Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kotatko12345 fotka super, no ten Tvoj Dr. je ozaj blbec...Nerozmyslala si prestupit k inemu este teraz pocas tehulkovania???...Ved tento Tvoj mi pripada ako blazon, zle rata tt, nerobi fotky - ja by som takeho nechcela ani zadarmo...No je to na Tebe, ako sa rozhodnes 😉
@archanjel007 pekne rastiete 😉
Podaktorym sa vazne cudujem, co stale riesite "kotatko"...Nech je v ktorom chce tt., vam to moze byt suma-fuk...Dolezite je, ze babätko rastie a ze vsetko je o.k...No ten jej Dr. je podla mna uplny debil...Takto byt domotany a menit stale daco na tt..Bud je to stary senilny dedko uz, alebo ma alzheimera a nevie, co vravel minule...Proste debil! 😵
@kotatko12345 ako môžeš byť 10+1 keď na ultrazvuku na tej fotke v profile ti píše že si 9+4 ? Nechapem tvojim vypočtom a už vôbec nie tomu tvojmu pseudo lekárovi a tvojim vyhovorkam ktoré sem vždy dáš keď sa ťa baby pýtajú na skutočnosť........ 😏 Brucho si sem pridala 2 x tak isto veľké a už tri týždne minimálne si v 9+4. No kde je pravda? Zavadzas baby a potom sa čuduješ že ti nikto neverí. Veríš vlastne tomu čo sem píšeš? Veď kvôli tým drístom sem ženy už ani nechcu chodiť. 😏
@luta13 prepáč moja viem aký máš na to názor, ale musela som...
@simona_simi z Vrabel 😀
@matka295 som 9+4 ale ak si precitas viac babenka mi pisala ze som minimalne 10+1tt.ale akoze mne je jedno ci mi Ty veris alebo nie.pekny den.
@karmela ja som objednana 19.6. do Myslavy. Najprv som sa objednala v meste ale necitala som velmi dobre recenzie- navyse za foto si tam musis 10€ doplatit. V myslave to je lacnejsie a daju Ti v cene aj foto a video na usb,tak som zvedava. Problem je v tom,ze ja sa vobec necitim tehotne😂 akurat vobec uz nepijem kavu- nechyba mi daako... tak ti drzim palce,aby vsio dopadlo ok 🙂)
@archanjel007 ahoj lebo Ejuska mi pisala ze podla jej vypoctov a podla ovulky by som mala byt original 10+1tt.tak som si to zadala.pisala mi to este vcera rano 😉
@matka295 A JA NEKLAMEM!!!!!!!! tak prosim ta ak mi neveris tak mi tu nepis a ignoruj ma... dakujem pekne
Ahojte. Chcem len radu viem ze to tu nepatri. Doktor mi zistil cystu 5cm mi povedal 2 tyzdne do zadu.dal mi timianove injekcie ze by to mali vysusit. Dnes idem na kontrolu a stale ma boli v podbrusku az picha. Myslim ze mi ta cysta tam zostala. Ako sa jej zbavim. ? 😢
@matka295 vobec sa mi neomluvaj, chapem ako si to myslela a viem, ze vsetky chceme, nech ma aj kotatko stanoveny jasny tt. a nemenny...Vcera jej ejuska pisala toto:
ejuska2586
@kotatko12345 Akurat pozeram, ze podla ovulky by si mala byt 10+1tt. A si 9+4tt podla lekara. Takze rozdiel je len 4 dni. To je pohodicka. Drzala by som sa toho, ze si 10+1tt. To sedi na tvoju ovulku, ktoru si mala 31.03. + 2 tyzdne sa doratavaju ako "predovulacne obdobie"
Včera o 11:45 • 3 deti • Odpovedz • Už sa mi to nepáči • 1 • Pošli IP •
Myslim, ze takto jej to vychadza presne...A to, ze ma v profile uvedene 10+1 je podla ovulky a to ze je v skutocnosti babätko mensie je zistene zo sona...Ja som mala takisto malickeho mensieho pocas celeho tehu o 5 dni a TP sa mi nakoniec posunul o 5 dni neskor...No mam to aj v albume niekde spomenute, ze podla poslednej MS som v tom a v tom tt. a podla sona o 5 dni menej 😉...Taktiez viem,kedy bola ovulka +-1den a a mala som cykly pravidelne (+-1den)... Kedze kotatko mala nepravidelne cykly, ratala by som to aj ja asi tak, ako to rata ona, ci ejuska...Myslim, ze ked prehupne prvy trimester, tak sa jej to hupanie s tt.ustali a uz to bude jasny tt. a jasny TP 😉...Moj nazor a nehnevam sa na Teba - nemam zaco...Prajem Ti krasny den a drzim palceky na // 🙏😘
@kotatko12345 ahoj...Nedohaduj sa uz s nikym, nema to vyznam - zbytocne je tu potom "husto"...Akurat som pisala tu vyssie koment a spomenula som to, co Ti vcera pisala ejuska, no naco sa stale dohadovat okolo toho...Ja verim, ze najblizsiu kontrolu budes mat uz "pevny nepohyblivy tt." a ze vsetko bude bezat nadalej ako ma a drobcek je u Teba v brusenku zdravucky...Ak sa Ti chce "selfie-ckovat" hod nam sem fotecku brusenka, nech Ti neveriace veria, ze pekne rastiete...Ja vam prajem pekny den a pohladkaj za mna brusenko 😘
@laydy7777 neviem, ako sa zbavit cysty - asi len cakat Ti zostava, ci sama nezmizne, ci sa navstrebe...Nie je moznost, zeby si bola tehulka teraz?...To pichanie byva pri tehu bezne, tak ma to napadlo 🙂...Mozno len zly napad a pytam sa len tak...Drzim palceky, aby cysta zmizla navzdy 😉...Daj mi vediet, ked pojdes od Dr., ako si dopadla 🙂
@luta13 ale pozri tu ide oto ze foto so sona 26.4 a bola 6plus5 16 maja bola u lekara a uz bola 9plus4 ako je mozne ze 29 maja je tiez 9plus4 ved od 26.4 pekne po tyzdnoch a vcera by bola 11plus 2 dni?
@luta13 a lekar R...je skvely odbornik co k nemu chodi citala som si recenzie vela zien k nemu chodi ved tu je jej nikto mechce zle a ak 26.4 bola 6plus5 termin porodu 15.12 ako moze byt 29 maja 9plu4 a termin porodu 28.12 ved sono to rata podla plodu...
@ka_ti blahozelam neboj sa nic len vela kyseliny listovej a nohy hore a klud
@luta13 tu je moje 🙂 14tt
Apropos,uz nám je lepšie, vyzerá to tak, že druhé balenie atb už konečne zaberajú. Určite pomohli aj babské recepty ako zábal s masťou na prsiach, naparovanie s vincentkou a pod. O 2 týždne poradňa, vlečie sa mi to a vlečie, nech už je júl, to sa tesime na 3D sono.

@alilka Myslim na Teba, nech vam to vyjde 😉...A nefajci!...Kasli na to!...Ta prava to hovori Tebe (myslim tym seba)...haha...Co som pri prvom tehu fajcila, pila vinko a aj som si trosku zahulila az do 5tt, lebo som nevedela, ze som tehulka - nic mi nebolo...Ked mi oznamili 6tt, prestala som so vsetkym v ten den...Zacala znovu ked mal maly 4 mesiace a kojila som ho popritom 3 roky 😔 ...No fajcila som do 5cig./den, ale aj tak - tie sracky isli vsetky do mliecka a jemu do vyvijajuceho sa maleho telicka - hnusna som bola a navzdy si to budem vycitat!!!...Pri druhom som si poslednu cigaretu zapalila na treti den testovania, lebo so tomu nemohla najprv uverit, odvtedy som do pusy cigaretu nedala doteraz a uz ani fajcit nebudem!...Stacilo 16 rokov!...Kojim a som na seba hrda, ze nedavam malickemu do tela "jedy" ake som davala prvemu...No tak lovu zdar!...Nech rybenky plavaju do svojho jazierka 😅