Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela nadherne babätko - syncek!!!...Ja na tej fotke vidim take "prisne crty" tvare, to bude po tatkovi chlap podla mna...Prajem Ti to, nech mas trosku aj modrej doma a hlavne, ked mas chlapceka vysnivaneho...Pozeram pod fotkou mas tusim uz aj kalendar mien 😉...Vyber nieco originalne 😉...Ci uz mas nejakych "favoritov"?...Prezrad, ved vies, ze horim nedockavostou 😲😂
@ejuska2586 nebola som dnes este na FB, nechodim tam casto, mozno 1-2 tyzdenne- predtym som tam bola kazdy den, no teraz chodim sem kazdy den a na FB len obcas pozriet, ci nepisu daco kamosky z SK atd...No pozriem neskor, teraz este citam tu zaujimavosti 😘
@kchan nadherny Maly princ 😉 ...Super fotecka a aky ma fajnovy nostek 🙂...No tehubrusenko krasne taktiez, uz to dajako v tych horucavach dobojujes do uspesneho konca, aj ked v lete s velkym bruskom to nie je veru "med lizat", ja som zazila 2x leto, brusko ako balon, nohy bolave naliate cele vodou a peklo vonku - neznasam leto odkedy som bola prvykrat tehulka a uz mi to ostalo - dodnes ho neznasam!...Jedine, co ma zachrani vzdy je vlazna sprcha 2-3x denne a ventilator 😂 ...Ty este uzivaj posledne tyzdne s drobcekom v brusenku a prajem Ti potom nadherny a hlavne rychly porod...Dufam, ze nam sem potom hodis fotecku s novorodencekom vonavym 😘
@modroocko4201 peknucke //...Gratulujem a cakame tu potom na Tvoje vysledky z prvej kontroly...Ak chces mat este silnejsie //, testuj znova tak ale za 5-7 dni, ak chces, mozes aj skor 😉...Uzivaj sladke zaciatky 🤰😘
@prskavka2223 Velmi, prevelmi Ti drzim palceky, nech si najdes na testiku svoje dlho vysnivane //...Nezabudni hodit fotecku potom aj sem, nech pogratulujeme 🙏😘
@olylili Tiež si myslím že má čas...aj keď takto priečne je už dlhooooo
@luta13. Takto ale silnie ale veeeeeelmi malinko to mi je divne
@patkaamirko môj mi uštedruje teraz pekne rany pod rebra a žalúdka niekedy sa ani nadýchnuť nemôžem
@kattarina1983 nepoznam osobne ziadnu zenu, ktora by bola otehotnela pocas kojenia, no moj gynekolog mi to prizvukoval, ze je to mozne aj v tomto case, preto si treba davat na to velky pozor, ak zena nechce mat hned druhe babätko...Väcsia pravdepodobnost otehotnenia je v case, ked dieta uz nie je len plne kojene...Takto mi to moj Dr.vysvetlil...Preto beriem minipilule, inak by som mozno uz tehulka bola, aj ked moj muz dava "certovsky" pozor...Ja mu v tomto vsak neverim, pretoze prvy syn bol taktiez "nahoda" z posmyknutia 🙂...Si tehulka pocas kojenia? Ci?
@kristinka95 vidim tam slabuckych dusikov a nerozumiem tomu...Mas uz termin na krv a zistenie Hcg, ci?...Ja by som na Tvojom mieste uz davno bola po kontrole, ozaj zvlastne testiky, ze nesilneju a MS meska uz dlhsie...Drzim palceky, nech to mas co najskor zistene, ci teda tehulka si, alebo co ine je vo veci 😉
@luta13 nie maju dovolenku nakoniec tak v pondelok alebo v utork buduci tyzden idem musim uz pockat. Aj ja by som uz najradsej isla na kontrolu
@kristinka95 sprav si radšej inú značku,tieto testy falošne duchuju
@kristinka95 a kolko ti meskaju?lebo ja mam take iste testy su to mamatest alebo gravitest
@kristinka95 skus test Lady max, ja ked som tehulka nebola, vysiel mi snehobiely...No daj mi potom po kontrole zas vediet, co Ti zistili...Drzim palceky 😉
@jjuulliisskkaa tento vytok by mohol byt aj tehu vytok...Drzim palceky, nech je tak! 😉🙏
@prskavka2223 ahoj. Ako sa vola ten cajik a kde si ho kupila? Podarilo sa ti aj otehotniet?
@kristinka95 tieto testy duchujú ja by som im neverila. Skus inu značku.
@luta13 dakujem, velmi ❤️❤️❤️ Musim ti povedat, ze davno som sa nestretla s takym dobrym a dobroprajnym clovekom ako si ty 😘
@laydy7777 cajik sa vola rebricek a dostat ho bezne v lekarniach a pytaj si sypany. Raz za den si ho urob do salocky a vypi a 1 za tyzden si daj velky hrniec nasyp do neho ten cajik,prevar nechaj luhovat ale 15 min a ces sitko prelej vodu. Nalej si to do nejakeho lavorika,kde si mozes sadnut do toho na 30 min. Tu istu vodu mozes pouzit este aj dva krat. Ja som sa v nom kupala 3krat do tyzdna mesiac. A ked som isla na kontrolu tak po cyste ani stopy 😉. Otehotniet sa mi podarilo zaciatkom tohto roka,ale bohuzial potratila som v 5tt,kedze som krvacala ☹...snazime sa dalej,ale odvtedy som cystu nemala. Tak drzim palce 🙂
@kristinka95 Ako píšu baby, tieto testy duchujú aj z vody. Držím palce, aby si mala na ďalšom teste koľajnice
@luta13 Ahooojcek,dufam,ze si ma este pamatas-na dlhsiu dobu som sa odmlcala,ale sledovala som vas tu dalej...😊 Ako sa mi mas? 🙂 Snazilkujes? 🙂 Vidim,ze stale si tu take nase prekrasne 🌞,co radi a pomaha a podporuje...som rada,ze niektore osobky sa nemenia,to ma tesi! 😚 Vcera som si robila testik (po dost dlhej dobe),ci sa nahodou nezadarilo...ak by si mala chvilku cas,kukla by si sa mi nan,prosim? 🙂
Samozrejme,aj ostatne kocky,budem vdacna! 🙂
@prskavka2223 dakujem velmi pekne vyskusam to . drzim ti palce aby sme obe boli coskoro stastne tehulky.
@maminka12345. Mamatest a meskaju mi 11 dni pretovmi to je divne. Jedine zeby sa mi posunula ovulka ale aj to by uz asi mali byt silnejsie.
@luta13 jasne dam vediet. Dnes ma pobolieval trochu spodok brucha a mala som husty biely vytok ale bez zapachu. Nevoem co somnou sa deje

@matka295 teplo uz horsie, ked nemusim ani nejdem do 15ej von, potom sa idem na hodku prejst von a pridem domov a citim sa ako by som dosla z fusky v bani 😅😅