Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Tento tyzden budem testovat aj ja..
@tonjadabik2 aj ja skusim asi piatok ak dovtedy vydrzim ...stale som taka neista ci som ci nie 😀
@adrika1409 aj ja stale premyslam..cakam kazde rano na teplotu..asi az v nedelu budem testovat. A mozno uz v piatok
@tonjadabik2 ja uz tyzden citim zvysenu teplotu aj teraz asi mam, aj oci mam leskle ako keby som mala byt chora aj trosku zimnicu mam
@adrika1409 ja bazalku myslim..odmeraj si rano a budesnvediet.ja som mala zimnicu minuly.mesiac
@adrika1409 ahoj.a koľko DPO si?aj ja sa chystám testovať tento týždeň 😁
@alilka kedy testujes? Ja koncom tyzdna..som 5dpo
@tonjadabik2 ešte neviem presne kedy .ja som 7dpo..
@alilka tak v piatol nie? To uz budes 10dpo.. Ja asi v nedelu..sakra zrovna na prijimani..snad nedojde..budem mat biele na sebe heh 😇
To co som napisala..som myslela na ms..az v pondelok..mozno..uvidime ale v nedelu mame prijimanie
Ahojte dievcata tehulky...kolko ste uz pribrali?? ja momentalne -2kg
@alilka cca 13 dpo som a za dva dni by mala dojst mrcha a kedy testnes? Ja si musim ist kupit este test ...
@kotatko12345 ja do teraz 3 kila
@tonjadabik2 a kolko by mala byt ta bazalna teplota a kde si ju mam zmerat ako obycajnym dygitalnym teplomerom? Este som to neskusala tak neviem...
@kotatko12345 ja som v takom týždni schudla 4kg
@archanjel007 No tak to je super....ja zatial kedze mam novu pracu a beham tak -2kg dole...som zvedava dalej 😉
@olylili si aj zvracala?? ale ved ty mas nozicky tenucke vsetko ti slo urcite len do bruska 😉
@kotatko12345 ale tak ved brucho rastie tak asi vsetko co prijimas tak ide drobcovi teraz si ktory tyzden?
@kotatko12345 zvracala kazde ráno do 16tt a celodenné nevoľnosti aj v noci
@archanjel007 ano ano.v piatok by som mala byt ako to Dr prepocital 11+3tt
@olylili tak ja nezvracam ale tazko mi je kazdy den...
@kotatko12345 ta uvidis ze co ta budem drzat palce ides len na testy ci aj k lekarovi teraz urcite uz budes mat tehu knizku
@kotatko12345 11+3 už si objednaná na prvotrimestralny screening? Ja som bola v 11+0
@kotatko12345 a lekar ti nevysvetlil ze v aprili si bola 6plus 5?
@jjuulliisskkaa nieco sa mi tam rysuje uz meska🙂
@jjuulliisskkaa ja nič nevidím,13dpo by už malo niečo vidieť ale pokiaľ nieje MS tak ešte je nádej
@archanjel007
Myslis? 😍 Este nemeska, maju prist zajtra, pozajtra, alebo v piatok. No podbrusko boli uplne ako pred ms, tak uz len cakam :(
@adrika1409 13dpo?to si uz dávno mohla testnut 😁 a bt ti nenapovie nič pokiaľ ja nemeras celý mesiac 😉 ja buď testnem vo štvrtok alebo v sobotu 😁

@adrika1409 je to taaaam Gratulujeeeeeem 👶