Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lela123 to je original
@mimusa1997 či to nieje top test?
@mimusa1997 také zvláštne svetlo, niečo slabulinke sa mi tam marí, koľko dní po ovulke si
@lela123 2 den ale citim sa riadne zvlašne :/ ak tak urobim lepšiu foto alebo zajtra urobim druhy trest
@matka295 ja cakam na mrchu a tak sa pojdem objednat koli tomu ze som mala dost nepravidelne cykly tak sme sa takto dohodli s dr 🙂 a dnes som 31DC ms by mala dojst o 2 dni pravdepodobne aj ked si nie som uplne ista lebo som robila ovu testy potom zas nie a tak..vcera rano tehu test biely ale vecer som mala 1razove spinenie tak sa asi rozbieha ale dnes nic tak neviem..uvidime 🙂 dalsi tehu testik spravim az toho 6.juna rano v den mrchy.ale ja uz som pripravena na laparku uplne takze fakt cakam na ms doslova 😀 nech to mam sa sebou..a ty si kolky dc? Testik? 😉
@mimusa1997 no to je ešte skoro. To najskôr 10 dní po. To, čo tam potom vidím, neviem čo je. A si si istá ovulkou, že bola vtedy?
áno som si ista
@mimusa1997 no tak potom počkaj ešte. Ak sa zadarilo,to sa musí najskôr uhniezdit. A to trvá aj viac ako 10 dní 😉
@trblietava to je dobre že si sa pripravila na laparku ja som sa tiež pripravovala. Stres nerobí dobrotu. Bodaj by si sa jej vyhla a mala // 😇
@matka295 dakujem

@petka9 Ano je vidiet slabu //😉
@amelie2017 moja uvidim po tomto drobcovi lebo tych 4 som sla rodit s takymto bruškom. Ale uz okolie sa pyta kedy a ked poviem,ze až v oktobry neveria 😁
@nina4 no to si mala stastie ako moja mamina..ta ked sla 3. rodit tak ju vyhodili z nemocnice, co vobec nemala brusko. Vraj nie su navstevne hodiny. Ani mne neveria, ze az v decembri..Myslia si, ze uz v lete..hehe..🙂 ale nech..🙂
Ahojte dievčatá tak dnes zas pohotovost sppinila som ale nevidel nic extra len ze gestacni vak je mensi o 2 mm jak pred tyzdnom co to znamena.. Som v 6tyzdni.. Podla crl ma plod 6 mm ale na foto to pripnem ani nevidim moc ten plodik.. (Mimochodom velmj zle to odfotil na sone) moja gynekologicka mala podozrejnie ze minulu nedelu mi zle odmerali na pohotovosti gestacni vak a plod.. Ci moze byt E pred tyznom mal gestacni vak 13,8mm a dnes 11,4mm a plod minuly tyzden 2,mm a dnes 6mm? Ten plod sedi ale ten gest. Vak ma znepokojuje dakujem dopredu za kazdu radu
@leonela12 ja ked som bola 6+5tt tak vak mal 14.7mm 😉
Ahojte dievcata potrebujem radu dnes som si urobila 2testy a mam tak slabu ale zretelne viditelnu ciarku na obydvoch testoch myslite ze som tehotna?
@kotatko12345 tak si myslíš ze je to v pohode? Minulu nedeľu mi na pohotovosti napísala podla mier 6+3 a dnes 6+1 tak nechápem ci sa to neodmeralo minulu nedelu zle.. A akcia srdiečka nebola pritomna..
@trblietava moja aj tebe držím palčeky na //
@leonela12 a terqz je tam.akcia?
@kotatko12345 a velkost plod mal?
@leonela12 moj nazor je ze mohli ti len minulu nedelu zle pomerat vobec sa neznervoznuj ja si myslim ze je vsetko ok a to srdiecko?
@archanjel007 nie nebola este akcia pritomna
@leonela12 to nic ona ma cas tak 6plus5 az 7 tyzden bud pokojna je to ok tie merania niesi celkom presne a ak plod sedi ziaden strach akurat vyloz nohy kyselina listova a odych

@mimusa1997 daj originál. Tento mne pekne ukazoval už na 12 deň po ovulke