Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@biba12 Bodaj by ste mali pravdu ☺
@ejuska2586 jaj tak ja som mala asi ine jednotky... tam bola norma 75 a ja som mala okolo 45
@bluebell0412 moja je to fakt veľmi smutne čo prežívaš ach bude ja si až vravím že sa na chvíľu odmlcim ale zase čo sa má stať sa stane či som tu či nie..mrzí má to veľmi
Ahojte žienky chcem sa spýtať na posledný som malá hcg 924.300 digitálny test ukazoval že som v 1-2 týždni deň som bola na kontrole a dr povedal že som tehotná ale že nevidí že kde sa to usadilo neviem prečo mi tvrdí že som tehotná či preto že mám sliznicu rozšírenú či prečo ale robila som si znovu digitálny test a tam ukazuje že niesom čo si myslíte prvá je z 9 mája a posledná je dnes myslíte že som potratila?
@karmela vieš ja si myslím ze je dobre ak su tu baby ktore poradia popisu atd ono to dobre padne niekedy sa aj takto konikovsky vyrozprávať
Neboj ver ze bude všetko dobré
Pozri presne co sa ma stať stane sa...ja keby som.vedela xe je nejaký problém idem.k dr alebo na pohotovosť hneď no naozaj nemam bolesti krvácanie ani nič co by naznačovalo problém.
Nebyť dnes na usg ani neviem.
A nečakala som ze niekedy toto budem sama riešiť no vidis stálo sa
ako sa vraví Pán Boh dal Pán Boh vzal..no pre nieco to tak.malo byť viem ze nie som ani prvá ani posledná .
Mrzí to boli to ale verím ze človek sa s tým zmieri a pôjde ďalej.
Najhoršie to bolo povedať staršiemu ...ale pozerám na to ze mam dve zdravé deti ktore mamu potrebujú a ak k nám mám ešte pribudnúť niekedy ďalší človiečik tak pribudne.
@archanjel007 moja to je individuálne
@cvikla12 asi to zalezi od postavy ja som sa rozsirujem na bokoch dost bude ritka velka🙂
@archanjel007 ja som pri prvom tehu nemala skoro žiadne bruško a teraz rastie ako z vody. 😘
@peta1223 lebo mne tento mesiac bledol test až úplne bol biely, ale hneď v ten deň prišla aj ms, tak predpokladám, že to odišlo, aj bt klesla. U doktora som nebola, lebo to bola klasická menštruácia. A áno podľa sliznice to mohol vidieť. Ak je ešte skoro, nemusel nič vidieť, ale prečo ten test. To asi uvidíš. Skús potom viac a ďalej určite konzultuj s Dr.
Ahojte babulky;)Dnes som 19DPO Dnes som bola u dr a povedala mi ze mam 12mm sliznicu maternice. Myslite ze by to mohlo byt zaciatok tehu ci to byva tak pri ovulacii? Dakujem za kazde info ;)
Ďakujem Vám 🙂
@simbatko Tak si potom 19 dco, nie dpo. Ovulka pri 28-29 dnovych cykloch by mala byt v idealnom pripade na 14-15 den cyklu. Cize dnes by si bola tak 3 - 4 dpo. Ak ste sa mojkali v sobotu, bolo by to pri idealnom cykle idealne. Nesledujes nejak ovulaciu? Testami? Teplotou? Test si rob najskor od 10 dni po ovulacii, cize tak o tyzden v stredu.
@simbatko A doktorka ti nehovorila, ci si uz po ovulacii? Ona by to mala vidiet.

@jasminka77777 no sprav 10-tkovy a hod nam sem potom foto, verim, ze budu // 🙏😘...25-tkovy je lepsie robit az ked niekolko dni meska MS, dovtedy je 10-tkovy naj 😉