Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 Tak to moze byt cokolvk. Rzim palce, nech sa babatko udrzi a ty krasne tehulkujes do uspesneho konca.
@ejuska2586 dakujem moja snad to nieje ms.Ved beriem aj vitex aj všetko možne.
@butterfly333 nemôže to byť uhniezďovanie? Možno to bude ono neboj, hlavne kľud, buď pokojná a vylož nôžky 😚
@matka295 neviem moja no presne takto som to mala minuly rok ked sa zadarilo.nO ved uvidíme ešte aj ta kyselina ma štve mám ju aj ked nič nezjem 😔
@butterfly333 no už uvidíš čo bude ďalej 😇 ja verím že to bude tehu a teraz až do úspešného konca ❤️
@matka295 dufam že máš pravdu a bude to všetko ok.😙😙
@butterfly333 ja som zaspinila na 8DPO o bolo to ono 🙂
@mokilko no ja som 12dpo tak neviem.
@butterfly333 ved nema kazda implantacne spinenie v rovnakom case 😉
@mokilko máš pravdu teraz som si pozerala kalendar a minuly rok ked sa podarilo tehu tak na 14dpo som mala špinenie slabe. Tak snád to bude aj teraz tak.
@butterfly333 to skôr môže byť nejaké žilka alebo tak.. uhniezdovanie nie,to by si ešte nemala na teste nič keby sa len teraz uhniezduje..pokiaľ nepríde ms tak sa nad tým ani netráp..držím palce
@butterfly333 pevne v to verim 🙏
@mokilko inak dnes má moj syn 17r. To by bol krasny darček.😘
@butterfly333 jeeej,no tak to ano 😘
@nivea777 možno uhniezdenie nie. No minuly rok na 14dpo som tiež špinila a na 17dpo už krásne //.
@butterfly333 hlavne je aby silnela
@nivea777 to je hlavne aby to silnelo ved uvidím čo z toho bude.
@butterfly333 Ja si tiez myslim, ze skor nejaka zilka. Drz sa... A hlavne ver-to vela robi 😘
@mokilko moja a robila si si tieto testy aj ked si nebola tehu? Robili duchov?
@ejuska2586 mysliš že zilka z ničo ho nič? No dufam že to nebude ms.
@butterfly333 bude len odychuj kyselinu listovú a bude to zaslúžiš si to takže teraz si ty na rade😀
@archanjel007 dakujem moja snád máš pravdu a aj ja sa dočkám.
@butterfly333 praveze preto som ich pouzivala lebo ked som nebola tehu, boli biele bez naznaku druhej //. nemusela som nic lovit
@mokilko ahaa no už to nejdem riešit čo má byt to bude.Dakujem
@mokilko
@butterfly333 a ako sa volajú tie testy? Mne už aj pepino duchoval či kanálikoval či ako to povedať. Lekáreň Dr. Max mám zase 20 km ďaleko a to sa kvôli testu tam trepať nebudem 😒
@butterfly333 ja mam určite pravdu a prajem ti to 🙂
@matka295 toto su tie testy.

@0507 ja tam tiež niečo vidím tak držím palce 🤗