Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@alilka môže no nemusí ja osobne uz bezne mala ducha od 6dpo☺
@liliana2222 tak šup šup potulkajte sa 😘 držím palčeky
@bluebell0412 6dpo si mala ducha???fuuuha. 😁
@cvikla12 no a ako ti reagovali?stále tmavly alebo ako?😀
@cvikla12 jaaj ale ty tam máš len ten pozitívny 😊 ja že všetky ako ti to tmavlo 😊 ja to mam takéto biedne..
@nivea777 áno viem že každý deň aj to tak skúšam ale nie z ranného mocu 😁 som myslela že nemusí byť ranný..tak ale aj pri dennom by to malo vyzerať inak ako to moje 😕
A už 3ti deň mám zvýšenú telesnú teplotu..ale len počas dňa .36,8-37..
@alilka skus ovu testy z ranneho fakt je to rozdiel ja tiez skusam 😀 ale uz mam len 1 rak som dosla 😂
@trblietava jo my uz pomaly zahajime dalsie kolo snazenia...dnes som bola na hemato ale dr. tam nebola... zobrali mi krv na kontrolu a vysledky az 20.7.... dakujem pekne... :/
@ikonica tak to sa nacakas 😈 no mozno v case cakania na vysledky aj otehotnies 😉🙏 no ja dostanem ms skor ako ty tebe uz konci idete sa snazit a ja este ani ms nedostala 😀 blbe dlhe cykly
@trblietava no ale mozno ze sa vam zadarilo, len test to este nevie zachytit ;)
Ahojte kocky, kolko dpo by mala prist ms? Ovulka podla bolesti bola 24.5., dnes som 15dpo

@cvikla12
@luta13 nakoniec som to vyriešila inak.. brucho ma ešte stále pobolieva aj keď utorka večera raz jedna strana, raz druhá.. urobila som ovulacny test a je pozitívny.. čiže tie bolesti sú asi z toho.. aj keď som si bola takmer istá že ovu bola minulý týždeň