icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lela123
1. jún 2017

@luta13 ťažko povedať, keď je to takto upravené. Lepšie je vidieť najskôr originál. Ale skôr sa mi zdá negatívny. No ťažko posúdiť. 😒

cvikla12
1. jún 2017

@matka295 ďakujem krásne veľmi sa tešíme že je v poriadku

kristinka95
1. jún 2017

@luta13 dakujem urcite dam vediet objednama som az na utorok tak musim vydrzat 😊😊 dakujem za pekne slova. Uvidime mudrejsi budeme z kontroly

luta13
1. jún 2017

@soncita22 Dobre rano...Vidim dusika, aj na Tvojej foto a aj na mojich 2 upravenych...Testuj zas za 2 dni tymto istym testikom a malo by byt vidiet rozdiel, ak si tehulka...Velmi drzim palceky a hod sem potom zas fotecku...Prajem Ti pekny den 😘

luta13
1. jún 2017

@kristinka95 Drzim palceky na utorok...Prajem pekny a pohodovy den dnes 😉

lela123
1. jún 2017

@luta13 poslal som ti ip 🙂

luta13
1. jún 2017

@lela123 idem kuk 😉

karmela
1. jún 2017

Ahojte babulky tak mame po 3D sone som aj veľmi šťastná a zároveň aj Smutná aj slzy boli..babo je vitálne zdravé staršie o týždeň tak sa zase santilo a asi to bude dievčatko moja ďalšia babulka upresni v 20tt či je to na 100% lebo sa uškrnul a usmial keď to povedal vie žeby som prijala chalana..A to smutne je že prišiel nato že som čakala dvojičky druhé babo sa prestalo vivijat v 5-6tt aby sa somnou iný dr nehádali že je to hematóm nech má nestrasia..ale že sa nemám obávať

karmela
1. jún 2017

A tu je moja pipinka som zabudla teším sa veľmi a meriame 5,8cm termín pôrodu sa mám posunul na 16.12. Už 😍

lela123
1. jún 2017

@karmela jeeej to je zlaté. V zdraví a šťastí ďalej prajem 🙏

karmela
1. jún 2017

@milasik10 to mi dala sestrička další obal na tehu knižku s menami aby som vedela vybrať 😊 Dievčatko bude Lea a chlapček Tibor po Ocinkovi ja som chcela Maxima..
@cvikla12 ďakujem aj ty máš krásnu babulku

karmela
1. jún 2017

@lela123 ďakujem a tebe skóre tehulkovanie 😊

mokilko
1. jún 2017

@karmela moja to sa stalo aj mne, prvá dcérka je z dvojičiek. A veru aj má energie za dvoch, tak sa máš na čo tešiť 🙂)))
Ale gratulujem,babinko nádherné,zelam veľa zdravicka 🙂

soncita22
1. jún 2017

@karmela Jeeej,prekrasna fotecka! 🙂 Prajem vela vela zdravicka! 🙂 🙏 👶

karmela
1. jún 2017

@mokilko aj tebe sa to stalo? Len moja dr nevidela tento dr sa má pýtal či mi bolo robené sono na začiatku tehu ja že áno každý mesiac aj mi ukázal že druhé ostalo dole take malé zrnko a už sa vstrebáva že to nemám brat tragicky lebo som spustila slzy..a zároveň som bola šťastná že druhé je zdravé..No ja už mám jednu slečnu za troch ale teším sa veľmi..aj Vám veľa zdravicka a konečne ti zabrali lieky som rada

karmela
1. jún 2017

@soncita22 ďakujem pekne a tebe nech sa ukáže pekná druha čiarka 😊

mokilko
1. jún 2017

@karmela mne na to prišli dokonca ešte neskôr. V 16tt keď som začala krvácať. Druhé plodove vajce sa už vstrebavalo. Boli nejak za sebou a na sonach predtým neboli vidieť. Syndróm miznúceho dvojcata.

tonjadabik2
1. jún 2017

@soncita22 ano vidim dusika

karmela
1. jún 2017

@mokilko aha ani by má nenapadlo že take niečo sa stáva..Mne našiel dole druhé už mi ukazoval že sa začalo vstrebávať tak verím že to bude v pohode..aj keď je ťažké nato nemyslieť ale chcem sa tešiť z môjho drobca čo je zdravucke..asi aj teba to dosť prekvapilo ako mna

kotatko12345
1. jún 2017

@karmela ahoj moja gratulujem ku babe 😙😙 a druha strana je mi smutno ze 2 babenko sa nevyvijalo 😔ale hlavne ze to je zdravucke

karmela
1. jún 2017

@kotatko12345 ďakujem Vám prajem to iste veľa zdravicka..musím to tak zobrať stalo sa a hlavne že druhé je v poriadku a zdravé hoci mi je smutno za myšlienkou že m

bluebell0412
1. jún 2017

@karmela moja bábika je krásna je jedno co to bude len nech je to zdravé ☺ mrzí ma ze niečo také si sa dozvedela ale tes sa ze máš aspoň jedno zdravucke bábätko v brusku☺
Hlavne sa vyrozpravaj vyplac ak treba a snaz sa myslieť len na to malinke ktoré ta teraz potrebuje mať v pohode 💋❤

nivea777
1. jún 2017

@karmela aj ja som mala mať dvojičku,ale neviem čo sa stalo.. vtedy sa ešte nerobili také vyšetrenia..až na jednu maličkosť som zdravá a nijak má to nepoznacilo

adria88
1. jún 2017

@karmela neboj, bude to v pohode, máš zdravé jedno babatko a to je hlavné 😉

karmela
1. jún 2017

@bluebell0412 áno mojko snažím sa to brat takto,musím si poplakať veď aj môj mal slzy v očiach keď to počul a videl ale tešíme sa že tomu jednému sa dobre vodí..a verím že to takto bude aj naďalej.tebe prajem nech si čím skôr úspešná tehuľka..

@nivea777 tak verím že ja to časom nejako vstrebem chcem sa tešiť s drobca čo nosím pod srdcom aj sa teším..Aj keď si poviem radšej to nevedieť a brat to tak že môžem byt vďačná že ostalo a je zdravé to jedno babatko..ďakujem dievčatá

archanjel007
1. jún 2017

@karmela krasne babatko tesim sa stebou 🙂🙂

archanjel007
1. jún 2017

@luta13
@mokilko ja ked si lahnem na chrbat pred telku a vystrem nohy tak citim mravcanie 🙂

bluebell0412
1. jún 2017

@karmela ja ti verim ze to bol pre vas sok...ale dolezitejsie je ze to male mimi je v poriadku....
Ďakujem uz zacinam byt nervoznna budem volať dr aby nezabudol na moje výsledky zajtra zobrať a som zvedavá ci vobec sa z nich niečo dozvieme a potom ešte uvidím ako dopadanem na kontrole u neho...takže momentálne je všetko v neistote čakaní....

soncita22
1. jún 2017

@tonjadabik2 Joooj,dakujem pekne! 🙂 Kiezby silnel...🙏

kissiska
1. jún 2017

Zienky aké máte skúsenosti s testom Woman secret? Lebo niečo tam vidím, ale neviem, či to nie je len tá ryha alebo ako keby predznacene...zvyknú duchovat, čo myslíte?? Ďakujem