Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 jaaaj tak to je super že ste sa rozhodli tomu pomôcť keď to inak nejde 😊 ja som sa akosi tiež spoliehala na to IUI no ale keď je to vraj zbytočne tak Okey..tak je to zbytočné..😊 ylto by som aj ja rada ovulovala z ľavého vaječníka tam ten vajcovod totiž mám 😊😊
@alilka aj nam gyn povedal ze iui je zbytočne ja mám problem asi len s vajkami nie su kvalitne alebo len prazdne folik.
@butterfly333 Hmmm .tak nám ho neodporúčaju že ja ľahko otehotnievam a môj má výborné výsledky..tak že je to zbytočné že prirodzené by to malo ísť rovnako "rýchlo"..tak ja sa už pohnúť nemám kam len čakať aby ovuloval správny vajecnik ..a veriť že to vyde 😊
Baby je mozne aby doslo k oplodneniu 4dni po pohlavnom styku?Citila som dost pichlavu bolest na lavej strane podbruska..Dakujem
@alilka ty si bola aj na reprodukčnej imunologii? Ja nie no kedze som minuly rok otehotnela len sa neudržalo neviem mám ist aj tam??
Mala som v tedy akurat ovulaciu...Ked sme sa mojkali..🙂 Aj som mala vytok dost taky biely husty..a to pichanie n alavej strane podbruska..
@butterfly333 na imunológii som bola 5rokov do zadu..teraz nie. Vraj to mám ok,na hematologii mi mi robila aj k tomu výsledky..teraz mi asi znova brali aj to v centre ale tak výsledky mám mať až za 10dni..určite to skús..to je to čo som ti myslím už spomínala že telo môže zabíjať spermie,vajíčka alebo embrijko..na to sa zvykne dávať práve ten hnusný prednison..to sú tie protilátky..neviem odkiaľ si ale v PO je vraj dobrá imunológia..to mi vravela hematologicka z KE..
@alilka no ja si myslim že moje telo nezabija spermie mala som negat vysledky nato v karte som to našla a s mm už dceru mame aj minuly rok sa zadarilo no v 7tt to skončilo tak neviem.
@butterfly333 tak to ries..alebo ten prednison ale vtedy si spomínala že ťa dr "vysmial" že to ti toto odporúčal..kortikoidy-stereoidy..ale to je presne na to..
@alilka ten prednison je ked ma niekto tu alergiu na spermie?? Len to ja mam v poriadku
@butterfly333 no je to na protilátky .proti spermiam,embrijko a vajkam 😁
@alilka len mne ho len tak nepredpiše
@butterfly333 veď Okey tak sa objednaj na to vyšetrenia 😀

@petra2226 záleží koľko dni s od ovulky....mne tiež ukázal slabého ducha,a teraz už sú čiarky viditeľné😊