Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 ja som taka stoho mimo nemozem tomu uverit
@snazilka12345 jasné že si tehulka gratulujem 😘
@snazilka12345 tak ver gratulujem a prajem všetko dobre.🤰
@butterfly333 ahoj. 😉 A ty si ako na tom?pokročilá si niekam či nie?😊
@snazilka12345 koľko ti mešká?
@snazilka12345 no super tak už nepochybujes že si tehulka však 😘
@prskavka2223 týmto testom sa to stáva často
@alilka ja moja stale tak isto. V piatok som sa dozvedela termin operacie kolena znova mi ho idu operovat menit chrupavku takže tehu budem musiet odložit až po operacii 7.7. ma to čaka tak potom ked budem.ok.
@butterfly333 aaaa tak to mi je ľúto..😕 ale možno práve to bude to čo tá posunie ďalej a otehotnies ani nebudeš vedieť kedy 😉 každopádne ti držím palce 😉
@prskavka2223 chybny uvidis on vyschne
@kaki221 nic nevidim ale tie testy robia duchov
@archanjel007 no pockam,ale bol biely uplne az po chvilke sa takto zlial. No zajtra asi pojdem kupit dalsi 😂. Ale picha ma v lavo v podbrusku ako keby som ovulku mala,ale to je hluuupost. No tento mesiac som z mojho tela uuuplne mimo
@alilka dakujem moja tebe praje skore tehu nech sa zadarí do štastneho konca.
@prskavka2223 a teraz po vyschnuti ako vyzera?
@ala82 takto momentalne
@prskavka2223 je chybny alebo premoceny.budes musiet spravit iny.
Ahojte. Chcem sa poradiť. Pred troma mesiacmi mi zomrel chlapček in utero v 31.tt. momentálne sa veľmi nesledujem, nechávame to s mm na prírodu. Milovali sme sa minulý utorok, to bol 12DC, dnes som 18. deň a celý deň má pobolieva v podbrušku. Nie ako pri ovulke, to mám skôr bolesti na jednej strane. Skôr v strede, ako pred mrchou ale tu čakám až koncom budúceho týždňa. Stretli ste sa s tým? Môžem mať rozhadzany cyklus alebo je to uhniezdovanie? Či na to ešte skoro? Ospravedlňujem sa za dlhú správu, len po Tom čo sa stalo sú to trochu aj nervy
@kaki221 tieto testiky duchuju
Ahojte,tak som tu opat a pisem roztrasenymi rukami,pretoze tentokrat sa mi skutocne objavila jemne ruzova druha / a ja stale neverim...testovala som dnes ked som prisla z roboty (17.30) testikom ForYou 20mlU...Vidite ju tam aj vy,kocky? Prosiiim velmi pekne o podporu lebo neviem ci mam plakat ci sa smiat...Bol by to zazrak po takej dlhej dobe snazenia...Dakujem dopredu vam vsetkym,co mi odpisete...🙏 😘

@snazilka12345 no jarsné, neboj sa. Keď máš takéto testy, je to jasné. A už ti meškajú?