icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ejuska2586
21. jún 2017

@domci1203 Pozri prispevok vyssie - o tom som hovorila. Archanjel007 jej jednoducho neveri a vzdy si najde dovod, akykolvek prispevok, ktory moze a chce riesit. Ked jej neveri, nech si s nou jednoducho nepise. Toto je verejne forum. Kazdy si pise s kym chce a komu nechce, jednoducho neodpovie.

ejuska2586
21. jún 2017

@archanjel007 Ano, zalozili sme druhu skupinu a tam si radime a nenavazame sa do seba.

0507
21. jún 2017

@archanjel007 dakujem, zatial si uzijem svojho 11-mesacneho krpca a po lete skusime znova ☺

archanjel007
21. jún 2017

@ejuska2586 ja sa do nikoho nenávaž am ja som sa jej pýtala neodpovedala ale označoval a príspevok ze sa jej páči tak som sa jej opýtala ze ci si robí zo mňa srandu ...nechaj tak..lebo zbytočne tu robíš niečo čo tak nebolo..

ejuska2586
21. jún 2017

@archanjel007 Fakt proti tebe nic osobne nemam. Ale uz ma fakt nebavi citat, ako sa s kotatko stale dotahujete. A nie len ty. Je tu viac bab, co ju furt riesite a pisete si s nou, hoci si myslim, ze je vam ukradnuta. Nemozete ju jednoducho ignorovat, aby tu bol zas ten klud, co tu byval kedysi? A ona vas tiez?

archanjel007
21. jún 2017

@0507 tak super ja sa tiež teším na november🙂

archanjel007
21. jún 2017

@ejuska2586 no tak co mi nenapíše koľko malo cm?!!!!!

0507
21. jún 2017

@archanjel007 to verim...materstvo je uzasne, aj ked casto velmi unavne...napr. som sa 11 mesiacov uz poriadne nevyspala 🙂

domci1203
21. jún 2017

@ejuska2586 spytala sa jej co merali a odpovedala jej merali jej to co aj jej babu cawko!!! Ako trosku arogantna odpoved ked sa slusne clovek pyta!!! To rovno jej mohla napisat aby isla do pice!!!! Sprepacenim za vyraz!!! Nemuselo by sa ti nic zase riesit lenze xlobek clovek sa opyta prostu otazku a druha strana odpise hento?! Tak ako nediv sa svetu preco tak zacala reagovat!!!!

domci1203
21. jún 2017

@ejuska2586 tak nabuduce nech pridava prispevky do fora duch na teste2 a budem klud!!!!! Je to velmi jednoduche!!!! Alebo nech napise IP osobam co chcu vediet ako u dr dopadla!!! Nemusi to pisat sem a bude klud a predide sa tomu ze clovek tu nemoze nic napisat!!!!!!!!!!!

archanjel007
21. jún 2017

@ejuska2586 a dnes som sa jej úprimne pýtala ako to je na 3d si robila zo mňa p...
Tak ako co ja som zla ze jej píšem aké merania ta mi odpise ze také ako tvojmu a ja som na 3d nebola ..
Ci bože sak kto povedal ze jej neverím pochybujem lebo nikdy nepovie na rovinu len dookola pridáva fotky rozmazané údaje a nikdy keď sa jej pýtam konkrétne neodpovie ako iná druhá baba...tak čo žiaden zlý úmysel nebol☹už to je choré co tu idete s človeka urobiť...

domci1203
21. jún 2017

@ejuska2586 si zakomplexovana a nechapava ozaj?! Alebo ides riesit a prekrucat niekoho nazor a robit debila z neho!! Pytala sa jej co merali! Odpoved kotatko merali to co aj tvojmu babu cawko!!!!! Zda sa ti to normalna odpoved?! Bolo tazko napisat babo malo tolko a tolko cm a merali mi to hento toto tamto!!!!!

ejuska2586
21. jún 2017

@domci1203
@archanjel007 Nechapete baby, co som sa snazila napisat. Nevadi. Evidentne to nema zmysel...

PS: domci1203 - pokial viem, forum je verejne a kazdy si moze pisat kam chce...

ejuska2586
21. jún 2017

@domci1203 Prosim ta, vyberaj si slovnik. Ja nie som ani zakomplexovana ani nechapava. Tak ta poprosim, aby si neurazala ludi, ktorych nepoznas! Ja som ani jednu z vas neurazala, pekne som vam napisala svoj nazor na vec.

domci1203
21. jún 2017

@ejuska2586 vidno ze si melies svoje!!!! Evidentne nema zmysel ti tu pisat aby si neprekrucala clovekq co tu napise!!! A robila z neho debila!!! Spytala sa normalne odpoved bola nenormalna!!!!!

archanjel007
21. jún 2017

@0507 ja neviem co ma čaká počúvam druhých aje to je mam trosku aj obavy ci budem dobra mama

0507
21. jún 2017

@archanjel007 aj ja som mala...ale neboj, urcite budes 🙂

archanjel007
21. jún 2017

@ejuska2586 nechaj to tak neodpovedala mi ok ako si napísala každý si tu moze čokoľvek napísať...ako aj ty....a radšej už nech pridáva fotky do decembroviek ja pôjdem do novembroviek a tu nech si rádia baby k testom a sú tehulky lebo každej to prajem a tiež nerob zo mňa debila ze som urobila niečo zlé keď včera bola na 3d chcela som vedieť nepovedala zistila som si to...ako robí jej to iba radosť robiť z ľudí debilov už teraz vidím...ze silná zábava a ju obranu ješ a tiež ju nepoznas si sa urazila na domci1203 ani kotatko ani mňa nepoznáš osobne jednu obranuješ a zo mňa ideš urobiť debila a teba to tiež za mrzelo keď ti napisala ci si ZAKOMPLEXOVANa ta tak....

ejuska2586
21. jún 2017

@archanjel007 Ja som ta neurazila. Len som ti nieco napisala. Zastala by som sa kazdej jednej, keby som mala pocit, ze je osocovana.

archanjel007
21. jún 2017

@ejuska2586 a ona sa zábava ze opäť sa jej to podarilo z toho žije...preto to robí....vieš a my sme sa zbytočne po chytili zbytočne ak by bola inteligentna odpíše ako to bolo ale ona radšej urobí toto co sa jej opäť podarilo...😒

ejuska2586
21. jún 2017

@archanjel007 Dobre. Nechajme to tak. Ako som povedala, ignorujte sa navzajom a bude pokoj. Ja som nikoho nechcela urazit a ak som sa vas dotkla, tak ma to mrzi, ale fakt ma to uz nebavi. Stale su tu len dotahovacky a hadky. Uz mam toho plne zuby.

archanjel007
21. jún 2017

@ejuska2586 a dotklo sa ma ze som mala bezproblemove tehotenstvo co sú napísala ešte nie som pri konci tak ešte nič není vyhraté...smutné ze tým čo niesu tehu radíme a tým čo sú hneď vyčítame ..ja aj keď tá nepoznam len to dobre ti prajem a ak by si bola tehu určite by som ti také nenapisala...ale prajem ti pekný deň a všetko dobré ...

kotatko12345
21. jún 2017

Uz to nerieste asi isto tu uz nebudem chodit nema to zmysel...
@archanjel007
a moja na 3D si lahnes na postel ku dr.das si hore tricko da ti na brucho gel a sledujete babo urobi ti par foto+video ale najskor si vyberies pesnicku aku tam chces aby hrala na tom dwd. ako skoncite zaplatis mu..neviem kolko budes platit ty.a uz to vies ako prebieha to 3D vysetrenie.Pekny den.

kotatko12345
21. jún 2017

@ejuska2586 preco ignorujte ja jej nikdy prva nepisem.

ejuska2586
21. jún 2017

@archanjel007 To nebolo tak myslene. Myslela som tym otehotnenie ako take, nie tehotenstvo. Nechcela som sa ta dotknut ani ti ublizit. A ja vam vsetkym to tehotenstvo prajem, to by si mala vediet uz len podla mojich prispevkov. Vzdy sa snazim poradi a pomoct. Ospravedlnujem sa, ak si to pochopila inak, ako to bolo myslene. Pekny den aj tebe.

archanjel007
21. jún 2017

@ejuska2586 ok v pohode ja proti tebe nič nemám a ak môžem a budem môcť poradím ti a aj pomôžem🙂 al budem vediet😉pekný slnečný dnik

simbatko
21. jún 2017

Žienky krasny dník želám.Co si myslite o tomto teste?po uschnutí som ho našla takto.Dakujem 🙂

ejuska2586
21. jún 2017

@simbatko Ta foto ma zle rozlisenie. Nevies odfotit jasnejsie?

nivea777
21. jún 2017

@simbatko ze je neplatný

mokilko
21. jún 2017

@simbatko rozmazana fotka, nevidím takto vôbec nič ....