Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@javorienka No toto neni kanálik 😊Gratulujem 😊
@mokilko jej ale tí to uteká ja som 30tt. Už čoskoro budem mať malú pri sebe neboj sa bude všetko dobré A bude zdravučke myslím na teba A držím silno palce 👶 budeme mať princezné
@lilianna1xs to s tym chrapanim 😂👍😅...Mna mm tiez nahraval, ako chrapem, no nebolo to pocas tehulkovania, ale asi 3 mesiace dozadu, ked som tvrdo zaspala, az som ho chrapanim zobudila...Ked mi to rano pustil, no hroza...Ako stary chlap som "chrcala" 😂😂😂
@trblietava na kamoskinom testiku vidim ducha!...Uz som sa potesila, ze je to Tvoj 😅 ...Kiezby bol 😉...No verim, ze coskoro bude 😘🙏
@mokilko super, ze princeznicka je v poriadku, no snad jej ozaj ten pipik nenarastie, ako nasmu narastol v 27tt...Drzim palceky, nech sa mozes vytesovat aj z ruzovej...Synceka mas krasneho, verim, ze casom budu aj pokroky u neho dalsie zaznamenane...Chce to len cas a trpezlivost...Verim, ze Boh ho podaroval prave vam, lebo vedel, ze to zvladnete na 1*...Pohladkaj za mna babiku v brusenku 💃😘
@kristina132 Drzim silno palceky, nech si najdes na testiku vysnivane // 😘🙏
@mokilko ak si videla "kavove zrno", pochybujem, ze za zvysne "3" dni by jej dorastol pipik, kedze vyvoj pohlavnych organov konci v 16tt....😉...Verim, ze susurka tam uz zostane bez zmeny a 3D utz. vam to na 100% potvrdi a ukaze sa vam v plnej krase 😉...Prajem Ti to a verim, ze Boh vam tentokrat poslal zdrave dievcatko bez akejkolvek diagnozy 🙏😉
@sunflower28 prajem ziadny MS uz tento rok a na testiku //...Verim, ze sa este zjavia v plnej krase 😉
@javorienka den pred MS?... Krasne //...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉
@luta13
dakujem 🙂 ale uz su to 3 tyzdne od ovulky, a dnes na testiku nic. ms tiez nikde. 😢 co si o tom mysliet uz neviem
@sunflower28 Ahoj tak chod ku DR.a nech sa pozrie na teba 😊
Ahojte,dievcata🙂 vy ste uz hore? Len tak vaaas citam, tak idem vam zapriat pekny dnik😘 odratavam dni do pondelka- idem na 3D... vsetkym,ktore cakaju na ducha drzim silno palce 🙂
Ahojte baby,tie co ste mi tu pomahali hldat ducha a tak..zazrak sa nekonal..krv negativna. Vam co si prajete babätko zelam aby ste si co najskor na teste nasli 2 ciarky😘
@luta13 dakujem 😘 dnes som bola na krv nechce sa mi rozbehnut ms len spinim a test biely :(
@karmela ja som bola na krv už a Poradňa 12.júla az
@kotatko12345 ahoj, co si si vymazala tvar, preco?....Prajem vam krasny dnik a pohladkaj za mna brusenko 🤰👶😘
@trblietava a vysledky krvi co povedali, ziadne tehu?...Velmi zvlastne to mas cele ☹
@luta13 kavu som nejako prestala pit... predtym som z domu bez nej neodisla a teraz mi vobec nechyba. Davam si iba ak idem s niekym vonku, doma mi nechyba. Ale tak ja som hned o 7.30 objednana, tak dufam,ze v noci bude pekne hajat a rano bude vitalne 😁 tesim sa na pondelok, beriem si P , neidem cely den do prace, chcem si dat aj kozmeticku a aj psa idem dat strihat. Urobim si den pre seba 😍
@bella1303 je mi luto, ze krv negativna, no ja verim na zazraky a ako pise "nivea", verim, ze sa vam babätko podari aj prirodzene a tento rok si este najdes na testiku vytuzene a tak dlho ocakavane // a budes tehulkovat do uspesneho konca!!!...Lebo velakrat sa stalo, ze par nemoze mat prirodzene deticky a nakoniec ked uz maju dohodnutu liecbu a podobne, tak sa im zadari otehotniet aj prirodzene....Prajem Ti, aby to bol aj vas pripad...Ak sa tak stane, daj nam sem potom vediet...Boh Ta zehnaj a aj Tvoje lono nech dokaze prijat prirodzene vas plodik lasky 🙏🙏🙏...Prajem krasny den 😘

Dakujem, budem sa tesit potichu, skusim urobit dalsi za tri dni, ci zosilnie...
Vsetkym babulkam drzim palce nech sa zadari a najdu si kolajnicky.