Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@katuskamala vidim ducha, gratulujem 🙂
@fifitko25 pane bože... myslis???? mame tretiu inseminaciu za sebu, rok a pol sklamania... myslis?fakt?
@fifitko25 v skutocnosti to je vic vidiet. ale nemalo to vidiet na 27 dc teda den pred ocakavanou menstruaciu viac??? mna trapi ten otvoreny krcok. i ked nie som obornik... ale kazdy vecer (aj rano) si musim davat čipky a citim taku dierku
@katuskamala na teste je niečo vidiet no podla mojich skúsenosti s krčkom ked bol otvorený tak vždy sa dostavil menzes za 1-2dni... Aspoň na mne to mam tak odsledovane... A v den menzesu aj vždy klesne bazalnu teplota...
@monicka9 ja si teplotu ani krcok nesledujem no ked si davam tie cipky tak citim ci ide hore, ci dole a ci je viac alebo menej otvoreny. vcera vecer bol nižšie a viac otvoreny. tak na teste asi vidim len kanalik :(
@katuskamala pri syncekovi som si zavadzala utrogestan od 17DC, na 28 dc som mala peknu druhu ciarku, uz viditelnu, ovu bola asi na 13 dc... Krcok sa priznam, ze neviem ktore to je 😅 mne pomohlo meranie, ked sim maka bt vysoku, tak som testovala a pekne to silnelo. Urcite skus zajtra znovu, najlepsie mamatest alebo iny s citlivostou 10, len nie pepino, tie robia falosnych duchov.... Vyzera to nadejne 😉 niektorym zenam tehu testy neukazu hned kolajnice a su tehotne 🙂
@fifitko25 no ja mam pepino tento test.... :( ty si mala na 28 uz viditelnu, ja na 27 ledva viditelnu.. tak asi nic. ach do kelu
@katuskamala este nehadz flintu do zita, kup si iny test a zajtra skus znovu 😉
@katuskamala podla mna to neni kanalik lebo tato ciarka je ruzova 🙂 ako moja kukni vyzsie.. tak zopakuj o dva dni by mala byt silnejsia.. drzim palce
@katuskamala tu to máš cez viac filtrov 🙂
@ajkacovi ahoj. ano uz som ta špehovala 🙂 no ja som dnes uz 27dc a m mam dostat zajtra.... i ked samozrejme kazda zena je ina... kupim si ten mama test a ak zajtra nedostanem tak spravim si test pozajtra. i ked ma znepokojuje ten krčok (ten neoklameš) i ked zas so sledovanim krcka mam skusenosti iba take, ze si ho kontrolujem iba ked si davam čipky (t.zn. treti krat, kedze 3krat sme boli na iui)
@chmurkaxy zlataaaa 🙂 si sa vyhrala. ale teraz tam uz ozaj nie je nic vidiet... :/
@katuskamala čo si Pipi? Sak čiarka jak sviňa 🙂)
@chmurkaxy :D kde???? fakt tam nieco vidis? na teste vidim slabulinku ciarku. neviem vsak identifikovat co to je... asi len pockam tie dva dni a otestujem sa znova....
Ahojte osôbky 🙂 tiez studujem a hladam kazdy den duchov, ale naozaj to chce asi cas. Aj ked - v takychto situaciach je velmi tazke byt trpezliva...
Rada by som pridala svoju skromnu skusenost s testami, mam uz 4deticky. U druheho dietatka som proste vedela-citila ze som tehotna a testy stale negativne. Normalne som sa s testami dva tyzdne hadala ze ja mam pravdu a aj to tak bolo. Az po dvoch tyzdnoch investovania do testov zacali vyskakovat dve ciarky... Jo a otehotnela som 3dni pred mrchou. Muz bol dovtedy totiz na druhom konci sveta. Takze - nevzdavat sa do poslednej chvile 🙂
Vsetkym ''radobytehulkam'' drzim palce 😉
@novaadka no ved presne aj ja som tak chcela preto zr mi plod odisie tento aj minuly rok medzi 5-6tt tak som chcela pockat a netešiť sa predcasne ze ak naaahodou menzes pride a plodik sa neudrzi😣 ale dmes som si spravila digitalny test blue clear ten som chcela spravit az koncom tyzdna ale nevydrzala som no a ten mi tehotenstvo potvrdil krasne a este aj presne zobrazil 2-3tyzdne od oplodnenia tak ze 5tt😊sedi mi to aj podla tehotenskej kalkulacky,podla posledneho menzesu😊 no a taka som bola vytesena ze som utekala ku dr.sa objednat😃 tak zajtra rano idem na vysetrenie 8.30 .. No planovala som az o dake 1-2 tyzdne ale dako som nedockava... Sice akciu srdiecka este nebude vidiet ale aspon skontroluje plodik a zase tu moju zajvu po cisarskom v akom je stave😊
@novaadka kolky si tyzden podla menzesu?? Ides sa objednat? Zajtra dam vediet ako som dopadla u dr.😊 inac som sa pridala aj do sukromky; porody v aprili aby som si uz pritiahla to ze to tentokrat vyjde😊 inac toto bude dalsie miminko ktore sa mi narodi v aprili ako moje dve dcerky😂🍀🍀🍀
@zuzanka2211 tak nevydrzala som a zajtra idem ku gynekologovi na prve vysetrenie😊 podla tehotens.kalkulacky som v 5tt... Digi test potvrdil 2-3 tyzdne od oplodnenia👍

@monicka9 Aj mne vychádza na apríl 🙂 Som zvedavá, co povie doktorka podľa veľkosti malinkeho.