Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@barborapavlikova neboj moja vybehne aj ja mám tuk ale už vidieť že narástlo zo začiatku rástlo rýchlejšie teraz tak normál 😘
@luta13 dnes som skusila este jeden test. Ciarka vyzera ze je ale vobec nesilnie a uz by mala byt podla mna viditelna 😥😥 takze z toho asi nic nebude 😭😭
@karmela zo začiatku rástlo rýchlo? Ja som to mala práve naopak. Nič, nič a posledné dva týždne pred pôrodom som sa neskutočne zväčšila..
@jjuulliisskkaa taketo cosi som mala cca pred mesiacom a mrchana dosla.. drzim palce, nech to nie je aj tvoj pripad
@ikonica dakujem 🙂 no ocakavam mrchu aj ja, test slaby, ani priznaky nemam:(
@ikonica
Mrska prisla nacas?
Baby dostala som clostyl a mam ho brat 2-5 den jednu tabletku. Avsak doktork mi povedala ze za zaciatok menstruacii sa pocita aj spinenie a kedze ja spinim 3-4 dni pred mrchou som zmetena a neviem ako to brat. Nejake rady?
Ahojte kovky moje,rano som vam pisala,ze som zacala spinit....cakala som,ze milostiva sa mi rozbehne,ale nic!😱 Brusko ma pobolieva len trosicku...tak som skusila test...vrchny je dnesny (nechtiac som do neho zasprtla nechtom 😊) a spodny je ten spred dvoch dni,na ktorom ste nieco videli...tak co poviete? Lebo ja tam nieco vidim a je to podla mna silnejsie ako minule...
@milasik10
@rebeka211
@luta13
@jjuulliisskkaa nacas
@trblietava ty si ako na tom? dosla milostiva ci nie?
@archanjel007 tak ako moja dnes si mala poradňu či? 😊👶
@olylili jasne rano o 7 mi vzala krv moc tlak a pondelok mam prist a uz k lekarovi;)
@archanjel007 jaaaaaj dnes tie odbery tak nech je všetko ok 😉
@soncita22 hnede spinenie? To som mala aj ja... sice nie ked mi mala dojst mrcha ale trosku neskor... ale kazda zena je ina,takze nemusi to nic znamenat 😉😉😉 drzim palce, viem presne ako sa citis... ked mi prvykrat vysiel maly duch,tak som na to vkuse myslela a testovala by som aj kazdu hodinu 😂😂😂
@soncita22 ja tam slabeho dusika vidim tiez...tak len nech tmavne,drzim palce
@kristinka95 z urciteho uhla pohladu,tam ciarocku vidim. Budem drzat palce,sama som zvedava ako to dopadne.

@milasik10 tak to je super správička grarulujem a prajem všetko dobre až do konca.🤰