Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@jasminka77777 skús o dva dni ale ak to je pepino,čiarky by mali byť ďalej od seba
@archanjel007 prvy krat povedal ked videl iba vak ze 15.12
@ksebejka tiez tam vidim slabucku druhu ciarku,avsak pri mamatestoch bud opatrna-dost duchuju,aspon ja mam taku skusenost s nimi.Pevne verim,ze to nie je len ocny klam a ze je to zacinajuce tehotenstvo.Drzim palce,aby ciarocka silnela 😉
@ejuska2586
@bevab
@archanjel007 spravila som teraz este inu znacku a ten je uplne biely...
@kukurica77 no obavam sa ze to bol len klam ...
@luta13 zajtra nech si urobi z ranneho moču uz bude tmavy😉
@bluebell0412 ja som mala MA dva krat ale v oboch pripadoch som spinila bez bolesti pri druhom som brala aj duphaston od zaciatku a nepomohol. Mrchu som dostala do mesiaca a bolesti som nemala. Drz sa moja
@luta13 dakujem ty si take zlatíčko musim sestričke povedat ze ten tripple nechcem nech mi ani krv nan neberie ....babo je isto Okej 🙂 len dnes mam take divne bolesti v brušku neviem ci to je normalne ze ma pobolieva brucho raz ma pohne raz zabolí..ked niekedy idem na velku a trosku zatlačíme tak ma strasne boli v boku ze ani nemozem :D neviem ci to je normalne ale nechcem kvoli všetkému stresovať a bežať na pohotovost.srdiecko mu bije mame angelsound tak som v klude. 🙂 a urcite sem dam fotku maleho/malej 🙂
@kotatko12345 ten rozdiel medzi MS a velkostou plodu piznam nam tak skoro zobrali babo pri 3 tehu tiez si nedali vysvetlit ze MS velmi nepravidelna no stal pri nas asi pan Boh lebo dosiel este jeden gyn.a ten ze este pockame ze ked neviem kedy som ostala tehu a on potom pekne videl srdiecko pomeral a maly bol celkovo cele tehu mensi a pri porode mal 3100 g .
Tak verim,ze na najblišsej poradni uz budes mat vsetko porobene a babatinko bude v poriadku 😉
@nina4 tak umna srdiecko pekne bilo...co som bola pred 2 dnami...
Dievčatá ktoré ste mi dnes držali prsty veľmi pekne vám ďakujem ultrazvuk dopadol na jednotku všetko je ako má byť maličký má už 2 kilá a 47cm tekze už nie o 4 dní je väčší ale už o dva týždne zodpovedá 33tt už je dole hlavičkou foto nemám lebo bol samozrejme ako stále otočený chrbatikom lekár vravel že ma peknú okrúhlu hlavičku 😊 tak sa už na neho strasne tešíme 💗👶
@olylili myslela som na teba som stastna ze dopadlo vsetko ok uz o chvilu ho budete mat pri sebe🙂
@archanjel007 Ďakujem už sa nevieme dočkať 😀 dnes mal pekne otvorené očká 😊
@olylili Fuuha to bude riadny valibuk 😊😊😊Super❤
@suesue1983 veď to ešte že bude sekcia 😀
@miriamn76 ďakujem ☺
Baby, som dnes 7 dpo a objavilo sa u mna dost priesvitneho hlienu. Je to normalne ? Myslim vacsie mnozstvo. Bazalka je 36,8 t.j. uz vyssia. Len sa pytam ci je to ok. dakujem.
Milé kamošky,tak dnes ma prijali do nemocnice.Pýtala som sa pána primára,ci by sa v mojom pripade nedali zoperovat iba myomy,povedali my,ze v mojom pripade nie,pretoze by sa jednalo o 2/3maternice odobrat a ostala by mi len 1/3 zdravej,tak tu bol o dietatko koncí,z 1/3By som ho nedonosila.Všetkým tu prajem,aby boli cim skor tehu a tehulkam aby donosili zdrave babatka🙂
Tak babule..centrum už máme za sebou. Tak IUI nám vobc neodporúča,lebo že je to zbytočné..že ja ľahko otehotnievam a polovička na super výsledky spermiogramu..že si mám len vyčkať na ovulaciu správneho vaječníka a nemal by byť problém 😀 na mňa kukala jak na pribitu keď sa pýtala ako dlho sa snažíme a ja že od decembra a tretí mesiac som hneď otehu 😂😂 až mi trápne bolo 😁😁

@jasminka77777 to je kanalik. Čiarka ma byt na pepine dalej od kontrolnej.