icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
28. máj 2017

@olylili moja ja to iste ale pri malej som to nerobila poradňu mám v stredu a štvrtok 3D sono veľmi by som prijala chlapceka no uvidíme či sa mi splní hlavne nech je zdravé babo

karmela
28. máj 2017

@kotatko12345 ja už to nechám na sono uvidíme čo skrýva musím vydržať no

olylili
28. máj 2017

@karmela waaaw tak to sa musíš tešiť aj na foto 😊

karmela
28. máj 2017

@olylili už sa neviem dočkať len odratavam dni kedy uvidím drobca a hlavne chcem počuť že je všetko Ok.moja Vam sa to už pekne kráti.

olylili
28. máj 2017

@karmela bude neboj o chvíľu už prehupnes do druhého trimestra 😊 no veru kráti a ja mám teraz pocit že som už tehotná celú večnosť 😀

ka_ti
28. máj 2017

no 10 dpo slaba druha ciarka odvtedy som test nerobila a zajtra ocakany menzes a pustil sa mi ruzovy vytok tak som zvedava ci sa spustia alebo ne.😖

archanjel007
28. máj 2017

@kotatko12345 daj zajtra vediet ze ako budem drzat palce

archanjel007
28. máj 2017

@olylili ja podla toho som citala a urobila som si🙂

olylili
28. máj 2017

@archanjel007 aj ja 😀

kotatko12345
28. máj 2017

@archanjel007 ok samozrejme..dakujem 😉

monikak12345
28. máj 2017

Ahojte babenky msm ku vam velku prosbu dostala som v sobotu menzes trval len 3 dni a dost skoncil len ked som curala ki koncu trosku krv a pri pohlavnom styku tiez krv inak na nohavickach vobec nic len na wc a ked sa utriem mozem byt tehotna?

monikak12345
28. máj 2017

Nikdy predtym som to nemala vzdy som mala menzes 6 dni

olylili
28. máj 2017

@monikak12345 ťažko povedať v cykle ženy môžu nastať rôzne zmeny a príde niečo čo ešte nazazila a zaskočí ju to a nemusí to súvisieť z tehotenstvom treba vyskúšať test ak bude pozitívny zájsť k lekárovi aby si mala istotu

monikak12345
28. máj 2017

Bojim sa aby som nebola chora alebo co citala som ze to moze byt uhniezdenie vajicka ale aj nirco ine test som si robila pred dvoma tyzdnami bol negativny alr mozno to bolo skoro uvidim zajtra skusim este raz a ak nie pojdem k lekarovi dakujem

olylili
28. máj 2017

@monikak12345 tak zajtra skús a potom zajdi a aj by aj bol negatívny nemusi to byť nič vážne možno len nejaký hormonalny výkyv držím prsty 😉

archanjel007
28. máj 2017

@olylili a sedelo ti to ?

archanjel007
28. máj 2017

@olylili vystruje ta lekar od zaciatku tehu vaginalne mna nie len somo okrem tohi mi bral stery to urobil krcok bude pozerat az mozno teraz

olylili
28. máj 2017

@archanjel007 pri prvých dvoch áno no teraz raz zasumelo a raz nie tak aj áno aj nie 😊

archanjel007
28. máj 2017

@olylili mam namysli vaginalne sono

olylili
28. máj 2017

@archanjel007 na začiatku áno každú poradňu aj sono no od druhého trimestra len tie veľké ultrazvuky a len keď mu poviem že má niečo pichá ale on vidí krcok aj cez utz ešte by som mala mať ultrazvuk v 36 TT tak uvidím

olylili
28. máj 2017

@archanjel007 vaginálne sono mi robil len do 11tt potom už len cez brucho

archanjel007
28. máj 2017

@olylili tak mozno aj ten moj vidi krcok cez utz lebo ma pozrel prvy krat bral stery a tak len ultrazvuk sa ho musim nato opytat.🙂

luta13
28. máj 2017

Zienky, prosim vas, vidite na tomto Lady max teste nieco?...Zienke duchoval, no nakoniec dostala MS, trvala myslim normalne, no bolo jej divne, tak som jej povedala, nech po skonceni MS este testuje...Vtedy mala na teste taktiez dusika, no za zopar dni testovala este raz a toto je vysledok...Je mozne, ze Lady max duchuje???...Som z toho jelen! 🙈

nivea777
28. máj 2017

@luta13 myslim,ze to by mala uz ovela silnejsie ciarky keby je tehu a nie duchov

mattkapd
28. máj 2017

@luta13 je to len kanálik..ta druha čiarka by musela byť oveľa bližšie tej prvej..

luta13
28. máj 2017

@nivea777 ja myslim, ze by musela mat uz kolajnice rovnako intenzivne 🙂
@mattkapd nemyslela som to, co vidis dalej...Ked priblizis fotku, vidis blizsie tiez nieco ako dusika, ci sivy pasik, no ja to povazujem za negativne, pretoze ako pise nivea, keby mala byt tehulka, mala by uz syte obe //...Prvykrat vidim Lady max v takomto stave, doteraz bud dusiky, duchov, //, alebo uplne snehobiely, ak islo o negativny vysledok...No zahada velka 😲😒

luta13
28. máj 2017

@0507 je mi luto, ze MS dorazila...Drzim palceky na tento cyklus, nech je uspesny a nemusime spolu hladat dusikov, ale hned gratulovat k //...Boh Ta zehnaj! 🙏😘

luta13
28. máj 2017

@domidee testni neskor, mozno sa // ukazu!...Drzim palceky 😉

luta13
28. máj 2017

@petuska18 je mi luto ze MS dosla, no drzim palceky na tento cyklus 😉