icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

monicka9
25. aug 2014

@kristinka28 ahoj skús poslat foto testov sem kukneme na to😊

monicka9
25. aug 2014

@kristinka28 aha no uz vidím.. No mne sa zdá ze dosť dobre vidiet druhu ciarocku😊 kolko ti mešká? Alebo ako to je s tebou? Máš aj fotky iných testov napríklad dnešných ranných??

misaelka
25. aug 2014

@kristinka28 nie rezignovala som aspon na tyzden na testovanie. bolia ma prsia brucho ma picha raz napravo jak nalavo bolestin jak pred ms tak sio myslim, ze mimi je tam bez ohladu na to, co ukazuju testy.

kristinka28
25. aug 2014

@monicka9 nie este neskusam bojim sa ze nic nebude ,,,sledujem bazalnu teplotu tak ak budem mat volno skusim kupit testik

kristinka28
25. aug 2014

@misaelka tak drzim palce nech uz budu silne daj potom vediet 🙂

lucinka0503
25. aug 2014

@kristinka28 Ja si myslím,že je to tam 😉 Určite sa nemusíš ničoho báť 😉 Bazálku máš akú?

kristinka28
25. aug 2014

@lucinka0503 bazalna pred mrchou 36,7,36,8,36,6, potom prisla cudna mrcha aj pocas mrchy som mala taku istu bazalnu aj po ukonceni tej cudnej mrchy je rovnaka ,,36,6,rano alebo 36,7 nemeni sa neje to cudne mrchu som mala 18,8,a skoncila 21,,22

monicka9
25. aug 2014

@kristinka28 kolko ti mešká menzes?? Posielam fotky mojich duchov na fialovych mamatestoch ktorých som robila 24dc, 25dc,26dc a 27dc tak skús porovnat😊a potom uz výraznejšie ciarocky uz po vymeskani menzesu

kristinka28
25. aug 2014

@monicka9 pekne su no dufam ,ze aj ja sa raz dockam takych testikov oz ciarkov ,,,ne nemeska som ju mala ale cudnu ,,,

lucinka0503
25. aug 2014

@kristinka28 Vyskúšaj testík a uvidíš na čom si.Máš aj nejaké príznaky?Myslím bolesti pŕs,podbrušku a pod.? Viem,že sa bojíš sklamania ak na testíku nebude druhá / ,ale takto máš v hlave len nádej a trápenie.Ak tam nebude,pôjdeš k dokymu na kontrolu a ak je vsio v poriadku hopsa na ďaľšie snažilkovanie sa 😉

monicka9
25. aug 2014

@kristinka28 aha no tak len čakať a vyskúšať neskôr testik... No duuuufam ze v mojom prípade to konečne po skoro2 rokoch vyjde... Som aj po troch potratoch tak by toto tehu uz mohlo vyjst verím tomu.. Ak menzes nepríde ( ak sa plod udrží) tak k Dr. Pojdem asi budúci tyzden nech uz je vidiet okrem vacku aj plodik😊 držím ti palce nevzdavaj sa🍀

monicka9
25. aug 2014

@lucinka0503 5 detickek? No naaaaadhera👍👍👍 vždy to bol moj sen len som po dvoch sekciach uz ani tretie mi nedoporucocali ale velmi tuzim mat este 1-2 detičky uz mam dve😊

reva6
25. aug 2014

Jooj baby ... no na nervy ... posledny test co mam... 25 dc... a test sa mi nejak rozpil alebo co ..... po zaschnuti vyzera takto..... prsia v jednom ohni ..obrovske.. ja uz neviem......

monicka9
25. aug 2014

@reva6 ma tomto nevidno ciarocku ale máš este pred menzesom tak to nie je stratené este čiarka moze byt😊

kristinka28
25. aug 2014

@reva6 nieco slabucke je tam pockaj este

lucinka0503
25. aug 2014

@reva6 No podľa mňa to je len kanálik,viď.upravené foto ☹ Nie je to ako u @kristinka28 ,ona tam má náznak ružovej / .

reva6
25. aug 2014

ono asi 2 strany dozadu co som davala som mala ducha .. mam tie testy tuna ... su tie ciarky aj ruzove... dnes som cakala trosku ze to bude vidno uz ... ale test sa mi cely rozpil.... tato fotka je fotena teraz to je o 12 a test som robila asi o 9 z ranneho..... hmmmm neviem...... som zo svojho tela jelen.... fakt..... uz ani testy nemam ... stredu alebo stvrtok mam dostat ak nee v piatok si vybehnem na krv.... a bodka.... ale aj minule... mi meskali 4 dni .. testy pozityvne a ked som zacala krvacat krv negativna uz .. vravim moje telo je uz pripad pre vedcov haha :D

reva6
25. aug 2014
lucinka0503
25. aug 2014

@reva6 Hm,pozrela som si tie predošlé testy a na jednom sa tam niečo mááálinko črtalo,ale fakt,že až po úprave foto to bolo vidieť,ale neviem či je dobré dávať falošnú nádej,ale u každej to je rôzne,ja som mala vždy na všetkých testoch aj 5dní pred MS koľajnice.Myslím si,že vo Vašom prípade MS príde ☹

bailina
25. aug 2014

ahojte chcela by som vediet,ci aj vidite ducha 🙂

reva6
25. aug 2014

@lucinka0503 no inak aj ja si myslim..... kazdopadne dakujem za nazor..

lucinka0503
25. aug 2014

@bailina Úprava foto-niečo malé sa Vám tam rysuje 😉

bailina
25. aug 2014

@lucinka0503 dufam ze hej 🙂 len nechapem jednej veci robila som si dva obycajne testy kazdy rano a videla som tam ducha tento test je dnesny a robila som si aj clearblue ale nie hned z ranneho mocu a vyslo mi - takze neviem co si mam mysliet ale na obycajnych testoch tam vidim ducha.... menstruacia mi meska 12 dni

lucinka0503
25. aug 2014

@bailina Fúúú MS mešká 12dní?A na ostatných testoch máte / akú?No neviem,možno ste mali ovulku posunutú alebo by som na Vašom mieste určite zašla k dokymu,nech sa na to pozrie 😉

bailina
25. aug 2014

prvy test som si robila 21.8 druhu ciarku som videla ale len uplne slabunku dnes rano som si spravila dalsi test tak som hned odfotila a spytala som sa pre istotu mojej kamaratky ci tam nieco vidi a ona ze vidi ale iba takeho ducha ale ze vidi tu ciarku 🙂 menstruaciu mavam nepravidelnu ale az takto dlho mi nemeskala nikdy... moj doktor mi poradil uzivat inofolic kedze sa nam nedarilo a ten uzivam uz skoro dva mesiace...

monicka9
25. aug 2014

@reva6 to s tým krvácaním po pozitívnych testikoch znamená ze sa plod neudržal a odišiel s meskajucou menstruaciou.. Stalo sa mi to 3 x .. Krásne pozitívne testiky a po tyzdny menzes prvý den aj dosť silný ci ze plod neudržal a odišiel spontánne. Tak to v prírode chodi neboj ked bude plod silny tak sa udrží a teba caka krásne tehulkovanie😊vsetko je tak ako ma byt😊 miminko príde určite v správny cas🍀🍀🍀

reva6
25. aug 2014

@monicka9 noooo urcite mas pravdu ze pride v spravny cas... co asi tento mesiac ani nebude... prave sa dostavila mrcha....... 3 dni skor...... uzasne! :/

monicka9
25. aug 2014

@reva6 mozno to vyjde uz budúci mesiac drziiiiiim ti palce🍀

zuzanka2211
25. aug 2014

@monicka9 Ahoj 🙂 Tak je teda zatial vsetko oki, velmi sa tesim, z krvi sa jednoznacne potvrdilo tehotenstvo na zaciatok 5.tyzdna. Dnes by to malo byt 5tt+1 ako som hovorila, lenze ja som mala ovulku o dva dni neskor tak je mozne ze som 4tt+6 🙂 Dala mi vit.E a tiez ten Duphaston.. No a uz som vyradena z jej evidencie, takze najblizsie idem k lekarke uz v BA 10.9. 🙂
Takze aj u teba vsetko oki, velmi som rada, nech nam to vyjde!!! 🙂
Budes si aj dalej robit testiky? Ach ja sa tesim ako ho uvidim 🙂 Kedze to zazivam v podstate prvykrat.. 🙂
Inak zvlastne je, ze predtym ako som mala potrat, som bola u lekarky ked mi meskali kramy asi 2 tyzdne a hodnotu hcg som mala 167... (mam doma kartu tak som si to kukla..) a teraz ked mi meskaju tyzden aj 2 dni mam hodnotu 902 🙂

monicka9
25. aug 2014

@zuzanka2211 jeziiiš tak sa teším velmi, velmi ti to prajem😊super ze je vsetko v poriadku, to bude tvoje prve miminko držím palce👍tak my sme hádam podobne na tom čo sa týždňov týka len ja musím este k Dr.... Ano testovat budem naďalej aby som videla ze ciarocky su tvavsie a tmavsie a potom sa uz vyberiem aj ja dakedy k Dr.😊 Papam kyselinu listovu a uz mi prídu kapsulky z mŕtveho mora (izraelske čisto prirodne) na posilnenie maternice, zregenerovanie, to su take po potrate aj na udržanie plodu to musím papať tak čakám a začnem uzivat😊pri oboch tehu som brala tieto😊 tak sa držať a ozvi sa čó máš nové. Ja sa cítim dobre len brucho mam hrozne nafuknute ako v 5. Mesiaci vypadam😄 tento tyzden si kupim aj digitalny blue clear tak potom sa ozvem aj s foto😄