icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

liliana2222
8. jún 2017

@cvikla12
@luta13 nakoniec som to vyriešila inak.. brucho ma ešte stále pobolieva aj keď utorka večera raz jedna strana, raz druhá.. urobila som ovulacny test a je pozitívny.. čiže tie bolesti sú asi z toho.. aj keď som si bola takmer istá že ovu bola minulý týždeň

milasik10
8. jún 2017

@alilka a preco testujes s ovu testom? 😁 to som neskusala 😂

alilka
8. jún 2017

@milasik10 tak vraj v tehu by mal tmavnut 😁😁 asi mi kvalitne prasi na hlavičku tento mesiac 😂😂😂 takto som to ešte "neprehanala" ako teraz 😁😁

bluebell0412
8. jún 2017

@alilka môže no nemusí ja osobne uz bezne mala ducha od 6dpo☺

cvikla12
8. jún 2017

@liliana2222 tak šup šup potulkajte sa 😘 držím palčeky

cvikla12
8. jún 2017

@alilka aj ja som skusala aj ovu testy 😝

alilka
8. jún 2017

@bluebell0412 6dpo si mala ducha???fuuuha. 😁
@cvikla12 no a ako ti reagovali?stále tmavly alebo ako?😀

cvikla12
8. jún 2017

@alilka áno robila som od 4DPO a postupne tmavli a na 10DPO bol pozitívny 😘kuk môj album tam ho mam odfoteny

nivea777
8. jún 2017

@alilka keď chceš testovať tehotenstvo ovu testami tak musíš z ranného moču a každý deň aby si videla či tmavnu..

alilka
8. jún 2017

@cvikla12 jaaj ale ty tam máš len ten pozitívny 😊 ja že všetky ako ti to tmavlo 😊 ja to mam takéto biedne..
@nivea777 áno viem že každý deň aj to tak skúšam ale nie z ranného mocu 😁 som myslela že nemusí byť ranný..tak ale aj pri dennom by to malo vyzerať inak ako to moje 😕
A už 3ti deň mám zvýšenú telesnú teplotu..ale len počas dňa .36,8-37..

trblietava
8. jún 2017

@alilka skus ovu testy z ranneho fakt je to rozdiel ja tiez skusam 😀 ale uz mam len 1 rak som dosla 😂

cvikla12
8. jún 2017

@alilka áno len ten to máš pravdu. Juj ale tebe veľmi držím palčeky aby sa podarilo 😍

ikonica
8. jún 2017

@trblietava jo my uz pomaly zahajime dalsie kolo snazenia...dnes som bola na hemato ale dr. tam nebola... zobrali mi krv na kontrolu a vysledky az 20.7.... dakujem pekne... :/

trblietava
8. jún 2017

@ikonica tak to sa nacakas 😈 no mozno v case cakania na vysledky aj otehotnies 😉🙏 no ja dostanem ms skor ako ty tebe uz konci idete sa snazit a ja este ani ms nedostala 😀 blbe dlhe cykly

miirka25
8. jún 2017

Ahojte baby. Co by ste povedali na toto???

olylili
8. jún 2017

@miirka25 negatívny tie testy sa tak roztekaju

alilka
8. jún 2017

No baby nech sa páči 😊 sama z toho neviem vyst..horší test som si asi kúpiť nemohla 😲 odráža sa ,zle sa vôbec naň pozerá..

milasik10
8. jún 2017

@alilka napis tu na MK lauritkatesty , ja som od nej brala aj ovu, aj tehu testy... ona je z KE, cize ja som si pre ne bola osobne ale urcite posle aj na dobierku. One step testy ma, tie su super a ovela lacnejsie ako tie z obchodov.

alilka
8. jún 2017

@milasik10 ja si objednávam ovu od korytnačky a som spokojná ona je z HE a testy má o polovicu lacnejšie ako lauritka 😁 len tehu som si neobjednavala..

nina4
8. jún 2017

@alilka ahoj moja no mne sa tam obcas ako by zdalo ze je zvisle / slabulinka. Nechcem ta ale zavadzat mozno si ju tam len domyslam a ake to je po uschnuti a neni toto 20 test?

alilka
8. jún 2017

@nina4 také isté to je..aj mne sa tam niečo zdalo ale odráža sa to sklíčko veľmi 😁 tak som ho rozobrala 😂😂 ale ten sa nedá tak rozobrať ako tie ostatné..tu nieje taký ten pasikovy test 😊 Fuu neviem ani čo je to 20tkovy..nepíše to na ňom..

nina4
8. jún 2017

@alilka no to rozoberanie si pamätam aj u mna 😊.Tak budem drzat palceky ak si tehu nech sa ciarka ukaže cim skôr 😉

miriamn76
8. jún 2017

@kudusko ahoj no neni to ziadna slava😐

nivea777
8. jún 2017

@miriamn76 ako dopadli kompletné výsledky??

ikonica
8. jún 2017

@trblietava no ale mozno ze sa vam zadarilo, len test to este nevie zachytit ;)

ikonica
8. jún 2017

@alilka opica jedna nedockava... no daj este ten rozobraty sup sup rychlo 😀😅

jjuulliisskkaa
8. jún 2017

Ahojte kocky, kolko dpo by mala prist ms? Ovulka podla bolesti bola 24.5., dnes som 15dpo

miriamn76
8. jún 2017

@nivea777 zle zajtra idem pre papiere

alilka
8. jún 2017

@ikonica veď som ho späť zložila 😂😂 lebo rozobratý vyzerá inak ako tie klasické..ale sfotim ti nech vidíš. 😁😁

cvikla12
8. jún 2017

@miriamn76 a čo ti povedali?