icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

16kristina02
Odpoveď bola odstránená
monicka9
19. aug 2014

@16kristina02 aha ok tak sa držkaj😊aj ja mam potraty za sebou... No nevadi vsetko je tak ako ma byt😊 a dúfam ze tentokrát to vyjde😊

16kristina02
19. aug 2014

@monicka9 aj ja tebe držím palce 🙂

monicka9
19. aug 2014

@16kristina02 dakujeeeem pekne🍀

ajkacovi
20. aug 2014

Dievcata vidite tam to plusko?! Som nevydrzala a vcera urobila uz teda 8DPO 🙂

romana311
20. aug 2014

V pondelok nič dnes takto trošku. Čo si myslíte 6 dní mešká

romana311
20. aug 2014

@romana311 ešte by so
Dodala že to nie je z ranného mocu

nike8
20. aug 2014

@ajkacovi na tom otvorenom sa mi nieco mari 🙂 drzim palce

monicka9
20. aug 2014

@romana311 na tvojom vidno jasného duch vyskusaj aj inú značku testu alebo počkaj 2-3dni a sprav znova.

monicka9
20. aug 2014

@ajkacovi nevidieť nič ale moze byt ze je to este skoro, ciarocka sa kľudne môže zjavit za 1-2dni duch a za 3-4 dni mozno uz aj jedna ruzova...

nike8
20. aug 2014

Testy 8,9 a 10 dpo 😉

monicka9
20. aug 2014

@zuzanka2211 no dnešná vypada takto len sa mi nepodarilo z rameno prvého moču tak nie je velmi výrazná lebo mohla byt uz aj tmavsia od včerajšej.. No veď uvidím ze co sa bude diať; dnes mam 28dc a mal by prísť menzes dnes,zajtra tak dúfam ze nepríde... Ale brucho mam nafuknute riadne, aj prsia citlivé, v noci tie vajecniky cítim.... Ak nepríde tento a budúci týždeň tak sa objednam k dr.

ajkacovi
20. aug 2014

No ved prave toto cakanie 🙂 v sobotu robim dalsi to uz by mohla byt pekna ciarka 🙂 len to vydrzaaaat

monicka9
20. aug 2014
monicka9
20. aug 2014

Fotockach testov; vrchný je 25DC, pod nim26DC, 27DC no a spodná je dnešný to je 28DC len tento nie je rannny.

monicka9
20. aug 2014

@ajkacovi no ved to to😄tazkeeee je vydržať... U mna je to to iste a 1000 x som si povedala ze testovat budem az ked menzes meska a nikdy nevydrzim a testujem skor😄

monicka9
20. aug 2014

@nike8 su tam duchovia daky každým dnom by mohli tmavnut a meniť sa ruzovucke ciarocky👍

bazoskaa
20. aug 2014

@nike8 ahoj prosim ta ake to mas testy ? Pepino ? lebo mam takych duchov ako ty na pepino teste dnes som si nerobila chcem pockat par dni ci mi to zosilnie tak som chcela vediet ci nahodou nie su chybne ...

nike8
20. aug 2014

@monicka9 dakujem,pevne verim,ze budu silniet, v skutocnosti su tie ciarky do ruzova,ale nejde to lepsie odfotit 😉
@bazoskaa ahoj,ano su to pepino testy, nemyslim si,ze su chybne, ved uvidime o par dni. Kolko Dpo si ty?

romana311
20. aug 2014

Prosím vás viete mi poradiť v ktorej drogerke kúpim testy?

monicka9
20. aug 2014

@romana311 v DM predávajú pepino aj v tescu v drogerii vždy nájdem pepino. Sestra mi vravela ze su zlacnene na 99centov v tescu tak pôjdem kúpiť do zasoby😄

bazoskaa
20. aug 2014

Baby co mate duchov a cakate ms mate niektora bielkovy vytok ako pri ovulke ? lebo ja mam do ms este 4 dni tiez duchov na teste ale od vcera vytok ako pri ovulke tak som troch...u zmetena ci je to ok alebo co sa vlastne deje

monicka9
20. aug 2014

@nike8 no niekedy sa to nedá super odfotit ale aj mne začínali takéto ciarocky😊drziiiiiiim palce🍀

nike8
20. aug 2014

@bazoskaa mam svetlohnede spinenie,ale to mavam vzdy pred ms.

bazoskaa
20. aug 2014

@nike8 nejaky bud 14 alebo 15 dpo my sme neplanovali i ked sme sa ani nechranili kedzze nase druhe mimi sme mali problem splodit ale podarilo sa tak ma ani nenapadlo ze by sa mohlo zadarit..drobec ma teraz rok aj dojcim dost casto cely cas sme sa nechranili no zrovna minuly tyzden mi mm vze by chcel este babo tak som bola rada lebo tiz este tuzim po miminku vzdy som chcela mat vela deti no tak uvidime ci sa nam nahodou uz aj nezadarilo 🙂

bazoskaa
20. aug 2014

@nike8 ja som mala dnede asi 5dni v strede cyklu..taktiez mavam taky pred ms alebo na konci ms tak ma to trosku prekvapilo no a tieto posledne dni ma sokuju moje cuchove bunky vsetko mi smrdi tak ma napalo ci to spinenie nebolo nahodou uhniezdenie a kupila som testy no zaj zatial je to naozaj velmi slaby duch u mna i ked predchadzajuce tehu mi ciarky ukazalo tiez neskor tak drzim palce sebe tebe a samozrejme aj vam vsetkym snazilkam 🙂 prepacte za preklepi pisem z mobilu

ajkacovi
20. aug 2014

Dievcata mam mozno divnu otazku 🙂 alr neda mi nespytat sa 🙂 nekupil by mi niekzo tir najlacnejsie tetsty teraz citam ze v tescu zlacnene na 99 centov?? To ani neni mozne 🙂 ja som v IT a tu som dala 15 eur za dva :( takze nemozem to sledovat ako by som chcela :( ci by mi niekzo neposlal aspon dve krabicky?! Zaplstim samozrejme 🙂 to ma tak teraz napadlo

nike8
20. aug 2014

@bazoskaa ja este na sebe nepozorujem ziadne priznaky,ale je este skoro.Drzim ti palce a verim, ze cez vikend tu bude plna strana s pozitivnymi testikmi 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

nike8
20. aug 2014

@ajkacovi daju sa objednat aj cez internet http://www.pepino.sk/testy-1

ajkacovi
20. aug 2014

@nike8 ano ale len na Sk :(