icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miriamn76
17. máj 2017

@biba12 aj tieto vysledky som mala na druhy den

biba12
17. máj 2017

@miriamn76 moc na Teba myslím, a neskutočne ma to všetko mrzí. Drž sa

miriamn76
17. máj 2017

@biba12 volala som na genetiku ale ze mam zavolat az po osmej lebo maju poradu

bluebell0412
17. máj 2017

@mokilko
@karcela
Baby placem...nechcem strašiť držím vám veľmi palce aby ste pokračovali úspešne.
Nam dnešná poradňa dopadla najhoršie ako mohla.
Drobcovi asi pred týždňom prestalo biť ❤ nemam doteraz žiadne bolesti ani krvácanie...musím dnes ešte na ekg a v piatok ma čaká nemocnica 😢

bluebell0412
17. máj 2017
miriamn76
17. máj 2017

@bluebell0412 boze moja a to som myslela ze ja som posledna kto z tejto skuoiny co dala zlu spravu. Je mi to velmi luto viem ako ti je😢

simuska99
17. máj 2017

@bluebell0412 je mi to ľúto drž sa

alilka
17. máj 2017

@bluebell0412 😭😭 to mi je ľúto..posrata doa..toto už nieje normálne..prečo sa také vôbec veci dejú?😱 Posielam veľa síl..poznám ten pocit beznádeje viacnasobne .😢

mokilko
17. máj 2017

@bluebell0412 paneboze a ja tu akurát sedím a čakám..... A plačem s tebou..... 😢

karmela
17. máj 2017

@bluebell0412 bože moja to nemyslíš vážne ja mám zimomriavky a slzy v očiach až sa fakt bojím aj ja..mojko to je hrozne čo sa deje 😔😢ach moja veľa veľa síl ti prajem

suesue1983
17. máj 2017

@bluebell0412 Bože môj...je mi to ľúto(((

ikonica
17. máj 2017

@bluebell0412 och boze :( moja vela sily posielam... Vo februari som presla tym istym... Drzim palce nech sa cim skor das po vsetkych strankach dokopy a mozete sa o babenko snazit znova... Posielam objatie...

luta13
17. máj 2017

@biba12 mas pravdu, nic nie je na 100%...Ako pises, tie zrychlene amnio jej to bud potvrdia, alebo vyvratia...Silno jej drzime prsty vsetky, co sme tu! 😉

luta13
17. máj 2017

@bluebell0412 Placem a velmi mi je to luto, ze Tvoj anjelik uz odisiel do Nebicka, ach Boze preco?...Prajem Ti vela sil na uzdravenie dusicky ubolenej a potom novu nadej na novy zaciatok - a zdrave babätko, ktore zotrva az do porodu pod Tvojim srdcom ❤...Drz sa...Boh s Tebou 🙏😘

luta13
17. máj 2017

@miriamn76 Myslime tu na Teba vsetky! ❤❤😘

bembaa
17. máj 2017

@bluebell0412 to mi je velmi ľúto,opatruj sa

slniecko26
17. máj 2017

@bluebell0412 je mi to veľmi ľúto 😢

miriamn76
17. máj 2017

Tak dievcata volala som na genetiku ze mam volat po osmej nakoniec doktorka volala mne. Som jej vravela ze ako dopadlo sono tak povedala ze ona nie ze veri vysledkom ale sa na ne spolieha lebo este sa im nestalo ze by by dali vysledky ktire by neboli pravdive ( a mozno co si ja myslim nikto po tom nikdy nepatral) ale ze stat sa moze ved vsade su len ludiaa mozno budem jej prvy pripad. Netvrdila na 100 % ze je to uz iste. Ze pockame na tie kompletne ze ona sama na to pozrie a hned ako bude vediet mi bude volat ze moje budu robit ako prve

bluebell0412
17. máj 2017

@miriamn76
@simuska99
@alilka
@mokilko
@karmela
@suesue1983
@ikonica
@luta13
@bembaa
@slniecko26
Ďakujem baby....tak uvidíme ako mrzí to strašne.
No neverili by ste s takým zlým pocitom som.dnes išla k dr v noci som mala sen ze na vlozke som mala krv...nechápala som mu no uz chapem...

luta13
17. máj 2017

@lela123 ahoj moja, krasne si napisala pre Miriam - citujem :

"Len jedno viem, že, keď žena už cíti pohyby,dušička dieťaťa už vstúpila do tela.A keď sono vyzerá dobre, je tam stále šanca."

Boze, tak velmi jej to prajem, ani si nevies predstavit ako...Keby som mala carovny prutik, testy by mala v poriadku...No ja stale verim, ze testy pochybili a ze babätko je v najlepsom poriadku a bez akejkolvek diagnozy - verila by som morfologickemu utz., kde vidiet aj odychlky zdraveho vyvoja a hlavne by som sa sustredila na hlavicku, ktora byva typicka pre DS...Ja ked som druhykrat tehulkovala som neabsolvovala ziadne testy, pretoze dieta malo proporcie zhodne so zdravym dietatom, takze nebol dovod na ine testy - ani tripple, ani amnio, ani nic...Mohli sme si dat spravit za peniazky, ale naco, ked nebolo podozrenie- ja neviem, ja odberom moc neverim, staci maly preslap v laboratoriu, ci kde to robia a vysledky su zle...Verim a budem verit do poslednej minuty, ze Miriam nosi pod srdcom zdraveho chlapceka! 🙏...Tebe prajem krasny dnik 😘🌷🌞

luta13
17. máj 2017

@miriamn76 takze mam chapat, ze Ti este nedali "kompletne vysledky" z amnio, ci? Ak by boli zle, pojdes este raz na nejaku genetiku k odbornikovi? Alebo na tu zrychlenu amnio?

miriamn76
17. máj 2017

@luta13 nie este nemam kompletne tie su az tri tyzdne od amnia. Toto davaju iba predbezne co zistuju najcastejsie trizomie 13 18 a 21. Povedala ze tie moje urobia ako prve ze ci pockam. Som vravela ze pockam aj tam mame buduci tyzden svadbu tak by som teraz nic neriesila

adria88
17. máj 2017

@miriamn76 Ahoj, verím, že Tvoje bábätko bude v poriadku a testy sa mýlili ❤

miriamn76
17. máj 2017

@luta13 ja som povedala ak sa aj pomylili alebo sa nieco zle urobilo na nikoho sa ani nebudem hnevat a bola by som ta najstastnejsia na svete. Daj boh nech sa ten zazrak stane a my budeme teda ty jej prvy u koho sa sekli

maciatko950
17. máj 2017

@bluebell0412 zlatíčko moje posielam objatie ako mi to je ľúto sa nedá opísať ale buď silná a čoskoro verím že príde dušička a anjelik vás bude strážiť keby čosi píš ...

paulimauli
17. máj 2017

@miriamn76 moc držím palce ❤

luta13
17. máj 2017

@miriamn76 jasne chapem...No drzim palceky a Boh nech je s vami nadalej a odvrati vsetky diablove kroky! 🙏...Ako si vcera pisala, ze na sone u Brestanskeho ma babätko vsetko v poriadku, ja odvtedy verim, ze to tak je a ze Dr.sa nemylil, nech su testy, ake chcu!!!...Mate svoju svadbu, ci idete niekomu inemu na svadbu?

miriamn76
17. máj 2017

@luta13 svoju svadbu mame☺ale iba tak s dvomi svedkami a doma posedenie pre rodicov a surodencov taku gril party😀

miriamn76
17. máj 2017

@adria88 dakujem dufam ze sa ten zazrak stane

miriamn76
17. máj 2017

@paulimauli dakujem budeme to teraz potrebovat😘