Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@olylili tak ja som mala aj vysoky tlak cize mala som preto cisarsky 😕
uvidiime tentokrat....
@kotatko12345 opuchy s vysokým tlakom môže byť preeklepsia to je už nebezpečné ako help syndróm
@olylili to som mala 😢
@olylili ja som bola vcera vsetko ok aj vysledky krvi aj merania sedeli na dany tyzden a to NT mame 1.3mm tak lekar vylucil downow ale tak vysetrenia budu robit este verim ze bude ok dalsiu poradnu mam 7.6 ale to len k sestricke krv moc tlak a neviem budu mi brst krv asi na dalsie vysetrenia kedze budem v 16 tyzdni
@kotatko12345 daj foto som zvedava🙂
@olylili pokial mas tlak dobry a nemas bielkovinu v moci tak je to ok ale to ty urcite vies 🙂
Baby momentálne má trápi strašne pálenie bradaviek neviete čo nato alebo prečo to môže tak páliť? Prsia naliate boľavé to sa dá ešte výdržat ale teraz to pálenie akoby horeli 😖
@kacenaaa ja som pocula ze masirovat a ze v lekarni sa da kupit mas na poteranie
@archanjel007 môžem teda toto považovať za možný príznak tehotenstva?
@jjuulliisskkaa Tvoj "ovulak" zo vcera je 100%...Drzim palceky, nech sa vam zadari...Boh Ta zehnaj! 🙏😘
@kacenaaa skus pozriet tento clanok 😉
@kacenaaa si myslim ze ano 🙂
@archanjel007 nooo tak supeeer to už bude dobre všetko len tak pekne až do konca 😉 takže poradňu máš deň po mne 😊
@olylili dakujem verim aj ja si lezim este v posteli 🙂

@kotatko12345 ja tiež len teraz na konci je to bežné stačí len nohy vyložiť vyššie