Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@alilka ja moja stale tak isto. V piatok som sa dozvedela termin operacie kolena znova mi ho idu operovat menit chrupavku takže tehu budem musiet odložit až po operacii 7.7. ma to čaka tak potom ked budem.ok.
@butterfly333 aaaa tak to mi je ľúto..😕 ale možno práve to bude to čo tá posunie ďalej a otehotnies ani nebudeš vedieť kedy 😉 každopádne ti držím palce 😉
@archanjel007 no pockam,ale bol biely uplne az po chvilke sa takto zlial. No zajtra asi pojdem kupit dalsi 😂. Ale picha ma v lavo v podbrusku ako keby som ovulku mala,ale to je hluuupost. No tento mesiac som z mojho tela uuuplne mimo
@alilka dakujem moja tebe praje skore tehu nech sa zadarí do štastneho konca.
Ahojte. Chcem sa poradiť. Pred troma mesiacmi mi zomrel chlapček in utero v 31.tt. momentálne sa veľmi nesledujem, nechávame to s mm na prírodu. Milovali sme sa minulý utorok, to bol 12DC, dnes som 18. deň a celý deň má pobolieva v podbrušku. Nie ako pri ovulke, to mám skôr bolesti na jednej strane. Skôr v strede, ako pred mrchou ale tu čakám až koncom budúceho týždňa. Stretli ste sa s tým? Môžem mať rozhadzany cyklus alebo je to uhniezdovanie? Či na to ešte skoro? Ospravedlňujem sa za dlhú správu, len po Tom čo sa stalo sú to trochu aj nervy
Ahojte,tak som tu opat a pisem roztrasenymi rukami,pretoze tentokrat sa mi skutocne objavila jemne ruzova druha / a ja stale neverim...testovala som dnes ked som prisla z roboty (17.30) testikom ForYou 20mlU...Vidite ju tam aj vy,kocky? Prosiiim velmi pekne o podporu lebo neviem ci mam plakat ci sa smiat...Bol by to zazrak po takej dlhej dobe snazenia...Dakujem dopredu vam vsetkym,co mi odpisete...🙏 😘

@snazilka12345 no jarsné, neboj sa. Keď máš takéto testy, je to jasné. A už ti meškajú?