icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
30. máj 2017

@archanjel007 je to cele divne a popletene...Ja uz to riesit nebudem, je mi to jedno...Je to jej tehotenstvo a mna do toho nic...Co bolo bolo, tesim sa co bude a ako jej bude babo rast v brusku...To je vsetko, na com mi zalezi...

archanjel007
30. máj 2017

@luta13
@kotatko12345
@matka295 lekara mas skveleho odbornika..a preco menis ked ti vypocita nejaka baba ved ovulku si mala 30.3 a to by si nemohla byt 26.4 tehotna 6plus5 a dalsia vec 19 aprila si dostala papier co si sem davala ze si tehotba ale nebolo nic vidiet...a sono si vyratava tyzdne po merani samo...a nerob z lekara blbca bo vela zien tu neni gynekolog a vedia pocitat tyzdne toto ma nastartovala studovany mudr co odrodi deti robi sekcie chodi k nemu plno zien hadam by vedel jednemu kotatku vypocitat tyzdne tehu ..teraz je lekat k...ach boze....

karmela
30. máj 2017

@milasik10 aj ja ti držím palce keď pôjdeš ja som bola s malou u Dankovcika ale v prvom trimestri tam uňho bola harpia dr odchádzala som s plačom a teraz som sa rozhodla pre Sacu tam budem platiť 40€ a neviem koľko za foto či to je v cene či nie..aj ja som čítala recenzie na myslavu zdá sa byt celkom v pohode dr..

archanjel007
30. máj 2017

@luta13 neni tehotna.....a to je je smutne....

domidee
30. máj 2017

@domci1203 sranda 😅 som zvedavá koľko sa nás tu nazbiera 😂

archanjel007
30. máj 2017

@mokilko krasne brusenko mas nadherne velike len sa liec este moja

karmela
30. máj 2017

@archanjel007
@luta13 @kotatko12345 ja som mala ovu medzi 28-30.3. A som v 11tt mne dr zatiaľ moje mimino ani nemerala tak čakám že bude zajtra a že sme podrastli pekne..tak podľa počtov by mala byt kotatko 11tt no fakt sama neviem ťažko povedať to je jedno každá mame svoje tehulkovanie a hlavne nech sú bábätka zdravé a nech nás ostatne kocky dobehnú v tehu

luta13
30. máj 2017

@mokilko nadherne brusenko mas (potichucky zavidim 😉 )...Som rada, ze Ti je uz lepsie, prajem skore doliecenie a potom uz len zdrave "bezkaslove" tehulkovanie...Krasny dnik a pohladaj za mna brusko 😘

luta13
30. máj 2017

@karmela pises, ze @kotatko12345 by mala byt teraz v 11tt., no ona je v 10tt., takze z toho podla mna vyplyva, ze drobcek je o zopar dni mensi a tym padom to vychadza na nizsi tt...Je to normalne, ja som mala maleho mensieho o 5 dni, tym padom mi to celkovo menilo tt...KONIEC TEMY o kotatko...Uz ma to nebavi riesit...No hod nam sem brusenko krasne gulatucke mamina 😀

karmela
30. máj 2017

@mokilko parádne bruško 😉😊

karmela
30. máj 2017

@luta13 sa nezmestim do záberu 😂🙈

karmela
30. máj 2017

@luta13 aj ja budem vedieť presne vo štvrtok či mi vychádzajú týždne možno už zajtra ale vo štvrtok bude 3D sono tak tam mi malinké určite odmeria..dr mi vravela že zatiaľ to sedí podľa ms týždne no uvidíme už začínam byt sloník do decembra ešte veľmi ďaleko

archanjel007
30. máj 2017

@karmela ano ale 26.4 bola 6plus5 ma sono....aj ty si bola na sono 1 krat s do dalsej kontroly narastlo ....

archanjel007
30. máj 2017

@karmela krasne brusko;)

karmela
30. máj 2017

@archanjel007 áno do ďalšej kontroly narástlo už bolo aj srdiečko predtým len bodecka mini pici a už sa neviem dočkať zajtrajška a štvrtka 😍

archanjel007
30. máj 2017

@luta13 a ona je 9plus4 prebehajuci 10 tyzden ale mala by byt 11tyzden plus 3 cize 12 tyzden od sona 26.4 ...a uz kaslem nato...

karmela
30. máj 2017

@archanjel007 ďakujem aj ty máš krásne brusinko 😍

archanjel007
30. máj 2017

@karmela bude pekne velke ja som bola 13plus5 a mali sme 8 cm lekar meral hlavicku brusko aj NT vsetko v poradecku

luta13
30. máj 2017

@archanjel007 kotatko je tehotna a ja uz kaslem na tieto vase ratania a dohadovacky o tt....Je mi u prdele, ktory tt.je ona a aj kazda z vas tehulka...Dolezite je, ze babätka rastu, su zdrave a vy ste spokojne tehulky!!!...Vyser sa uz na rozbor kotatka, zbytocne tu panuje zla atmosfera a aj Ty si kazis naladu.....Vytesuj sa zo svojho tehulkovania a nevsimaj si ju, ak Ti nesadla ona ako clovek, ci zena...Proste ju ignoruj a maj krasny den...Zbehni si daco kupit pre drobceka do obchodu, nejaky kus oblecka najmensieho neutralneho, hned Ti bude veselsie 😀

mokilko
30. máj 2017

@karmela krasnucke bruško.
Baby, vykašlite už na @kotatko12345 . Veď ono to nejak dopadne.brusko si vo fotoshope neprirobi. Vzduch v decembri či januári neporodi, nie? Ja sa už vôbec nad tým nevzrusujem.

karmela
30. máj 2017

@archanjel007 no budem na konci 11tt začiatok 12tt tak verím len že všetko bude dobre nič iné si nepripúšťam 😉 Určite dám zajtra info ako sme podrastli..

archanjel007
30. máj 2017

@luta13 ja mam super naladicku🙂

luta13
30. máj 2017

@karmela si nadherna a brusenko krasnucke gulatucke...Tiez rasties rychlo ako aj ja som rastla pri druhom tehu 😉 ...No uzivaj vsetko 😀 ...Tesim sa na Tvoje zajtrajsie sono a na fotecku, ak dostanes - nezabudni pytat 😍

archanjel007
30. máj 2017

@mokilko ano mas pravdu dnes mam aj krasnych 31 tak som zostarla opat tak trocha si to uzijeme s muzickom🙂

luta13
30. máj 2017
karmela
30. máj 2017

@luta13 moja dr už je informovaná že bez fotky neodchádzam 😂 Veru rastiem rýchlo nielen bruško ale cela 🙈 Ale nevadí po pôrode zhodím dúfam že nebudem ako pri malej plus 34kg 😪🙊 ďakujem mojo aj
@mokilko som rada že ti je lepšie

karmela
30. máj 2017

@archanjel007 jeeeej tak krásny narodeninkovy deň ti prajem veľa veľa zdravia pre teba aj drobceka 😊🤰🌹🌺

luta13
30. máj 2017

@archanjel007 Vsetko najlepsie k narodeninam, vela zdravicka vam obom, lasky vam vsetkym a Tebe nadherne a usmievave tehulkovanie prajem...P.S.: Moja sestra mala vcera 31r. 😉

ka_ti
30. máj 2017

nedočkavá som 🙈 tak som musela spravit test. 1. deň mešká

karmela
30. máj 2017

@ka_ti blahoželám 😊