už som 26tt strašne rýchlo to uteká už vieš aj čo to bude ? Drž sa s drobcekom 👶 🌷 🌞

ariana195195
16. máj 2017

@milasik10 ahoj mne osobne pomáha na pálenie záhy mlieko to hneď zahasi a je to dobre a spí trošku vyššie podlož vankúšom tablety nepomáhajú to je len také akože skús to mlieko a zrejme ti vadí ten guláš už ho radšej Nepapaj 🙂 drž sa potom daj vedieť

karmela
16. máj 2017

@milasik10 talcid ešte môžeš na pálenie záhy a pankleoran neviem koľko môžu tehulky..nemám stym skúsenosť zase pálenie záhy áno pri Málej som to mala každý deň a narodila sa fajne vlasatá 😊

maryah
16. máj 2017

@looola v Lidli je bezkofeinová káva??? Prosím ťa, aký má obal?

olylili
16. máj 2017

Aj mňa pri oboch pálila a obe mali vlásky aj teraz má páli 😀👶

simonkazga
16. máj 2017

@milasik10 ja som cele tehu "žula" gaviscon. Na miernejsie priznaky pomaha aj mlieko, nesolene mandle, citronova voda a kysla kapusta.

milasik10
16. máj 2017

@ariana195195
@karmela
@simonkazga
krce zmizli ale bolest zaludka citim stale :( no ked mi takto bude po kazdom jedle,tak ti to asi hodim 😞😞😞 takto zle mi este asi nikdy nebolo

olylili
16. máj 2017

@milasik10 si mala niekedy v minulosti alebo teraz problémy so žalúdkom alebo pankreasom?

milasik10
16. máj 2017

@olylili praveze nie... jedine o com viem,tak nesmiem jest grilovane maso ked je v ohni tekuty podpalac... po tomto som stale zvracala. Ale grilivane som nejedla vobec, len ten gulas ale len malu misku a s chlebom... ziadne ine problemy som predtym nemala:(

leonela12
16. máj 2017

@karmela ahojte. Tak nakoniec ta krv nebola 900 ale len 90 zle som pochopila doktorku. Meska uz 9 den zatial nebolo vidiet nic len uplne miniaturnu dutinku.. Podla dr hladina v krvi je málinko zobrala ďalšiu krv tak zas zajtra uvidíme; (

olylili
16. máj 2017

@milasik10 v tehotenstve je vplyvom hormónov spomalené trávenie takže po ťažkých jedlách zvykne byť zlé ja mám rada pikantné jedlá guláš atď. No keď som otehotnela zhnusili sa mi tie jedlá ako by to tak príroda zariadila že to nie je príliš vhodné

milasik10
16. máj 2017

@olylili tak vies,ja som ani nepomyslela na to,ze by mi nieco mohlo byt,kedze fakt ziadne priznaky tehu nemam 😞 toto je asi prvy... uz si budem davat pozor
@simonkazga pre gaviscon vyslem draheho ked pride domov... vdaka za radu 👍

kotatko12345
16. máj 2017

Ahojte dievcata uz idem od Dr.Babenku krasne bilo srdiecko💜 len bolo mensie ako mi tu na MK vypisuje...dnes som bola len 9+4 cize o 2tt zase k dr a vtedy uz mi budu robit vsetky merania atd...

olylili
16. máj 2017

@kotatko12345 aké všetky merania už si ich dávno mala mať aj vstupné krvné odbery