Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 dakujem urcite dam vediet objednama som az na utorok tak musim vydrzat 😊😊 dakujem za pekne slova. Uvidime mudrejsi budeme z kontroly
@kristinka95 Drzim palceky na utorok...Prajem pekny a pohodovy den dnes 😉
Ahojte babulky tak mame po 3D sone som aj veľmi šťastná a zároveň aj Smutná aj slzy boli..babo je vitálne zdravé staršie o týždeň tak sa zase santilo a asi to bude dievčatko moja ďalšia babulka upresni v 20tt či je to na 100% lebo sa uškrnul a usmial keď to povedal vie žeby som prijala chalana..A to smutne je že prišiel nato že som čakala dvojičky druhé babo sa prestalo vivijat v 5-6tt aby sa somnou iný dr nehádali že je to hematóm nech má nestrasia..ale že sa nemám obávať
@mokilko aj tebe sa to stalo? Len moja dr nevidela tento dr sa má pýtal či mi bolo robené sono na začiatku tehu ja že áno každý mesiac aj mi ukázal že druhé ostalo dole take malé zrnko a už sa vstrebáva že to nemám brat tragicky lebo som spustila slzy..a zároveň som bola šťastná že druhé je zdravé..No ja už mám jednu slečnu za troch ale teším sa veľmi..aj Vám veľa zdravicka a konečne ti zabrali lieky som rada
@soncita22 ano vidim dusika
@karmela ahoj moja gratulujem ku babe 😙😙 a druha strana je mi smutno ze 2 babenko sa nevyvijalo 😔ale hlavne ze to je zdravucke
@kotatko12345 ďakujem Vám prajem to iste veľa zdravicka..musím to tak zobrať stalo sa a hlavne že druhé je v poriadku a zdravé hoci mi je smutno za myšlienkou že m
@karmela moja bábika je krásna je jedno co to bude len nech je to zdravé ☺ mrzí ma ze niečo také si sa dozvedela ale tes sa ze máš aspoň jedno zdravucke bábätko v brusku☺
Hlavne sa vyrozpravaj vyplac ak treba a snaz sa myslieť len na to malinke ktoré ta teraz potrebuje mať v pohode 💋❤
@bluebell0412 áno mojko snažím sa to brat takto,musím si poplakať veď aj môj mal slzy v očiach keď to počul a videl ale tešíme sa že tomu jednému sa dobre vodí..a verím že to takto bude aj naďalej.tebe prajem nech si čím skôr úspešná tehuľka..
@nivea777 tak verím že ja to časom nejako vstrebem chcem sa tešiť s drobca čo nosím pod srdcom aj sa teším..Aj keď si poviem radšej to nevedieť a brat to tak že môžem byt vďačná že ostalo a je zdravé to jedno babatko..ďakujem dievčatá
@karmela krasne babatko tesim sa stebou 🙂🙂
@karmela ja ti verim ze to bol pre vas sok...ale dolezitejsie je ze to male mimi je v poriadku....
Ďakujem uz zacinam byt nervoznna budem volať dr aby nezabudol na moje výsledky zajtra zobrať a som zvedavá ci vobec sa z nich niečo dozvieme a potom ešte uvidím ako dopadanem na kontrole u neho...takže momentálne je všetko v neistote čakaní....
@tonjadabik2 Joooj,dakujem pekne! 🙂 Kiezby silnel...🙏

@luta13 ťažko povedať, keď je to takto upravené. Lepšie je vidieť najskôr originál. Ale skôr sa mi zdá negatívny. No ťažko posúdiť. 😒