Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Kocky,potebovala by som radu.Akym sposobom si mozem doplnit progesteton,okrem tabletiek duphaston,ktore uz beriem dlhodobo?
je to zvláštne, lebo som len 14 DC, spravím zajtra ešte jeden inej značky. to by bola moc veľká náhoda keby som bola tehu 🙂
@0507 Stale kazdy odporuca kupovat Lady max tam je to najlepsie vidiet ...skus kupit aj ty 🙂
@0507 najlepsie je si robit test v den menstruacia kedy mas dostat pred ms to je take neiste 🙂
@kukurica77 existuje progesteronovy krem... Da sa objednat s iherbu... Na vyladenie hormonov skus mozno aj macu..
Tehulky tak zatiaľ k vám nepatrím lebo mrcha prišla myslím že ešte som to nemala v osude 🙂 tak snáď zachvillu budem tu zas ;) všetko je tak ako má byť ;) drzim vám prsty veľmi všetkým 😉
@luta13
No poradna uz za nami a z Michalky vizera ,ze bude Tobiasko 😊 drobcek nas krasny je o tyzden a pol väčsi vaha zhruba 365 g a fotku som si zabudla pytat lebo ten manzelov viraz bol za vsetķo ked gyn.oznamil ze sa mu zda ,ze vidi pipika a on bol tak presvedceny o bambuľke 😁
Tak hadam uz dalsiu poradnu sa drobec ukaze riadne a nebudu to dohady 😊
Ahojtee🙂 tak ja uz mam po statniciach, skolu mam konecne za sebou,takze sa mozem naplno vytesovat z toho ako drobec rastie v brusku ... zatial vsetko ok, poradna sa pomaly bliizi... pred mesiacom sa to zdalo,ze to bude trvat veky a uz je to pomaly tu 😁 tehulky, ako sa mate vy ? Dlho som tu nebola 😊😊
@milasik10 ahoj tak super.uz len odychuj ..mi sa mame fajn brusko rastie...pochval sa aj ty bruskom ake ho uz mas??
@kotatko12345 ziadne brusko este nemam,absolutne nic na mne nevidiet... a zajtra uz zacinam 10tt...
@milasik10 a to cakas prve ci druhe?? mne pri prvom vykuklo brusko az 15-16tt
@kotatko12345 prve cakam 🙂 akoze mam taku malinku vypuklinku ale ja to pripisujem tomu,ze som najedena... rano to az tak nevidiet

@tinni uvidis moja budes tehotnucka🙂