Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ka_ti drzim palce krasny testiiik drzte sa Cmuk
@olylili panecku ake nozicky tenucke 😛a brusko velmi dolee
@kotatko12345 veď ja sa už neviem ani z postele postaviť 😀 no bruško už nejak ťahá dole
@olylili toto tvoje brusko nadherne o chvilu ho mas pri sebe uz ides do ciela🙂
@olylili maly bude mat o chvilu aj malo miesta🙂
@archanjel007 no veď už je taký natlaceny chudák že sa len vzpiera 😀
@archanjel007 ahoj, teraz az citam, co si pisala...Ano mravcenie, to su prve naznaky malickych pohybov Tvojho drobceka, juj, tesim sa s Tebou, uzivaj si to...Ja tomu hovorim "dotyk motylich kridiel"- tento pojem som dakde citala pocas mojho tehulkovania a velmi sa mi toto prirovnanie pacilo, tak to pouzivam 😉...Je to take jemne akoby steklenie o brusko zvnutra, to vies drobcek si plava u Teba a obcas sa osuchne o stenu maternice, natahuje si nozky, rucky a tak je to citit...Ked bude trosku väcsi, budes to citit intenzivne a potom pridu riadne kopanceky a boxovacky ruckami, nakoniec "supy" pod rebra a vypuceny zadocek ...Uzivaj tieto jemnucke dotyky, potichucky zavidim a spominam na moje pocity - je to nazabudnutelne navzdy ❤
@bluebell0412 Drzim palceky na vysledky, nech si uplne v poriadku a nech sa mozete s muzickom snazit o vase vytuzene zdrave babätko...Prajem Ti to zo ❤...Boh Ta zehnaj! 🙏
@laauraa super, gratulujem este raz a tesim sa velmi s Tebou...Zvlastna fotka - akoby rozmazana, no vidim na nej hlavicku, nozky, rucky...zlate take malicke drobciatko...Ked pojdes najblizsie, budes mat uz vyraznejsiu fotecku, drobce rychlo rastu, to uz Ti bude aj tancovat v brusenku a kyvat ruckami...Uzivaj vsetko a potom sa znova ozvi 😘
@archanjel007 ja som pred tehotenstvami prespala vzdy celu noc, odkedy som bola prvykrat tehulka (pred vyse 9 rokmi) odvtedy sa budim v noci, pocas tehu to bolo aj 2-3x a doteraz mi zostalo budenie sa 1x a cikanie...No toho sa asi nezbavim do smrti, ale nevadi, mam to uz "zabehnute" 😂
@luta13 ja vidiiim anooo
@barborapavlikova ahoj moja ďakujem ti áno myslím na to babatko ktoré rastie pekne a je zdravé..Ja som šla na 3D hlavne kvôli tomu lebo tam merajú babo a pozerajú či nieje nejaká odchýlka dawnov či rázštepy a všetko bolo Ok..Tak verím že to bude aj u vás takto a budete ste zdravucky a v poriadku😘
@luta13 veľmi pekne ti zo ❤ dakujem
@luta13 myslím ze ms uz nepride

@archanjel007 zajtra začíname už 34tt sestra v takom týždni pred rokom už rodila 😊