Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@olylili ja vobec netusim takze potom mi poradis v novembri🙂
@archanjel007 ja som už zabudla len viem že aj ja som niečo vybavovala 😀
@adrika1409 pekne viditeľná slabá druha čiarka blahoželám 😊
zajtra drxte palceky idem na glukozovy test a na poradnu!nech je vsetko ok!dakujem
@adrika1409 verím a držím.palce aby to tak bolo ☺
@archanjel007 Moja nerobia vsetci doktori rovnako...😉 mne da teraz v Piatok....tak sa tesim....
@kotatko12345 a ty robis v MC donald?🙂.....ked si tehu?...to sa nebojis o to male?
Dievcata,ako vam robil lekar ultrazvuk v 10.tt?? Zo spodu,ci uz cez brusko???
@kotatko12345 hej to je pravda ta uvidis
@milasik10 mne z vrchu zo spodu nie a tebe?
@domci1203 ano robim...ale neprenasam tam nic tazke.iba zemle obkladam.😉 ale v piatok im to uz oznamim..
@milasik10 mne 9+4tt este zo spodu..
@kotatko12345 tak aspon,ze tak🙂 Ale i tak musis byt narobena a unavena 🙂....ved tam sa premelie xy ludi za den🙂 a brusko rastie daj foto ako ste podrastli🙂
@kotatko12345 9plus teraz ci 16 maja ked si bola 9plus4🙂
@domci1203 no tak ja robim od 9:00-14:00 aspon ze sa tak dalo vybavit...nohy ma dost bolia...som tam cca 2tyzdne a uz som schudla 2kg.jedna kamoska tam robi a ona vie ze som tehulka tak tazke veci robi ona zamna..ale povedala ze v piatok im Musim uz dat vediet...
@archanjel007 vtedy ked som bola...
@olylili Konecne ze uz cez brusko bude robit ..dost neprijemne to bolo ked robil z dola...😂
@kotatko12345 no to by si mala. Lebo aka kolvek praca v kuchyni ci v mc alebo niekde inde je narocna🙂....a ty este si tehulka tak cim skor povies tym.lepsie:) a ved uz musi byt vidiet aj ked mas volne tricko ze ti vytrca brusko🙂
@kotatko12345 tak tebe ešte neviem podľa toho aký veľký je plod
@domci1203 ved jasne..ved minule mi bolo zle ked som to meso grilovala tak verim tomu ze nieco tusia..tak som zvedava co povie Sefko ked mu to poviem...
Tu je brusko..nedavno som papala...😉
@kotatko12345 noo už ho maš krasne 🤰
@butterfly333 dakujem ..no uz dost velkee...mala mi ho stale hladka a pusinkuje.
@archanjel007 tak ja som bola naposledy pred mesiacom aj nieco a to robil zo spodu. Zajtra idem preto som zvedava,ze ako to bude... ale ved sestricka mi snad povie,ze ci sa mam vyzliect ,ci nie 😁
@kotatko12345 fuuuuha také som mala v 16tt

@archanjel007 aj môj bude lietať len na niektoré formality treba teba