Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kotatko12345 gratulka super neva ze to neni s MS ved pri nepravidelnej MS je to normalka hlavne ,ze bije ❤️ a drobciatko rastie
@kotatko12345 Gratulujem. Tie tyzdne si rataj od ovulky. Ak to sedi na to, tak ine neries. Ty si tam nemala jednu mrchu a aj to zavazi...
Baby..mne asi sibe,ja chcem byt tehotná 😂 chodit na sono a poradne..nedockavo čakať na dalsiu poradňu..Akurat zajtra mam ist k Dr,len mam pocit ze pride Ms,vzdy pride nevhod..nech len pocka do stredy🙏 inak pekný den prajem👶
@kotatko12345 Akurat pozeram, ze podla ovulky by si mala byt 10+1tt. A si 9+4tt podla lekara. Takze rozdiel je len 4 dni. To je pohodicka. Drzala by som sa toho, ze si 10+1tt. To sedi na tvoju ovulku, ktoru si mala 31.03. + 2 tyzdne sa doratavaju ako "predovulacne obdobie"
@milasik10 tak urcite to s ničím netreba preháňať ja jem na co mam chut som v 18tt a nepribrala som este nic :D asi rastie babo z takových zásob spred tehu... sem tam ti cipsy neuškodia to sa neboj 🙂 celulitída celkovo zo slaných jedál vzniká pretože soľ zadržiava vodu a niekto to ma v génoch Atd ako aj strie...hlavne vela tekutín treba pit to je základ ale urcite nedietuj počas tehu s každého trosku si dopraj 🙂 telo si pyta :D male tak isto
Som odpadla akurat som v nasom.podniku ja sa vyhybam dymu na 1000 kilometre a prisla tu jedna tehulka uz s dost bruskom a suverene si zapalila cigo viem ze to sem nepatri ale tak ja utekam na daleko len co zacitim dym a niekto si suverene fajci a na verjenosti a ohrozuje babo
@archanjel007 na toto aj ja pozerám 😖 fuj
@archanjel007 ja zijem v Spanielsku a tu je to normalne..brucho ako sud a ciga.. zo zaciatku som tiez "odpadavala", uz som si na ten obraz s odporom zvykla..
@archanjel007 no otras ja ako som sa dozvedela že som tehotná v ten moment som prestala fajčiť.
Chcem sa Vás opýtať, mala som 10 dní MS, skončila v sobotu večer. V nedeľu sme mali s mužom sex, a plodné dni by mi mali začať o dva dni. Myslíte, že by to mohlo výjsť? Či aké máte skúsenosti? 🙂
@ejuska2586 dakujem takze super..len dr stale podla ms sa riadil 😠
@kotatko12345 Hej, lekari su taki. Ty sa drz ovulacie. Na to ti to pekne sedi. Tych par dni hore dole. Ani stroj to neodmeria na 100%.
@domidee Ktorým testom sa nedá veriť ? 🙂 Ahoj inak
@cvikla12 dobré že píšeš o fajčení .ja som bola pred týždňom a pol u dr a tá má sprdla ako malé decko že koho by napadlo že žena čo chce babo fajči..😲 cítila som sa ako úplný debil 😁 ale tiež predtým keď som našla len ducha na teste cigu som do úst nedala..až potom zas 😁
A inak žienky mám 20mm folikul na ľavom vajecniku,kde mám aj vajcovod..tak držte palce nech nám to vyde 🙏
@ejuska2586 ved jasne..ale tak som rada ze je vsetko ok ..a k

@nivea777 Dakujem 🙂 za povzbudenie po štyroch mesiacoch testovania by to bolo krásne