icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

candies
3. jún 2017

@amelie2017 dakujem za povzbudenie :D uvidime och ..... ja svadbu planujem rok.len povodne mala byt 9.9. vsetko som mala objednane a zistili sme ze budeme traja :D tak za vikend som to stihla vsetko prehodit na 10.6. ... mala som z pekla statsie vsetci dodavatelia mai volne ten vikend :D pan boh stal pri mne asi 🙂)))
@luta13 dakujem ti mojko 🙂)) ja sa este ucim :D vana bude vecer a svadby sa uz neviem dockat 🙂 potom Vam sem hodim aj fotku ved vy ste take zlaticka 🙂 ked viete povzbudit aj poradit mimo temu Dusikov :D ja som uz v 19tt a stale sem rada chodim 🙂

luta13
3. jún 2017

@kotatko12345 no pri Arene, od svetelnej krizovatky smerom hore kopcom cele je Spartakovska 😉...Nevadi, ked tam uz robit nebudes, stretneme sa inde 😉...Ja budem v TT od zaciatku augusta asi 3 tyzdne...Cajik mozes kludne pit aj ten, co je uceny pre kojace matky - kupis v DM - obsahuje fenikel, rascu, aniz a citronovu travu tusim...No precitaj si najskor na krabicke, co je k nemu pisane, ci je predsalen vhodny pre tehulky...Ja som ho pila len obcas, nie kazdy den, lebo fenikel a aniz nie su odporucane pit kazdy den pocas tehulkovania 😀

kotatko12345
3. jún 2017

@luta13dakujem pozriem sa na ten cajik.No potom sa musis ozvat ked tu budes 😉....

archanjel007
3. jún 2017

@kotatko12345 a brusko ako rastie?

archanjel007
3. jún 2017

Brusko 15 tyzden 🙂

luta13
3. jún 2017

@kotatko12345 to sa dohodneme potom...Posli mi do FB cislo na Tvoj mobil, ja Ti tam potom napisem svoje a ked budem na SK uz, tak sa Ti ozvem a dohodneme spicha na chvilku...Ved byvas 5 minut od nasich 😉...Nemam Messenger, ani ziadne ine "kraviny" novodobe...Kupila som si len dochodcovsky mobil, na sms-ky a volania...Ked som na PC vybavim si tu co potrebujem a ked PC vypnem mam pokoj...Inak by som bola cele dni na nete 😂 a to nemozem, ked mam deti 😉

luta13
3. jún 2017

@archanjel007 Pohladkaj ho za mna 😘 ...Majte krasny vikend 😉

luta13
3. jún 2017

@sunflower28 vidim tam dusika 😉...Testuj po vikende, kedze si pisala, ze testy nemas doma...Verim, ze budu uz viditelnejsie // 😉...Drzim silno palceky...Hod potom fotecku...
@erickatt kuk 😉

kotatko12345
3. jún 2017

@luta13 Ok.poslem ti cislo na Fb 😉

amelie2017
3. jún 2017

@candies tak to si mala riadne stastie..🙂 a neboj, rovnake budes mat aj ma statniciach.

luta13
3. jún 2017

@kotatko12345 o.k. ja teraz na FB nejdem, mozno poobede, ked bude moj drobcek spat, potom Ti odpisem...Teraz mu idem napustit detsku vanicku na dvor, nech sa trosku vymaca...Starsi syn je s mm na kupku, nam sa nechcelo ist - teda mne nie - nemam oholene nohy 😂 a nemam zaujem si ich kvoli kupku dnes holit 😉...zatial papa😅

kotatko12345
3. jún 2017

@archanjel007 Ahojky.no brusko mam taketo 😉

luta13
3. jún 2017

@sunflower28 skus testik Lady max ak mas mozost si ho zohnat 😉

luta13
3. jún 2017

@kotatko12345 pohladkaj toto krasne brusinko za mna - pekne Ti vytrca - do spicu ide, co? Tipujem chlapceka a aj Ti ho prajem, nech mas trosku modrej aj doma a tato nech si ma s kym "zakopat" loptu 😀

archanjel007
3. jún 2017

@luta13 u mna naco tipujes🙂

kotatko12345
3. jún 2017

@luta13 hahaha .no uvidime....ale teraz ma aj napina a je mi tazko.a pri natalke vobec..tak som zvedavaa 😍😍

olylili
3. jún 2017

@luta13 moje chlapciatko mi tak dnes kolienka ukazuje zase sa potočil a len čikutka 😀👶👣👣👣

kotatko12345
3. jún 2017

@luta13 no pekne ja by som si za sekundu oholila...mi ideme dnes alebo zajtra konecne napustat bazen ...

biann
3. jún 2017

Ahojte slečny, prosím vás čo si myslíte o mojom teste? Na fotke to není moc vidno, na živo je tam bledunko ružová čiarka.. Ďakujem 🙂

kotatko12345
3. jún 2017

@luta13 Minuly rok zacali sme napustat a kazdy den viac vody lebo mala sa bala este hlbokej tak postupne..

kotatko12345
3. jún 2017

@luta13 3,66x1,20m

kotatko12345
3. jún 2017

@biann skus Lady Max.tam to bude urcite vyraznejsie ak si tehu 😉

kaki221
3. jún 2017

@archanjel007 to viem....len sestrička ma takto objednala s tým,že už by mohlo byť niečo vidno......dbes je to dva týždne čo mešká,tak snáď v utorok už bude vidieť😉...veľmi sa teším na ten okamih😊

archanjel007
3. jún 2017

@kaki221 ano uz bude vidiet aj srdiecko🙂

archanjel007
3. jún 2017

@olylili nadherne toto je krasne fajne sa vyvalujes moja len si lezkaj ja uz sa tiez nato tesim co myslis prve pohyby prvorodicka 20 tyzden ci skor?

jjuulliisskkaa
3. jún 2017

Ahojte, som 10dpo, cez obed som si skusila urobit testik. Viem, ze je neplatny, no ta druha ciarka ma potesila 😄

trblietava
3. jún 2017

@luta13 dakujem aj tebe pekny slnecny vikend 😉 ja uz ani nemam silu si z toho nieco robit cakam na mrchu a padam na laparku cim skor nech sa aj ja vytesujem z // 🙂 dufam sa dockam niekedy

trblietava
3. jún 2017

@sunflower28 sanca tam je vzdy 😉ale ja si myslim ze nam to vide az po laparke mam taky pocit, a testovat skusim este v den ms ked nedostanem to je o 3 dni a ty kedy ,, necakas,, mrchu?

erickatt
3. jún 2017

@luta13 zdraviim

erickatt
3. jún 2017

@jjuulliisskkaa prečo neplatný