icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

butterfly333
7. jún 2017

@milasik10 tak to je super správička grarulujem a prajem všetko dobre až do konca.🤰

karmela
7. jún 2017

@milasik10 super mojko som rada že ste Ok len tak ďalej..😊

karmela
7. jún 2017

@barborapavlikova neboj moja vybehne aj ja mám tuk ale už vidieť že narástlo zo začiatku rástlo rýchlejšie teraz tak normál 😘

kristinka95
7. jún 2017

@luta13 dnes som skusila este jeden test. Ciarka vyzera ze je ale vobec nesilnie a uz by mala byt podla mna viditelna 😥😥 takze z toho asi nic nebude 😭😭

miska_hryzka
7. jún 2017

@karmela zo začiatku rástlo rýchlo? Ja som to mala práve naopak. Nič, nič a posledné dva týždne pred pôrodom som sa neskutočne zväčšila..

jjuulliisskkaa
7. jún 2017

Ahojte, takze dnes 14dpo, trosku vytok, obcas bolest podbruska ako pred ms, minuly mesiac prisla 16dpo, takze mam asi este 2dni do ms. Testik lady max robeny teraz poobede (rano nestiham nic 😄). S pridanim kontrastu sa tam nieco objavuje, no neviem co.

ikonica
7. jún 2017

@jjuulliisskkaa taketo cosi som mala cca pred mesiacom a mrchana dosla.. drzim palce, nech to nie je aj tvoj pripad

ikonica
7. jún 2017

@milasik10 no niekto bude mat zurku na porodnici na silvestra :D

jjuulliisskkaa
7. jún 2017

@ikonica dakujem 🙂 no ocakavam mrchu aj ja, test slaby, ani priznaky nemam:(

jjuulliisskkaa
7. jún 2017

@ikonica
Mrska prisla nacas?

zuzanka_h
7. jún 2017

Baby dostala som clostyl a mam ho brat 2-5 den jednu tabletku. Avsak doktork mi povedala ze za zaciatok menstruacii sa pocita aj spinenie a kedze ja spinim 3-4 dni pred mrchou som zmetena a neviem ako to brat. Nejake rady?

soncita22
7. jún 2017

Ahojte kovky moje,rano som vam pisala,ze som zacala spinit....cakala som,ze milostiva sa mi rozbehne,ale nic!😱 Brusko ma pobolieva len trosicku...tak som skusila test...vrchny je dnesny (nechtiac som do neho zasprtla nechtom 😊) a spodny je ten spred dvoch dni,na ktorom ste nieco videli...tak co poviete? Lebo ja tam nieco vidim a je to podla mna silnejsie ako minule...
@milasik10
@rebeka211
@luta13

alilka
7. jún 2017

@zuzanka_h ja keď som brala vždy ma práve naopak upozornovala že prvý deň ms je prvý deň silného krvácania. 😉

ikonica
7. jún 2017
ikonica
7. jún 2017

@trblietava ty si ako na tom? dosla milostiva ci nie?

olylili
7. jún 2017

@archanjel007 tak ako moja dnes si mala poradňu či? 😊👶

archanjel007
7. jún 2017

@olylili jasne rano o 7 mi vzala krv moc tlak a pondelok mam prist a uz k lekarovi;)

olylili
7. jún 2017

@archanjel007 jaaaaaj dnes tie odbery tak nech je všetko ok 😉

biba12
7. jún 2017

@soncita22 hej niečo tam je🙂

milasik10
7. jún 2017

@ikonica hej, velmi sa tesim 😂 minuly silvester som ani nesnivala o tom,ze o rok budem takto 😁😁

milasik10
7. jún 2017

@soncita22 podla mna je na tom vrchnom ciarka silnejsia😉😉joj, velmi drzim palce aby to vysloooo... kup si kyselinu listovu a papkaaaj,nech pekne rastiee👍👍👍

matka295
7. jún 2017

@zuzanka_h ahoj no mne dala moja gynda tak isto brať clostil ale mne povedala že ms je až keď máš riadne krvácanie, lebo aj ja mám problém s tým špinením 😏 . Aká irónia každý lekár povie inak 😣

zuzanka_h
7. jún 2017

@matka295
@alilka
Dakujem.za odpoved. Asi budem cakat na riadne krvacaniem a nie len spinenie. ja zijem v Uk takze ich beriem.s rezervou :D

soncita22
7. jún 2017

@milasik10 myslis? 🙂 To by bolo super...a to spinenie nevesti nieco zle...? :( Skusim testnut znova tymto testom o dva dni...ak to vydrzim,samozrejme! :D Joj,taka by som bola stastna ak by mi to vyslo! 😊

milasik10
7. jún 2017

@soncita22 hnede spinenie? To som mala aj ja... sice nie ked mi mala dojst mrcha ale trosku neskor... ale kazda zena je ina,takze nemusi to nic znamenat 😉😉😉 drzim palce, viem presne ako sa citis... ked mi prvykrat vysiel maly duch,tak som na to vkuse myslela a testovala by som aj kazdu hodinu 😂😂😂

matka295
7. jún 2017

@zuzanka_h aj ja čakám na menzes mešká týždeň testy biele och..... 😣 Čakajme spolu 🤣😂

soncita22
7. jún 2017

@milasik10 no presne,take jemnucko hnede...mavam niekedy take pred milostivou,do vecera zvycajne dorazi ale dnes absolutne nic...len to spinenie sem-tam...a s tym testom,co som ja pouzila,mas nejaku skusenost,prosim ta? Vola sa ForYou...

blueivy24
7. jún 2017

Dnes sme boli na 4D sone❤ moj milacik je zdravy a ma 784g😍

kukurica77
7. jún 2017

@soncita22 ja tam slabeho dusika vidim tiez...tak len nech tmavne,drzim palce

kukurica77
7. jún 2017

@kristinka95 z urciteho uhla pohladu,tam ciarocku vidim. Budem drzat palce,sama som zvedava ako to dopadne.