Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ksebejka odpoved na Tvoju vcerajsiu spravu (10:12h) - myslim, ze si na sono bola skoro...Citala som, ze na sono si ani ist nechcela, no Dr.Ti ho aj tak spravila a ona vie preco...Viac Ta pozoruje, kedze si uz raz MA mala, tak je opatrna - mas skvelu Dr...No neboj, v stredu bude Hcg vyssie a testik bude tmavsi...A na sone sa gestacny vak ukaze za tyzden myslim urcite 😉...Ty len pekne testuj kazde 2 dni a cakaj na dobre spravy 😘
@ksebejka Boh s vami obomi!...Ver svojmu babätku a prosim Ta bud v klude, aj ked verim, ze lahke to nie je...Ale babätko teraz potrebuje uvolnenu maminu...Urob si cajik, lahni na gauc a relaxuj, daco dobre si precitaj a mysli pozitivne...Myslim na Teba a tesim sa na dobre spravy 😉
Ahojte s manzelom sa snazime o babatko uz vyše troch rokov. Menstruacia mi meska dnes 3 den. Vcera som si spravila test a bol tam slaby dusik, prikladam aj foto. No dnes rano ma prekvapilo hnede špinenie, bola som na wc a zrazu to utichlo uz mam len trosku. Zacina mi mrcha alebo co si mam o tom mysliet? Stalo sa to uz niektorej?
@kristinka95 vidim dusika...Spinenie v case ne-ocakavanej MS som mala aj ja pri prvm synovi - trvalo necely den...Myslim, ze to bolo sposobene roztahovanim maternice...Skus testovat este za 2 dni...A zavolaj svojmu Dr., ze MS meska, na teste duch a ze si mala hnede spinenie...On najlepsie Ti povie, co dalej...Ci Ta zavola na krv hned, alebo Ti da neskorsi termin...Mne po tomto spineni kazal prist za 10 dni a potom to bol 6tt...Drzim palceky, nech je to aj Tvoj pripad 😉...Hod potom dalsi testik, ked budes robit 😉...Trosku som Ti upravila a otocila testik 🙂
Dakujem velmi pekne za odpoved. Verim ze uz teraz sa nam urcite postasti. Idem mu zavolat a o dva dni skusim testnut znova 🙂
@kristinka95 Boh s Tebou, nech sa Ti babätko uz pekne udomacnuje v Tvojom brusenku 😉...Po tak dlhej dobe by bolo uz nacase, aby si si aj Ty uzila zdrave tehulkovanie 😘
@archanjel007 Tvoja vcerajsia sprava o babätku - tesim sa s Tebou a som rada, ze pekne rastiete - len tak dalej...Pekny den vam prajem 😘
@luta13 dakujem velmi pekne za tvoje slova. Vazim si ich a naplnaju ma pozitivnou energiou 😊😊
@kristinka95 ja tam druha / ak sa ti da odychuj ja som mala toto tehu tiez v den MS spinenie a po pol dni to prestalo .Tak nech uz len krasne tmavne ciarocka 😊
@kaki221 kraaasna foto zase Gratulujem mojka. ❤
@kristinka95 ja si myslim ze sa uz podarilo.. Skus o dva tri dni znova testnut. Ja tam vidim dve //. 👍
@nina4 snad mas pravdu a konecne nas anjelik sa vrati medzi nas. Budem oddychovat a ak nepride skusim testnut znova
@tonjadabik2
@karmela ešte raz ďakujem ...trvalo to dlho,ale tá radosť je neopísateľná😊

Ahojte baby😉...dnes tretí deň meškania,a testík už riadne pozitívny😁...