Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kristinka28 no podla mna to kanalik neni tie niesu take silno viditelne 🙂
@ajkacovi hm no pockam a uvidim co bude dalej ,a ty ako ,,nie ako som namocila sa nieco crtalo
@kristinka28 tak to isto neni kanalik 🙂 no u mna nic nove este nemam testy 🙂) poobede idem po ne 🙂
@ajkacovi ok tak ja drzim palce ,,a dufam ,ze budu 2 silnejsie a das vediet ja potom idem do prace takze sa pozriem az vecer co je tu nove ,,a dufam,ze budu 2 heh drzim palce
@sebadtianko silniet
@sebadtianko kolky si dc???
Presne neviem menzes som mala 2dni.takže ťažko povedať.ale rátam to tak že menzes bola ovulka lebo testy mi potvrdili ovu takže približne som 9den po oplodneny.
@reva6 pri prvom synovi som krvacala silno 4 dní,bolesti neskutočne.splodeny pred menzesom.viem presne,manžel je mesiac V zahraničí.teraz to bolo to isté len krvácanie dvojdňova,iné.môj prvý synček má O pár dní 2rocky,takže tak🙂
Jaaaj tak ale tesis sa nie..... 🙂
@sebadtianko ...... to ja sa bojim testovat.. ma este 4 alebo 5 dni do kramov... hmmm cecky mam obrovskr... bolia z boku strasne.... inak nic take cikam vela..... a mala som ducha minule.. no ale bojim sa uz testovat aj.... uz som mala velakrat duchov a nic.... aj doktor mi povedal ze sa to nechce alebo nevie vonme udrzat.. :(
@zuzanka2211 ako si dopadla v piatok u dr?? Myslela som na teba.... Mešká ti tyzden? Dr.potvrdil tehotenstvo?🍀
U mna to vypada tak ze stale mešká menzes treti den a testy su uz krásne ruzove😊 vypada to tak ze moji prvý duchovia testovací sa menia na miminko😄 no uvidíme ci to vyjde😊 mohlo by.. Čiarka su uz tmavsia o dosť od prvých testovaní pred vymeskanim menzesu🍀
@reva6 držím palce,ja sa ešte stále bojím,hlavne nech silniet naďalej.
@ajkacovi aký test si si robila? Značka myslím. Mne duchov ukazovalo od 20dc a potom silneli a od 24dc to uz boli ciarocky jemne ruzovkaste😊 a 28dc den očakávaného menzesu uz výrazne ruzove😊...tak držím palce. Kadejake testy som robila ale najhorší bol rapi clear v zelenom obale ten mi ukazoval biedneho ducha kým ostatne uz ruzove ciarky vyrazne😣
@ajkacovi Koľko si dpo keď máš do MS ešte 8dní?
@simonkazga ca 11-12 dni ovulku som mala dako skor ..
@ajkacovi aha no s mamatestom iba fialovym mam skúsenosti ukazoval pekne duchov a postupne silneli mam aj tu na fóre asi str.206 ale tento modry nepoznám... Pepino je super ten mi ukazoval pekne pri všetkých tehotenstvach😊... No ved uvidis co bude ja další testik ráno robim😊 drz sa a daj vedieť ked test další spravis😊
mozte mi prosim niekto napisat co je to ten "kanalik" ? 🙂 viem co je duch , ale kanalik nie 😀 ...dakujem 🙂
@janinkalc mne sa zda ze "kanalik" je to co v anglictine volaju evaporation line - teda to, co vznikne v dosledku vyparenia mocu ... na rozdiel od slabej ciarky vraj tato ciarka nema ziadnu farbu a objavi sa az po case stanovenom na odcitanie vysledkov.
a hlavne netestovat prilis skoro, urcite nie pred terminom ms, potom su akurat zbytocne sklamania ☹
dakujem pekne za vysvetlenie 🙂 my sa zatial nepokusame, aj ked by sme sa potesili, ked by sa nieco pritrafilo... 🙂
@ajkacovi ahoj, ja to mam teraz presne ako ty. duchovia na pepine a robila som gravitest, ktory vyzera presne ako tento mamatest (vraj je to to iste??) a na nom absolutne nic. menstruaciu ocakavam tiez tak podobne ako ty - piatok az nedela. ja mam pepino prvykrat, ale vraj robia falosnych duchov :(
@ajkacovi Ahoj,tak ja tam niečo vidím,ale neviem,či to nie je len kanálik ☹Uvidíme,testuj ďalej

@kristinka28 je to po limite?