icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

javorienka
14. jún 2017

Dakujem, budem sa tesit potichu, skusim urobit dalsi za tri dni, ci zosilnie...
Vsetkym babulkam drzim palce nech sa zadari a najdu si kolajnicky.

suesue1983
14. jún 2017

@javorienka No toto neni kanálik 😊Gratulujem 😊

ariana195195
14. jún 2017

@mokilko jej ale tí to uteká ja som 30tt. Už čoskoro budem mať malú pri sebe neboj sa bude všetko dobré A bude zdravučke myslím na teba A držím silno palce 👶 budeme mať princezné

luta13
14. jún 2017

@lilianna1xs to s tym chrapanim 😂👍😅...Mna mm tiez nahraval, ako chrapem, no nebolo to pocas tehulkovania, ale asi 3 mesiace dozadu, ked som tvrdo zaspala, az som ho chrapanim zobudila...Ked mi to rano pustil, no hroza...Ako stary chlap som "chrcala" 😂😂😂

luta13
14. jún 2017

@trblietava na kamoskinom testiku vidim ducha!...Uz som sa potesila, ze je to Tvoj 😅 ...Kiezby bol 😉...No verim, ze coskoro bude 😘🙏

luta13
14. jún 2017

@nicolle21 na kamoskinom testiku vidim pekneho ducha...Nepoznam tento test, no "jedna anonymka" s nim nedavno testovala a krasne jej dusik tmavol, cize neduchoval!...Kamoske drzim palceky, nech // silneju a potom zdrave tehulkovanie az do porodu 😉

luta13
14. jún 2017

@mokilko super, ze princeznicka je v poriadku, no snad jej ozaj ten pipik nenarastie, ako nasmu narastol v 27tt...Drzim palceky, nech sa mozes vytesovat aj z ruzovej...Synceka mas krasneho, verim, ze casom budu aj pokroky u neho dalsie zaznamenane...Chce to len cas a trpezlivost...Verim, ze Boh ho podaroval prave vam, lebo vedel, ze to zvladnete na 1*...Pohladkaj za mna babiku v brusenku 💃😘

luta13
14. jún 2017

@kristina132 Drzim silno palceky, nech si najdes na testiku vysnivane // 😘🙏

luta13
14. jún 2017

@mokilko ak si videla "kavove zrno", pochybujem, ze za zvysne "3" dni by jej dorastol pipik, kedze vyvoj pohlavnych organov konci v 16tt....😉...Verim, ze susurka tam uz zostane bez zmeny a 3D utz. vam to na 100% potvrdi a ukaze sa vam v plnej krase 😉...Prajem Ti to a verim, ze Boh vam tentokrat poslal zdrave dievcatko bez akejkolvek diagnozy 🙏😉

luta13
14. jún 2017

@sunflower28 prajem ziadny MS uz tento rok a na testiku //...Verim, ze sa este zjavia v plnej krase 😉

luta13
14. jún 2017

@javorienka den pred MS?... Krasne //...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉

mokilko
15. jún 2017

@luta13 ty si pokladik, veľká vďaka za prísun dobrej nálady a energie takto z rána ❤ mala som sen, už dávnejšie že máme krásnu Hanku, tak snáď 🙂

sunflower28
15. jún 2017

@luta13
dakujem 🙂 ale uz su to 3 tyzdne od ovulky, a dnes na testiku nic. ms tiez nikde. 😢 co si o tom mysliet uz neviem

kotatko12345
15. jún 2017

@sunflower28 Ahoj tak chod ku DR.a nech sa pozrie na teba 😊

milasik10
15. jún 2017

Ahojte,dievcata🙂 vy ste uz hore? Len tak vaaas citam, tak idem vam zapriat pekny dnik😘 odratavam dni do pondelka- idem na 3D... vsetkym,ktore cakaju na ducha drzim silno palce 🙂

bella1303
15. jún 2017

Ahojte baby,tie co ste mi tu pomahali hldat ducha a tak..zazrak sa nekonal..krv negativna. Vam co si prajete babätko zelam aby ste si co najskor na teste nasli 2 ciarky😘

nivea777
15. jún 2017

@bella1303 možno sa podarí prirodzene

bella1303
15. jún 2017

@nivea777 hmm nemyslim si ked sa nepodarilo za 9 rokov..nevadi budeme si uzivat zivot v trojici

karmela
15. jún 2017

@milasik10 jeeej budeš mat peknú fotecku s 3D 😉 Ja idem na poradňu až 29.6. Plus krv na tripple testy tak ešte mám čo odratávať

trblietava
15. jún 2017

@luta13 dakujem 😘 dnes som bola na krv nechce sa mi rozbehnut ms len spinim a test biely :(

milasik10
15. jún 2017

@karmela ja mam dalsiu poradnu az 7.7. 😳 inak mam uz aj ja angelsounds, len pravdepodobne som zatial nasla len svoj tep, lebo co som pozerala na youtube ,tak srdiecko babatka bije oveeela rychlejsie 😐

nivea777
15. jún 2017

@milasik10 hľadaj úplne dole ako začínajú nohavičky

archanjel007
15. jún 2017

@karmela ja som bola na krv už a Poradňa 12.júla az

luta13
15. jún 2017

@mokilko tak snad to bude ta Tvoja vysnivana HANKA 😉...Pohladkaj brusenko za mna a krasny, slnecny dnik vam prajem 🌞😘

luta13
15. jún 2017

@kotatko12345 ahoj, co si si vymazala tvar, preco?....Prajem vam krasny dnik a pohladkaj za mna brusenko 🤰👶😘

luta13
15. jún 2017

@trblietava a vysledky krvi co povedali, ziadne tehu?...Velmi zvlastne to mas cele ☹

luta13
15. jún 2017

@milasik10 aj vam pekny dnik prajem 😉...No do pondelka Ti to ubehne uz a potom si uzijes drobceka tancujuceho v brusenku - ak nebude spinkat 😉...Ak bude, treba ho trosku zobudit...Daj si rano kavu, nech mas v sebe kofein, mozno ho to nabudi 😀

milasik10
15. jún 2017

@nivea777 ved aj tam hladam a nasla som len svoj tep... dva dni som bola v tom,ze je to babo ale vcera som nasla na youtube videa a tam srdiecko babTka bije uplne inak 😐

milasik10
15. jún 2017

@luta13 kavu som nejako prestala pit... predtym som z domu bez nej neodisla a teraz mi vobec nechyba. Davam si iba ak idem s niekym vonku, doma mi nechyba. Ale tak ja som hned o 7.30 objednana, tak dufam,ze v noci bude pekne hajat a rano bude vitalne 😁 tesim sa na pondelok, beriem si P , neidem cely den do prace, chcem si dat aj kozmeticku a aj psa idem dat strihat. Urobim si den pre seba 😍

luta13
15. jún 2017

@bella1303 je mi luto, ze krv negativna, no ja verim na zazraky a ako pise "nivea", verim, ze sa vam babätko podari aj prirodzene a tento rok si este najdes na testiku vytuzene a tak dlho ocakavane // a budes tehulkovat do uspesneho konca!!!...Lebo velakrat sa stalo, ze par nemoze mat prirodzene deticky a nakoniec ked uz maju dohodnutu liecbu a podobne, tak sa im zadari otehotniet aj prirodzene....Prajem Ti, aby to bol aj vas pripad...Ak sa tak stane, daj nam sem potom vediet...Boh Ta zehnaj a aj Tvoje lono nech dokaze prijat prirodzene vas plodik lasky 🙏🙏🙏...Prajem krasny den 😘