Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte baby.... Moja kamoska ma dilemu.... Mala dostat mrchu 8.6. Ale neprisla... Co si ma o tom mysliet bolia ju prsia a neviem jej akosy poradit... Dajte mi prosim vediet
@butterfly333 no ja neviem ale vidím aj natom spodnom len pravda je že slabšie ale vidím tak zajtra nech je tmavší ✊️
@karmela rano som mala ten moč akysi velmi bledy. Ved počkám ču ms pride a skusim potom.
@butterfly333 moja tak verím že ms si dá odchod na pekných 9mes.az v šestonedelí ju budeš očakávať 😉
Tak baby,dnes 3D ultrazvuk... drobec sa dokonale skryval, bol pokrceny, nechcel sa vyrovnat... musela som ist pochodit, kaslat, lekarka mi buchala ultrazvukom po brusku ale on nas mal na haku 😁 Potom bol pretoceny dole hlavou... nechcel sa fotit... akurat mi dr nasla dost velky hematom,takze sa musim objednat na hematologiu. Mali ste to niektora?? 😳
@butterfly333 mam aj viac foto ale ta je najkrajsia... teba tichucko sledujem a drzim Ti veeeeelmi palce, nech ta MS obchadza 😉😉😉👍

@butterfly333 - na obidvoch testoch vidieť ducha