Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@cvikla12 Verila som ze bude vsetko v poriadku 😙
@jjuulliisskkaa ano
Ahojte dievcata 🙋 som tu nova. Prvy krat som si robila testik, som este len 5dni do MS no mam naliate prsia,krize ma bolia no des a toci sa mi hlava,tak ze skusim.teraz robeny vecer a nieco sa mi tam zda, len som v hladani duchov novacik😂 pozriete sa aj vy odbornicky?alebo pomozete mi upravit foto? Budem vam moc vdacna 🙏 v reale samozrejme vidiet viac ako na foto😐 dakujem😘
@jjuulliisskkaa mega pozitívny 😉
@miriamn76
@kotatko12345 ďakujem ešte stále tomu nemôžem uveriť toľké šťastie som nikdy necítila
@nikky81 fakt? 😍 Lebo mam tento cyklus dve velke vajicka, doky sa bal aby sa nezmenili na cysty, som 16dc a cakala som ci pride ovu, tak dufam ze je tu 🙂
@jjuulliisskkaa no tak je to ukážkový ovu test 😉. Ovu by mala prísť do 48 hodín od pozitívneho testu. Tak ešte zajtra skús a ak zoslabne,tak dnes vrchol a do tých 48 hodín bude ovu. ✊✊✊
@petuska18 aj ja tam vidím // tak držím palce aby zosilneli
@butterfly333
@nikky81 dakujem dievcata za podporu ste velmi zlate 💕
@kotatko12345 ty ako si bola dnes u lekara?
@archanjel007 ahoj idem az v pondelok 29.5 😉....a vy ako sa mate?
@petuska18 aj ja tam nieco vidim.. Skus o 3 dni znova drzim palce
@kotatko12345 my dobre vsetko ok tak verim ze to tak bude aj nadalej a ty ako ?
@cvikla12 ja sa nečudujem všetky takéto správy vždy potešia a povzbudia...bude to takto dobre az do konca uvidis ☺
@bluebell0412 pevne v to veríme.
@archanjel007 tak super.aj mi sa mame dobre len mi byva zle ak som hladna....co pri malej som to vooobec nemala 😕
@kotatko12345 bruseno rastie?
@archanjel007 a ty sa ako máš? 😊 Kedy máš poradňu? Ja 6-teho dnes som bola po papiere už som vypisana na materskú včera som bola na krv tak stále anemicka naďalej musím brať železo akurát mi začali nejak ruky a nohy opuchat
@archanjel007 ano ano nejako moc rychlooo..uz sa bojim co to bude na svadbe😂
@olylili ahoj co ides brat na opuchy??? kamoska je v 26tt a tiez jej zacali opuchat dost nohy..
@kotatko12345 mne len keď dlho chodím alebo keď je teplo aj pri prvej som to mala kým to nie je extrémne nič neberiem
@olylili ja som to mala pri malej ale uz na konci.Od cca 35tt

@cvikla12 to ti verim☺