icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ajkacovi
23. aug 2014

@kristinka28 je to po limite?

ajkacovi
23. aug 2014

@kristinka28 no podla mna to kanalik neni tie niesu take silno viditelne 🙂

kristinka28
23. aug 2014

@ajkacovi hm no pockam a uvidim co bude dalej ,a ty ako ,,nie ako som namocila sa nieco crtalo

ajkacovi
23. aug 2014

@kristinka28 tak to isto neni kanalik 🙂 no u mna nic nove este nemam testy 🙂) poobede idem po ne 🙂

kristinka28
23. aug 2014

@ajkacovi ok tak ja drzim palce ,,a dufam ,ze budu 2 silnejsie a das vediet ja potom idem do prace takze sa pozriem az vecer co je tu nove ,,a dufam,ze budu 2 heh drzim palce

sebadtianko
23. aug 2014

Dnes poobede,začal silniet oproti vcerajsiemu A je pekne ruzovy 🙂

sebadtianko
23. aug 2014

@sebadtianko silniet

reva6
23. aug 2014

@sebadtianko kolky si dc???

sebadtianko
23. aug 2014

Presne neviem menzes som mala 2dni.takže ťažko povedať.ale rátam to tak že menzes bola ovulka lebo testy mi potvrdili ovu takže približne som 9den po oplodneny.

sebadtianko
23. aug 2014

@reva6 pri prvom synovi som krvacala silno 4 dní,bolesti neskutočne.splodeny pred menzesom.viem presne,manžel je mesiac V zahraničí.teraz to bolo to isté len krvácanie dvojdňova,iné.môj prvý synček má O pár dní 2rocky,takže tak🙂

reva6
23. aug 2014

Jaaaj tak ale tesis sa nie..... 🙂
@sebadtianko ...... to ja sa bojim testovat.. ma este 4 alebo 5 dni do kramov... hmmm cecky mam obrovskr... bolia z boku strasne.... inak nic take cikam vela..... a mala som ducha minule.. no ale bojim sa uz testovat aj.... uz som mala velakrat duchov a nic.... aj doktor mi povedal ze sa to nechce alebo nevie vonme udrzat.. :(

monicka9
23. aug 2014

@zuzanka2211 ako si dopadla v piatok u dr?? Myslela som na teba.... Mešká ti tyzden? Dr.potvrdil tehotenstvo?🍀

monicka9
23. aug 2014

U mna to vypada tak ze stale mešká menzes treti den a testy su uz krásne ruzove😊 vypada to tak ze moji prvý duchovia testovací sa menia na miminko😄 no uvidíme ci to vyjde😊 mohlo by.. Čiarka su uz tmavsia o dosť od prvých testovaní pred vymeskanim menzesu🍀

monicka9
23. aug 2014
sebadtianko
23. aug 2014

@reva6 držím palce,ja sa ešte stále bojím,hlavne nech silniet naďalej.

ajkacovi
23. aug 2014

No tak som z toho jelen 🙂 teraz robeny mamatest 10 kovy a je negativny :( tak skusim z ranneho este a ak nic tak pockam do kramov

monicka9
23. aug 2014

@ajkacovi vážne nič na tomto nevidiet😒kolko maš do menzesu??

ajkacovi
23. aug 2014

@monicka9 od zajtra tyzden takze este to neni stratene 🙂 len ze tie predtym mi ukazovali duchov a teraz nic.. Hmm no nefim

monicka9
23. aug 2014

@ajkacovi aký test si si robila? Značka myslím. Mne duchov ukazovalo od 20dc a potom silneli a od 24dc to uz boli ciarocky jemne ruzovkaste😊 a 28dc den očakávaného menzesu uz výrazne ruzove😊...tak držím palce. Kadejake testy som robila ale najhorší bol rapi clear v zelenom obale ten mi ukazoval biedneho ducha kým ostatne uz ruzove ciarky vyrazne😣

simonkazga
23. aug 2014

@ajkacovi Koľko si dpo keď máš do MS ešte 8dní?

ajkacovi
23. aug 2014

@monicka9 no tento posl je mamatest a predtym pepino a clear blu a tam boli duchovia tak mozno to odchadza.. No som z toho jelen

ajkacovi
23. aug 2014

@simonkazga ca 11-12 dni ovulku som mala dako skor ..

monicka9
23. aug 2014

@ajkacovi aha no s mamatestom iba fialovym mam skúsenosti ukazoval pekne duchov a postupne silneli mam aj tu na fóre asi str.206 ale tento modry nepoznám... Pepino je super ten mi ukazoval pekne pri všetkých tehotenstvach😊... No ved uvidis co bude ja další testik ráno robim😊 drz sa a daj vedieť ked test další spravis😊

janinkalc
23. aug 2014

mozte mi prosim niekto napisat co je to ten "kanalik" ? 🙂 viem co je duch , ale kanalik nie 😀 ...dakujem 🙂

meluela
23. aug 2014

@janinkalc mne sa zda ze "kanalik" je to co v anglictine volaju evaporation line - teda to, co vznikne v dosledku vyparenia mocu ... na rozdiel od slabej ciarky vraj tato ciarka nema ziadnu farbu a objavi sa az po case stanovenom na odcitanie vysledkov.
a hlavne netestovat prilis skoro, urcite nie pred terminom ms, potom su akurat zbytocne sklamania ☹

janinkalc
23. aug 2014

dakujem pekne za vysvetlenie 🙂 my sa zatial nepokusame, aj ked by sme sa potesili, ked by sa nieco pritrafilo... 🙂

eetynka
23. aug 2014

@ajkacovi ahoj, ja to mam teraz presne ako ty. duchovia na pepine a robila som gravitest, ktory vyzera presne ako tento mamatest (vraj je to to iste??) a na nom absolutne nic. menstruaciu ocakavam tiez tak podobne ako ty - piatok az nedela. ja mam pepino prvykrat, ale vraj robia falosnych duchov :(

ajkacovi
24. aug 2014

No tak babo rad 🙂 sme tam kde sme boli .. Vcera vecer test nic neukazal ( slovo negat nemam rada) a sa mi snivalo ze som sirobila jeden a boli tam krasne dve tak som si hned rano urobila dalsi a je tamzas duch slaby takze sledujeme dalej 🙂 ak sa niekomu chce dat do negat.. Dakujem vam susky 🙂

ajkacovi
24. aug 2014

@eetynka no kukni teraz, vcera fakt nic neukazal a dnes z ranneho mocu dusik (alebo ho len ja vidim?) 🙂) tak testnem potom o dva dni rano a tebe drzim palce.. ;)

lucinka0503
24. aug 2014

@ajkacovi Ahoj,tak ja tam niečo vidím,ale neviem,či to nie je len kanálik ☹Uvidíme,testuj ďalej