Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@modroocko4201 vidim ruzoveho ducha...Testuj zas za 2 dni, vyzera to nadejne 😉...Drzim palceky, nech // pekne tmavnu 🙂...Hod potom zas fotecku 😉
@modroocko4201 aj ja vidím slabunkú 2. čiarku, skús v stredu ešte, držím palce, nech silnie... 😉
@modroocko4201 môžeš si potvrdiť aj iným testikom tehu držím palce 😊
@kotatko12345 paráda pekne ste narástli už aj ja chcem vidieť zase svoje mimino ešte musím vydržať 2 dni
@karmela to vydrziis 😉a budes a tesit tak ako ja...😍😍😍😍
@karmela zájdem do lekárne 🙂 hlavne nech // sú silnejšie 😘
@kotatko12345 super blahozelam knizocku uz mas🙂ta dajak tie tyzdne nesedia fakt ved minule si bola 9plus4🙂
@archanjel007 buducu poradnu 9.6 uz dostanem.ved som sa ho pytala on ze tento tyzden je uz na 90% ale hlavne ze babo rastie povedal.
@kotatko12345 teraz by si mala byt 11 tyzden poslednykrat u lekara si bola 26.4 tam bolo babo velke na 6plus5 🙂
@kotatko12345 takze budeš rodiť okolo Silvestra som zvedavá ako mne ukáže najbližšie
@kotatko12345 bo aj poslednykrat si bola a bolo 9plus4 pred dvoma tyzdnami sice tam vravel ze je o dva tyzdne mensie no naj je vsetko ok hlavne
@candies akoze, to,ze jem normalneho jedla viac,tak to ma az tak netrapi... telo si ziada,tak si dam... ale chipsy a podobne somarinky nie su velmi dobre,vznika z toho potom celulitida😒 ono sa hovori,ze potom po tehotenstve to zhodim ale viem,ze co vsetko pre to treba urobit a ked si teraz doprajem vsetko ,tak potom bude tazke odnaucit sa od toho ...
@luta13 no som vyssia, 172 cm mam. Je to pre mna nezvyk,ze priberam lebo ja som predtym mohla zjest aj slona a ani kg sa na mna nenalepilo... plus som vsetko spalila. Teraz sa citim unavena, nevladzem tolko ako predtym, a predstava,ze teraz sa to zmeni a nebudem moct robit to,co predtym, ma dost znervoznuje... ale chcem si pohladat,ci nemame v meste niekde cvicenia pre tehotne ..alebo zacnem chodit plavat, to sa moze🙂
@karmela vidis na mne brusko? A ja nevidim nic, aj priatel hovoril,ze nic nie je vidiet este... akurat ked sa najem,tak vtedy vyzeram dost tehotne 😅😅😅zle mi zatial vobec nie je,takze som rada. 7.6. idem na kontrolu, je to uz buduci tyzden,velmi sa tesiiim🙂 a 19.6. idem na 3D. Inak- ty si tiez z KE,ze? Ides aj ty na 3D?
Baby som v 11tt, a od vcera ma boli na lavej strane pod rebrom take pichanie slabe ale v noci som nemohla spat ani na druhej strane. Nemate s tym skusenost co to moze byt? Ci je to tym ze sa maternica zvacsuje a vsetko sa tam posúva alebo co? Zajtra mam poradnu. Dakujem
@modroocko4201 vidno tam slabunku ciarocku,skus o dva dni

@modroocko4201 no niečo sa mi tam marí tak nech pekne tmavne druha čiarka nech je viditelnejsia toto je zatiaľ dušik