Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Zenicky, rozhodli sme sa s manzelom, ze si prestaneme davat pozor a pojdeme "na ostro". Drzte palce, abyvto tentokrat vyslo s uspesnym koncom. Ovulka by mala byt dnes-zajtra...
@ejuska2586 super nech sa podarí 🙂
Takze predsa len...1DC....😢
@ejuska2586 veľmi silno držím palce moja ❤️😘😍 ja verím že tento krát -tfuj tfuj tfuj úspešne až do krásneho konca 😚😙😗🤗😇
@adrika1409 neciem este..
@monikasel Gratulujem)presne ako u nas tiež po roku a pol testovania a všetjeho som si povedala dosť a vtedy to vyšlo😊 Veľa zdravíčka😚
@monikasel Gratulujeeeeem 👶
@ejuska2586 drzim palce😉
@bluebell0412
@matka295
@kukurica77
Ďakujem baby. Bude to boj, ale snáď to dáme...
@ejuska2586 napriek všetkému musíte obaja verit a nič zle si nepripustat ☺
@bluebell0412 Jasne, my verime. S tym nie je problem. Ale ked si predstavim, co vsetko ma caka, ak otehotniem, tak mam trosku strach. Ale aspon vieme pricinu, preco som predtym potracala.
@soncita22 a kolko sa snazite? Ja si myslim,ze tie centra su uzasna vec. Poznam ludi,ktori maju problem ale nechcu tam ist, chcu to nechat na prirodu... lenze maju uz dost rokov a ja by som v takom pripade urcite necakala. Prave na to je to centrum urcene, aby pomahalo tam,kde to samo nejde. Keby sme mali aj my problem,vobec by som nevahala a isla by som tam... moj priatel by s tym tiez nemal problem 👍 drzim ti palce, o to viac sa na to babatko budes tesit ked budes vediet,co vsetko ste museli kvoli tomu podstupit. Nezufaj a tes sa na dalsi mesiac. ❤️
@ejuska2586 to že možno to nebude jednoduché ale predsa sa už vie kde je problém držím veľmi palce nech sa podari ale len a len úspešne všetko
@bluebell0412 Ďakujem

@jjuulliisskkaa vidim slabucku bleducko-ruzovu druhu /...Testuj o 2 dni tymto istym testom Lady max 😉...Drzim palceky 🙏