Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kotatko12345 no pri Arene, od svetelnej krizovatky smerom hore kopcom cele je Spartakovska 😉...Nevadi, ked tam uz robit nebudes, stretneme sa inde 😉...Ja budem v TT od zaciatku augusta asi 3 tyzdne...Cajik mozes kludne pit aj ten, co je uceny pre kojace matky - kupis v DM - obsahuje fenikel, rascu, aniz a citronovu travu tusim...No precitaj si najskor na krabicke, co je k nemu pisane, ci je predsalen vhodny pre tehulky...Ja som ho pila len obcas, nie kazdy den, lebo fenikel a aniz nie su odporucane pit kazdy den pocas tehulkovania 😀
@luta13dakujem pozriem sa na ten cajik.No potom sa musis ozvat ked tu budes 😉....
@kotatko12345 a brusko ako rastie?
@kotatko12345 to sa dohodneme potom...Posli mi do FB cislo na Tvoj mobil, ja Ti tam potom napisem svoje a ked budem na SK uz, tak sa Ti ozvem a dohodneme spicha na chvilku...Ved byvas 5 minut od nasich 😉...Nemam Messenger, ani ziadne ine "kraviny" novodobe...Kupila som si len dochodcovsky mobil, na sms-ky a volania...Ked som na PC vybavim si tu co potrebujem a ked PC vypnem mam pokoj...Inak by som bola cele dni na nete 😂 a to nemozem, ked mam deti 😉
@archanjel007 Pohladkaj ho za mna 😘 ...Majte krasny vikend 😉
@sunflower28 vidim tam dusika 😉...Testuj po vikende, kedze si pisala, ze testy nemas doma...Verim, ze budu uz viditelnejsie // 😉...Drzim silno palceky...Hod potom fotecku...
@erickatt kuk 😉
@luta13 Ok.poslem ti cislo na Fb 😉
@candies tak to si mala riadne stastie..🙂 a neboj, rovnake budes mat aj ma statniciach.
@kotatko12345 o.k. ja teraz na FB nejdem, mozno poobede, ked bude moj drobcek spat, potom Ti odpisem...Teraz mu idem napustit detsku vanicku na dvor, nech sa trosku vymaca...Starsi syn je s mm na kupku, nam sa nechcelo ist - teda mne nie - nemam oholene nohy 😂 a nemam zaujem si ich kvoli kupku dnes holit 😉...zatial papa😅
@archanjel007 Ahojky.no brusko mam taketo 😉
@sunflower28 skus testik Lady max ak mas mozost si ho zohnat 😉
@kotatko12345 pohladkaj toto krasne brusinko za mna - pekne Ti vytrca - do spicu ide, co? Tipujem chlapceka a aj Ti ho prajem, nech mas trosku modrej aj doma a tato nech si ma s kym "zakopat" loptu 😀
@luta13 u mna naco tipujes🙂
@luta13 hahaha .no uvidime....ale teraz ma aj napina a je mi tazko.a pri natalke vobec..tak som zvedavaa 😍😍
@luta13 no pekne ja by som si za sekundu oholila...mi ideme dnes alebo zajtra konecne napustat bazen ...
@luta13 Minuly rok zacali sme napustat a kazdy den viac vody lebo mala sa bala este hlbokej tak postupne..
@luta13 3,66x1,20m
@biann skus Lady Max.tam to bude urcite vyraznejsie ak si tehu 😉
@archanjel007 to viem....len sestrička ma takto objednala s tým,že už by mohlo byť niečo vidno......dbes je to dva týždne čo mešká,tak snáď v utorok už bude vidieť😉...veľmi sa teším na ten okamih😊
@kaki221 ano uz bude vidiet aj srdiecko🙂
@olylili nadherne toto je krasne fajne sa vyvalujes moja len si lezkaj ja uz sa tiez nato tesim co myslis prve pohyby prvorodicka 20 tyzden ci skor?
@luta13 dakujem aj tebe pekny slnecny vikend 😉 ja uz ani nemam silu si z toho nieco robit cakam na mrchu a padam na laparku cim skor nech sa aj ja vytesujem z // 🙂 dufam sa dockam niekedy
@sunflower28 sanca tam je vzdy 😉ale ja si myslim ze nam to vide az po laparke mam taky pocit, a testovat skusim este v den ms ked nedostanem to je o 3 dni a ty kedy ,, necakas,, mrchu?
@jjuulliisskkaa prečo neplatný

@amelie2017 dakujem za povzbudenie :D uvidime och ..... ja svadbu planujem rok.len povodne mala byt 9.9. vsetko som mala objednane a zistili sme ze budeme traja :D tak za vikend som to stihla vsetko prehodit na 10.6. ... mala som z pekla statsie vsetci dodavatelia mai volne ten vikend :D pan boh stal pri mne asi 🙂)))
@luta13 dakujem ti mojko 🙂)) ja sa este ucim :D vana bude vecer a svadby sa uz neviem dockat 🙂 potom Vam sem hodim aj fotku ved vy ste take zlaticka 🙂 ked viete povzbudit aj poradit mimo temu Dusikov :D ja som uz v 19tt a stale sem rada chodim 🙂