Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@miriamn76 mojko napíšem len svoj názor ja by som šla určite ešte na jedny testy nie na amnio neviem prečo mne by nestačilo jedno tvrdenie ešte by som skúsila..a nechcem dávať nádeje ale ja by som to len tak nevzdala ja neviem prečo mne dr vravela že tie trisomy sú spoľahlivé nepoznám osobne ani to ani amnio ja sa za vás Modlim
@karmela jeej kde si kupila ten pristroj...aj ja by som ho chcelaa 💜
@kotatko12345 da sa stiahnut aj aplikacia do mobilu cez obchod play vola sa hearts ti vyhodi a sluchadla ak mas a mozes vyskusat ci to funguje a tie sluchadla angels sa daju kupit cez internet stoja okolo 34 eur🙂
@archanjel007 ahoj.ano??tak skusim pozriet na Net😉 dakujem
@bluebell0412 mne to požičala kamoska ona pred dvoma rokmi porodila a už vtedy sme sa bavili že keď raz budem tehu tak mi ho pozicia..áno budem kludnejsia že bije nám srdiečko, je to dobrá vecička som pozerala na nete do 40€ má cenu..
@karmela to aj mna napadlo ☺
@karmela baby hearbeat tak sa vola skus pozriet
@karmela ja to mam v mobile som skusala a fungovalo to len raz som to robila lebo telefon vlny neni bezpecne🙂
@archanjel007 vies mi napisat presne tu aplikaciu a ako gunguje? Je dobra?mas ju vyskusanu?
@gabcca baby heartbeat cez obchod play si stiahni raz som ju vyskusala a islo to
@cvikla12 drzim palce ja som bola dnes vysledky aj sono vsetko ok 🙂🙂
@archanjel007 to je super dúfam že aj ja budem počuť len dobré správy
@archanjel007 teraz som pisala jednej mamine tu na MK predava ho.😉
@cvikla12 pytala som si fotku ale male bolo tak v maternici pokrutene ze nebola by pekna🙂
@archanjel007 budeš mať nabudúce neboj 😘

@candies táto druhá fotecka je krásna.