Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte baby.... Moja kamoska ma dilemu.... Mala dostat mrchu 8.6. Ale neprisla... Co si ma o tom mysliet bolia ju prsia a neviem jej akosy poradit... Dajte mi prosim vediet
@butterfly333 no ja neviem ale vidím aj natom spodnom len pravda je že slabšie ale vidím tak zajtra nech je tmavší ✊️
@tinabalogova nech si spravy tehu test.
@karmela rano som mala ten moč akysi velmi bledy. Ved počkám ču ms pride a skusim potom.
@butterfly333 moja tak verím že ms si dá odchod na pekných 9mes.az v šestonedelí ju budeš očakávať 😉
@karmela tak to by bolo super moja. No všetko je v božych rukách.
Tak baby,dnes 3D ultrazvuk... drobec sa dokonale skryval, bol pokrceny, nechcel sa vyrovnat... musela som ist pochodit, kaslat, lekarka mi buchala ultrazvukom po brusku ale on nas mal na haku 😁 Potom bol pretoceny dole hlavou... nechcel sa fotit... akurat mi dr nasla dost velky hematom,takze sa musim objednat na hematologiu. Mali ste to niektora?? 😳
@milasik10 bože to je nádherne ako na obláčiku 👶😘
@butterfly333 mam aj viac foto ale ta je najkrajsia... teba tichucko sledujem a drzim Ti veeeeelmi palce, nech ta MS obchadza 😉😉😉👍
@milasik10 dakujem moja.😙

@butterfly333 - na obidvoch testoch vidieť ducha