Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@tinni ukaz mi ho
@tinni no nieco sa mi mari ale nie ruzove mozno ty na zivo to vidis inak fotak to uplne inak osvieti ale zaujimalo by ma ked ten papierik presvietis troska z dialky ci uvidis ciarku vyskusaj a daj vediet
@archanjel007 je tu v tejto diskusii, okolo štvrtej poobede som ho sem dávala 😉
@archanjel007 no podla kalendaru by mala byt 13tt takze neviem
@maminka12345 no je tam biele miesto presne v mieste kde by mala byt testovacia čiarka 😔
@tinni pozri tak som upravila
@patka33 no ja ako je to jej vec ale ked bola 16 maja 9plus4 tak nemoze byt 29 maja tiez 9plus 4 ci co?
@kotatko12345 a teraz ti uz bude robit aj krvne testy ten lekar?
@archanjel007 no ja som tiez rozmyslala a pocitali sme...ale tak tam mu ukazalo tak tak som vam to tak napisala.a mne sa zda ze vtedy som bola len 7+4tt ..ale uz neriesim...
@archanjel007 jej ty si zlata, ďakujem 😉ale vidím tam len biele miesto presne tam kde by mala byt testovacia čiarka
@archanjel007 ano uz konecne ano.aj moc mam doniest a mam prist uz o 7:40 aj knizku mi ma dat ....
@kotatko12345 aha lebo vtedy si pisala ze od poslednej menses no a nemohla si byt 7plus4 lebo 26.4 si bola 6plus5 tak to sedelo toho 16 maja ze 9plus4 len dnes zas si ostala 9plus4
@archanjel007 moja len tak ďalej sa pekne zväčšujte do krásy a zdravíčka.
@cvikla12 dakujem sa tesim teraz asa mi zda ze rastieme rychlejsie
@archanjel007 teraz to už pôjde ako po masle uvidíš.
@archanjel007 hmmm ...tak dnes som 9+4tt uvidim dalsiu poradnu ako babo vyrastlo 😉 idem si uz lahnut ..dobru noc
@kotatko12345 dobru noc aj 16 maja si bola 9plus 4 cudne
@cvikla12 sa tesim he 🙂
@kotatko12345 bruseno rastie?
@kotatko12345 ukaz brucho ;)
@kotatko12345 a nemohla si byt 7plus4 16 maja ked 26.4 si bola 6plus5
@archanjel007 moja to ti verím ja som šťastná že som taká guľatučka
@cvikla12 a ja ale zacinam byt zvedavucka co nosim pod srdieckom🙂
@archanjel007 no to ti verím ja som bola tiež zvedavá nám už dva krát na sone povedali dievčatko ale malé sa tak vrtelo že si neboli istý. Tak uvidím čo nám povedia v stredu na sone.
@cvikla12 budem drzat palce ale aj tvoje brusenko aj tvaricka vyzera ma dievcatko;)
@tinni ahoj,ja som sa min.mesiac tiez hrala s testom,teda s fotkou, nasvecovala a stmavovala lebo sa mi tam daco zdalo, uz zacala mat nadej,aj mrcha mi meskala, ale po opakovanom teste na treti den meskania uz dalsi test cisty a vecer dosla aj mrcha. Tak prajem samozrejme aby ty si nebola taky pripad ako ja a ked tam mas dusika nech silnie a nezmizne uz🙂
@archanjel007 tak tak som oškaredela 😝 malá si berie krásu 😍
@cvikla12 nie niesi skareda ale zmenena🙂

@kotatko12345 a tu je prve sono 6plus 5 ta co ten lekar?z 26.4