icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

monicka9
30. aug 2014

@ajkacovi no krasna ciaročka uz vyrazna👍 taku som aj ja mala 27-28DC... Drzim palce nech menzes nepride😊 ja uz mam velmi silnu ciarku takú ako testovaciu👍

kachna127
30. aug 2014

No az na to ze budem slobodna mama.....

dejna0412
30. aug 2014

@karmela dakujem ti ,no dnes som si robila digitalny a bol negativny ,tak ja tomu vobec nechapem ☹este mam dva v zalohe spravim si ich z raneho mocu a uvidim

monicka9
30. aug 2014

@dejna0412 nerobila si ho velmi skoro,, ??mne digitalny blue clear ukázal minusko v den ocakaveho menzesu a ked meskalo az 3-4 dni tak mi potvrdil tehotenstvo to som uz mala aj výrazne ciarky na klasických tycinkovych testoch😊

dejna0412
30. aug 2014

@monicka9 no ja som dnes povodne 11 den po ET,malo síce 4 bunky a bolo bez Pk ,tak moze sa stať,ze asi mam este nízke hcg?no doktor kázal na 15 den testovať.Tak skúsim zajtra obyčajný test🙂dik moc🙂

karmela
31. aug 2014

@dejna0412 no na tom digi testiku je napísané ze by si mala testovať v den očakávanej ms.tak este nevešaj hlavku.Drzim palce aby čiarky silneli 😉

kachna127
31. aug 2014

Baby chcem sa opytat ci slaba ciarka na teste moze signalizovat aj nieco ine ako tehu a hlavne este pred ocakavanou menstruaciou.....

monicka9
31. aug 2014

@kachna127 vo velmi vynimocnych pripadoch cystu alebo mimomaternicove tehu ale nad tym sa fakt nezamyslaj... Slaba čiaročka pred menzesom je dobre znamenie👍 skus urobit dalsi test o 2-3 dni a sleduj ci je tmavsia😊 drzim palce a nech menzes nepride😊

kachna127
31. aug 2014

A moze to teda znamenat ze aj ked mi ukazuje slabu ciarku ze moze dojst menzes?

lubkagro
31. aug 2014

Ahojte,co simyslite? Horny vcera obed, ostatne dnes stredny rano, spodny teraz.vidno volnym okom ale slabo.

monicka9
31. aug 2014

@kachna127 ano pravdaze a to v tom pripade ze uz je plodik v maternici a preto v moci je tehotensky hormon hcg a mas pozitivny testik no plod sa neudrzi kebo je slaby, chori,.. Tak to v prirode chodi a teda pride menzes mozno aj s omeskanim 1-2tyzdne... Moj pripad 3 x som to zazila ide o sponntanny potrat...

kachna127
31. aug 2014

No mam bolesti...ale neviem teraz ci sa mi spustoa kramy alebo bolest preto ze sa tam nieco deje.....

monicka9
31. aug 2014

@kachna127 no uz len cakat... Tie tlaky v brusku su podobne ako aj v tehotenstve na zaciatku ale aj ked menzes ma prist... Ved uvidiš😊

dejna0412
31. aug 2014

@karmela podľa kalendára som ju mala mat pred 5-dnom🙂len teraz mam Ciklus 2xdo mesiaca:(dodrbali mi ciklus:((takze uvidíme

bailina
1. sep 2014

test po vyschnuti... zle sa mi to odfotilo, ale volnym okom tu druhu ciarku vidim .... uz som zufala :( ach

afra
1. sep 2014

@bailina aj ja ju vidim 🙂 A podla mna bude tmavnut 🙂

bailina
1. sep 2014

@afra naozaj? 🙂

katkaolejka
1. sep 2014

Ahojte, vyskúšajte GS Mamatest Comfort, je to najpresnejší test na našom trhu, ukáže presne či áno, či nie, žiadnych nejednoznačných duchov, mne sa veľmi osvedčil 😀

afra
1. sep 2014

@bailina ano, ja ho vidim 🙂 skus testnut o 2 dni 🙂

bailina
1. sep 2014

@afra dakujem 🙂 aj tak tomu nemozem uverit po tak dlhom case 🙂 uaaaaaa

afra
1. sep 2014

@bailina mat taku ciarocku, aj ja skacem 2 metre vysoko 🙂 Uz len nech tmavne 🙂 Pripadne skus este nejaky iny testik

bailina
1. sep 2014

@afra nejdem sa este moc tesit ...uvidime o dva dni 🙂 dakujem velmi pekne ze aj ty ju vidis 🙂

egiginka
1. sep 2014

@bailina ... testy funguju tak, ze ak ta hodnota hcg je vysia nez 5... tak jednoducho ta druha ciarka sa sfarbi
... takze urcite si ! ... ze je slabsia moze byt :... skore testovanie, iny nez ranny moc,.. kratko si si drzala atd... ale proste ked tam su 2... tak musis mat vysie hcg..... ( stava sa ze zena he tehotna a ma velmi skoro spontanny potrat, ze si to vlasne ani nevsimne)... ale to urcite neries🙂... zbytocne budes dalsie robit testy...

bailina
1. sep 2014

@egiginka ahoj len ja tomu stale nedokazem uverit... 🙂 tu ciarku tam vidim ... Nad potratom ani nerozmyslam 🙂

luky30102010
1. sep 2014

baby, vedeli by ste mi to dat do negativu, prosim? alebo cez aky program to robite?

karmela
1. sep 2014

@luky30102010 na spodnom sa nieco rysuje podla mojho oka 🙂

luky30102010
1. sep 2014

@karmela dakujem, chcela by som to vidiet v negative, sice som zacala krvacat, zrejme z toho nic nebude :/

karmela
1. sep 2014

@luky30102010 tak aj v negative je vidieť to com videla v reálne.Tak drzim palce nech vsetko dobre dopadne a ako si praješ.

luky30102010
1. sep 2014

@karmela jeeej, dakujem, si zlata. mozno skusim testnut po MS, ale asi to bude mikropotrat, s tym duchom mi vysli dva testy po sebe

karmela
1. sep 2014

@luky30102010 urcite skús aj cez ms si môžeš spraviť test.Ked bude ciarka silnejšia tak je to tam.Mozno patríš medzi tie co su tehu s ms na zaciatku.Vela stastia.