icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

lubka1983
27. aug 2014

@monicka9 ked pojdes zajtra bude asi len dutinka....

cammeronka
27. aug 2014

@katuskamala ja mam dnes rano na pepine druhu ciarku jak svet a na mamateste uplne nic.. Ale ja som len 25 dc, tak skor verim mamatestu..

fifitko25
27. aug 2014
monicka9
27. aug 2014

@lubka1983 ano okolo 5tt veru plodik este nebude... Nevadi☺️

cheerlady
27. aug 2014

Ahojte baby,chcem sa spytat,ci si myslite,ze je ciarka na 32DC dost tmava...

cheerlady
27. aug 2014

...pre porovnanie este foto z 28DC...

monicka9
27. aug 2014

@cheerlady jasne ze je tmavsia😊

cheerlady
27. aug 2014

Ja len,ze ked vidim ako tu baby davaju 10DPO krasne //,tak som trochu neista...

chmurkaxy
27. aug 2014

S Pepinom je to tak... Duchov ukazuje asi najviac, mne zatiaľ vždy ukázal duchov len pred MS, inokedy bol aj úplne negatívny. Včera mi ale napr. ukázal ducha aj pred ovulkou,tak som zvedavá,čo to bolo, asi cysta. Časté sú biochemické tehotenstva a ešte testy dokážu zachytiť aj cysty. Preto sú občas // á nič z toho. Všeobecne ale mám skúsenosť,že Pepino je citlivejsi ako Mamatest. @katuskamala

chmurkaxy
27. aug 2014

@katuskamala aha, včerajšie: žltý pepino ovu, modrý pepino tehu a to bol 18.deň cyklu.

kristinka28
27. aug 2014

@ajkacovi ahoj no ,ako skusala este testik dufam ,ze su silnejie ciarky,,,,ja som skusila a nic nemam tak len ist dalej

katuskamala
27. aug 2014

@chmurkaxy hm... do kelu... tak ty mas skusenost, ze skor duch ako babatko ... nuž uvidime kedy pride menstruacia. uz som aj myslela, ze dnes pridu (lebo dnes mali prist), aj ma bolelo brucho ale tak asi zajra... /

ajkacovi
27. aug 2014

@kristinka28 ahoj, vcera rano som robila videla si? Inak zajtra robim dalsi rano som sama zvedava 🙂 to ma mrzi ze nic tam neni :( kramy si dostala?

kristinka28
27. aug 2014

@ajkacovi no ja som mala ,ale cudne tak asi sa neudrzalo pri mne ☹ ,,no uuz sa nemozem dockat ak das testik 2 ciarkamy juj ja bi som nevydrzala tak dlho cakat hehe

ajkacovi
27. aug 2014

@kristinka28 to sa aj mne stalo bohuzial ale to je priroda 🙂 no ja musim bo uz mam len dva testy a ziadne prachy ha ha tak zajtra a potom o dva dni posledny a ked budu kolajnice tak neni o com 🙂 som zvedavaaaa

kristinka28
27. aug 2014

@ajkacovi tak drzim palce a daj vediet zajtra rano cakam dobru spravu 😉

novaadka
27. aug 2014

@monicka9 Drzim ti palce, nech ti to zajtra dobre dopadne a nech je vsetko v poriadku. Ja by som mala byt medzi 6 a 7 tyzdnom podla tehot. kalkulacky. Uz sa tiez neviem dockat, tak pojdem na gyn. niekedy byduci tyzden. este o tom nikto nevie. To sladke tajomstvo si strazime s manzelom 🙂

novaadka
27. aug 2014

@monicka9 Ako sa dam do tej sukromnej diskusie apriloviek?

monicka9
27. aug 2014

@novaadka chod na temu ; bocian prileti v aprili 2015 a zakladatelke napis nech ta prida do sukromnej diskusie; porod v aprili 2015😊

monicka9
27. aug 2014

@novaadka a hned aj pozri v diskusii prispevky nove pisala sǒ o dnesnom vysetrení😊

ajkacovi
28. aug 2014

@kristinka28 noo tusim zosilnel 🙂 myslim ze dalsi mi uz nebude treba 🙂

lubka1983
28. aug 2014

@ajkacovi super...ja by som este pre radost jeden urobila zajtra al.pozajtra.gratulka potichucku

nike8
28. aug 2014

@ajkacovi tak to uz je pekna ciarocka 🙂 🙂 🙂

ajkacovi
28. aug 2014

@nike8 ze? Tam uz hladat netreba 🙂) tebe tiez prajem coskoro taku a silnejsiu 🙂

kristinka28
28. aug 2014

@ajkacovi tak vidis vravela som ,ze sa tam nieco crta 🙂 tak drzim palce nech je vsetko ok

nike8
28. aug 2014

@ajkacovi dakujem,no snad sa dockam 😀

bailina
28. aug 2014

Baby co vy na to? 🙂)

jaruska18
28. aug 2014

@bailina ahoj, podla mna negativny..aspon ja nic nevidim 😒

mamulienka30
28. aug 2014

@bailina - to je negativne, toto mam ja na teste uz tyzden a nic sa "nezlepsuje"... proste presvita ciarka ale nie je to pozitivne ani nahodou

bailina
28. aug 2014

Po úprave 🙂