icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kchan
31. máj 2017

@matka295 teplo uz horsie, ked nemusim ani nejdem do 15ej von, potom sa idem na hodku prejst von a pridem domov a citim sa ako by som dosla z fusky v bani 😅😅

luta13
31. máj 2017

@matka295 chapem, ze test sem nechces pridat, je to Tvoje rozhodnutie...Ak chces, hod mi ho do IP, som zvedava, ci daco bude z toho 😉...Ak nechces, taktiez Tvoje rozhodnutie 😉...Akceptujem vsetko...Silno drzim palceky, ved po dlhej dobe si to uz zasluzis - prajem Ti to zo ❤

luta13
31. máj 2017

@karmela nadherne babätko - syncek!!!...Ja na tej fotke vidim take "prisne crty" tvare, to bude po tatkovi chlap podla mna...Prajem Ti to, nech mas trosku aj modrej doma a hlavne, ked mas chlapceka vysnivaneho...Pozeram pod fotkou mas tusim uz aj kalendar mien 😉...Vyber nieco originalne 😉...Ci uz mas nejakych "favoritov"?...Prezrad, ved vies, ze horim nedockavostou 😲😂

luta13
31. máj 2017

@ejuska2586 nebola som dnes este na FB, nechodim tam casto, mozno 1-2 tyzdenne- predtym som tam bola kazdy den, no teraz chodim sem kazdy den a na FB len obcas pozriet, ci nepisu daco kamosky z SK atd...No pozriem neskor, teraz este citam tu zaujimavosti 😘

luta13
31. máj 2017

@kchan nadherny Maly princ 😉 ...Super fotecka a aky ma fajnovy nostek 🙂...No tehubrusenko krasne taktiez, uz to dajako v tych horucavach dobojujes do uspesneho konca, aj ked v lete s velkym bruskom to nie je veru "med lizat", ja som zazila 2x leto, brusko ako balon, nohy bolave naliate cele vodou a peklo vonku - neznasam leto odkedy som bola prvykrat tehulka a uz mi to ostalo - dodnes ho neznasam!...Jedine, co ma zachrani vzdy je vlazna sprcha 2-3x denne a ventilator 😂 ...Ty este uzivaj posledne tyzdne s drobcekom v brusenku a prajem Ti potom nadherny a hlavne rychly porod...Dufam, ze nam sem potom hodis fotecku s novorodencekom vonavym 😘

luta13
31. máj 2017

@modroocko4201 peknucke //...Gratulujem a cakame tu potom na Tvoje vysledky z prvej kontroly...Ak chces mat este silnejsie //, testuj znova tak ale za 5-7 dni, ak chces, mozes aj skor 😉...Uzivaj sladke zaciatky 🤰😘

luta13
31. máj 2017

@prskavka2223 Velmi, prevelmi Ti drzim palceky, nech si najdes na testiku svoje dlho vysnivane //...Nezabudni hodit fotecku potom aj sem, nech pogratulujeme 🙏😘

patkaamirko
31. máj 2017

@olylili Tiež si myslím že má čas...aj keď takto priečne je už dlhooooo

kristinka95
31. máj 2017

@luta13. Takto ale silnie ale veeeeeelmi malinko to mi je divne

olylili
31. máj 2017

@patkaamirko môj mi uštedruje teraz pekne rany pod rebra a žalúdka niekedy sa ani nadýchnuť nemôžem

luta13
31. máj 2017

@kattarina1983 nepoznam osobne ziadnu zenu, ktora by bola otehotnela pocas kojenia, no moj gynekolog mi to prizvukoval, ze je to mozne aj v tomto case, preto si treba davat na to velky pozor, ak zena nechce mat hned druhe babätko...Väcsia pravdepodobnost otehotnenia je v case, ked dieta uz nie je len plne kojene...Takto mi to moj Dr.vysvetlil...Preto beriem minipilule, inak by som mozno uz tehulka bola, aj ked moj muz dava "certovsky" pozor...Ja mu v tomto vsak neverim, pretoze prvy syn bol taktiez "nahoda" z posmyknutia 🙂...Si tehulka pocas kojenia? Ci?

luta13
31. máj 2017

@kristinka95 vidim tam slabuckych dusikov a nerozumiem tomu...Mas uz termin na krv a zistenie Hcg, ci?...Ja by som na Tvojom mieste uz davno bola po kontrole, ozaj zvlastne testiky, ze nesilneju a MS meska uz dlhsie...Drzim palceky, nech to mas co najskor zistene, ci teda tehulka si, alebo co ine je vo veci 😉

happymia
31. máj 2017

@karmela zlatinko tesim sa s Vami velmi ,drzim placeky 😍✊🏼

kristinka95
31. máj 2017

@luta13 nie maju dovolenku nakoniec tak v pondelok alebo v utork buduci tyzden idem musim uz pockat. Aj ja by som uz najradsej isla na kontrolu

nivea777
31. máj 2017

@kristinka95 sprav si radšej inú značku,tieto testy falošne duchuju

maminka12345
31. máj 2017

@kristinka95 a kolko ti meskaju?lebo ja mam take iste testy su to mamatest alebo gravitest

luta13
31. máj 2017

@kristinka95 skus test Lady max, ja ked som tehulka nebola, vysiel mi snehobiely...No daj mi potom po kontrole zas vediet, co Ti zistili...Drzim palceky 😉

luta13
31. máj 2017

@jjuulliisskkaa tento vytok by mohol byt aj tehu vytok...Drzim palceky, nech je tak! 😉🙏

luta13
31. máj 2017

@olylili nech Ti len tie flaky co najskor zmiznu k niekomu inemu a nech Ta nechaju pekne dotehulkovat do konca!!!...Prajem pekny den este a pohladkaj za mna maleho princa 👶😘

laydy7777
31. máj 2017

@prskavka2223 ahoj. Ako sa vola ten cajik a kde si ho kupila? Podarilo sa ti aj otehotniet?

petka9
31. máj 2017

Ahojte. Po skoro pol rocnom kaslani na testovanie som si dnes kupila test. Mrcha ma dojst az 3.6. Vidite nieco? ( to tmave na tom mieste kde by mala byt ciarka je len ryha)

butterfly333
31. máj 2017

@kristinka95 tieto testy duchujú ja by som im neverila. Skus inu značku.

jjuulliisskkaa
31. máj 2017

@luta13 dakujem, velmi ❤️❤️❤️ Musim ti povedat, ze davno som sa nestretla s takym dobrym a dobroprajnym clovekom ako si ty 😘

prskavka2223
31. máj 2017

@laydy7777 cajik sa vola rebricek a dostat ho bezne v lekarniach a pytaj si sypany. Raz za den si ho urob do salocky a vypi a 1 za tyzden si daj velky hrniec nasyp do neho ten cajik,prevar nechaj luhovat ale 15 min a ces sitko prelej vodu. Nalej si to do nejakeho lavorika,kde si mozes sadnut do toho na 30 min. Tu istu vodu mozes pouzit este aj dva krat. Ja som sa v nom kupala 3krat do tyzdna mesiac. A ked som isla na kontrolu tak po cyste ani stopy 😉. Otehotniet sa mi podarilo zaciatkom tohto roka,ale bohuzial potratila som v 5tt,kedze som krvacala ☹...snazime sa dalej,ale odvtedy som cystu nemala. Tak drzim palce 🙂

meli8412
31. máj 2017

@kristinka95 Ako píšu baby, tieto testy duchujú aj z vody. Držím palce, aby si mala na ďalšom teste koľajnice

soncita22
31. máj 2017

@luta13 Ahooojcek,dufam,ze si ma este pamatas-na dlhsiu dobu som sa odmlcala,ale sledovala som vas tu dalej...😊 Ako sa mi mas? 🙂 Snazilkujes? 🙂 Vidim,ze stale si tu take nase prekrasne 🌞,co radi a pomaha a podporuje...som rada,ze niektore osobky sa nemenia,to ma tesi! 😚 Vcera som si robila testik (po dost dlhej dobe),ci sa nahodou nezadarilo...ak by si mala chvilku cas,kukla by si sa mi nan,prosim? 🙂
Samozrejme,aj ostatne kocky,budem vdacna! 🙂

matka295
31. máj 2017

@kchan a kde je ešte leto moja .... Juuj ale už to výdržíš 😍

laydy7777
31. máj 2017

@prskavka2223 dakujem velmi pekne vyskusam to . drzim ti palce aby sme obe boli coskoro stastne tehulky.

cvikla12
31. máj 2017

Ahojte kočky všetkým snažilkám veľmi držím palčeky aby sa zadarilo. Mi po dnešnom sone sme v poriadku a pekne rastieme. Malá princezná má 350g a 25cm tak som šťastná.

kristinka95
31. máj 2017

@maminka12345. Mamatest a meskaju mi 11 dni pretovmi to je divne. Jedine zeby sa mi posunula ovulka ale aj to by uz asi mali byt silnejsie.

@luta13 jasne dam vediet. Dnes ma pobolieval trochu spodok brucha a mala som husty biely vytok ale bez zapachu. Nevoem co somnou sa deje