Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Krčného tam malo byť...
@luta13 dakujem pekne som rada🙂
@mokilko stale ti neprechadza ?hrdlo ta boli?
@mokilko kolkoas crp do 8 je norma myslim na teba
@archanjel007 zlatko ono sa mi to znova zas asi vrátilo. Crp 36,1
Ta to mas vysoke tak antibiotika musis brat ta naj ti rychlo prejde
trooosticku je nieco vidno 🙂 budem drzat palce aby bola v piatok zase silnejsia. dufam, ze aj nam sa uz coskoro postasti lebo uz sa snazime nejaky mesiac a zatial nic tak este chceme chvilku pockat a ak sa stale nebude nic diat si chceme dat porobit nejake vysetrenia ci je vsetko v poriadku
@kacenaaa to skor kanalik este testuj pri tychto testoch tak sa to urobi musi byt do ruzova ale kazdopadne ti drzim palce aby si bola tehulka🙂
Tak ahojte kočky, ozyvam sa ako som dnes dopadla na odbere krvi. Tehotnost mi bola potvrdena a hcg mi vyslo 209 (som 32DC). Este mam kontrolny odber hcg pozajtra. Velmi sa tesim a modlim sa aby bolo vsetko v poriadku🙏❤ Ciarka na teste silnie👍
Pripajam testiky. Dva vrchne z pred dvoch dni a spodny z dneska
@emina31 gratulujeem a prajem krasne zdrave tehu 🤰
Ahojte kočky moje hlásim sa z morfologickeho sona. Všetko je úplne v poriadku vážime 270g, vyzerá to na dievčatko tak som neskutočne šťastná a samozrejme aj manžel že je všetko v poriadku. Našu princeznú veľmi ľúbime
@cvikla12 super no vidis hlavne uz buď v klude ☺
@emina31 blahozelam 🙂
@miriamn76
@bluebell0412 joj baby taký sme boli dojatý až nám slzy šťastia vyhŕkly. Taky kameň zo srdca mi spadol.

@kaki221 Verim, ze radost je neopisatelna...Ved kazda zienka, ktora dlho tuzi a nedari sa jej, je takto stastna, ked sa zadari...A slovami to len tazko opisat...Treba zazit 😀